Oordeel over komeet Ison en zeldzame verduistering - Egyptische en bijbelse engelen, draken, enz

Verspreid de liefde

Deze zeldzame zonsverduistering vond plaats op het moment dat de komeet ison op 2 en 3 november in onze baan om de aarde kwam. Luister naar woorden van begrip, geschiedenis en profetie over dergelijke verduisteringen in deze video van ds. Stephen Michael van The Christ's Assembly Worldwide, Grootmaarschalk van de Priorij van Salem.

Zoals in elke cultuur in de wereld, herhaalde Paulus dat het vanwege de engelen is dat vrouwen hun hoofd moeten bedekken. Elektrisch gezien is het een isolator in een tijd dat we alle planeten zien oplichten zoals kerstbomen, Mars enz. Terwijl de komeet voorbijgaat. Vorig jaar lichtte Venus op vanuit een vergelijkbare komeet. Voor engelachtige afdaling denk ik dat we die periode nu meer dan in een lange tijd naderen ... Komeet Ison en zeldzame verduisteringen komen voor. Veel Bijbelse comentary en aanmoediging voor de uitverkoren eerstelingen.

http://www.youtube.com/watch?v=vU2mZsz1dwI

De Egyptische mythologie is gecentreerd rond het onderwerp de woning die is gelegen aan de horizon die in het midden van de lucht is. Vooral tijdens de tijd dat er een eclips is, zeggen ze in al hun mythologieën dat het open is voor de reuzen, engelen, nephillim-wezens, farao's enz. Om door te komen. De meeste hiervan zijn afgebeeld in kunst en standbeelden met wat lijkt op een halve maan-eclipsymbool om hun hoofd.

Dit komt overeen met de bijbelse afbeeldingen van verduisteringen die zowel hebben plaatsgevonden als zullen plaatsvinden in toekomstige cataclysmische gebeurtenissen. Het noemt dit regelmatig de ondergaande zon in het midden van de dag, of wordt totaal verduisterd zoals bij Egyptische plagen, de kruisiging en opstanding van heiligen bij de kruisiging, de zon wordt zwart en bedekt met een zak, de maan in bloed, enz. zei regelmatig dat er tekenen aan de hemel zouden zijn, en de Schrift verwijst er consequent naar.

Christenen droegen hoofdbedekking in elke denominatie, niet lang geleden. Zelfs van mannen werd verwacht dat ze altijd hoofdbedekking droegen, behalve tijdens het bidden of profeteren. Het zegt dat het verdriet dat op deze verduisteringen zal volgen, kaalheid van vrouwen, plagen enz.

Velen hebben bewezen dat komeet ison dezelfde komeet is uit 1680, die precies op dezelfde graden en op de lengtegraad en de breedte van de zonne-baan van de komeet uit 1680 komt. Het is vrijwel gegarandeerd dezelfde komeet te zijn, en daarmee, ooit 333 jaar oud, kwamen de builenpest en de zwarte dood.

Zie onze Rabbijnse raadsman Hebreeuwse quarantaineverklaring voor nieuwe SARS MERS en meer  om te lezen over de maatregelen om uzelf tegen de plagen te beschermen. God heeft ons alle oplossingen gegeven die al in de wet van Mozes staan. Geen enkel ander medicijn of andere strategie kan helpen. 

Paulus herhaalde hoe belangrijk het is ons af te scheiden van mensen met onreinheid of rode zweren die in het vlees te zien zijn: Paul doceerde dieetwetten en levitische bloedwetten PNIKTOS = ALLE ONREIN VLEES

Hoewel dit de algemene Hebreeuwse wet is en kennis die in elke cultuur van de wereld wordt geverifieerd, en in de huidige wetten in veel landen voor quarantaines. Helaas zul je de wet op dit moment niet duidelijk onderwezen vinden in veel andere bedieningen, behalve in The Christ's Assembly Worldwide. Het probleem is dat iedereen alleen Babylon volgt die zichzelf uit liefde voor geld heeft verkocht aan pharmakia-hekserijstructuren voor hun economieën, verzekeringsmaatschappijen, enz. Ze testen mensen opzettelijk niet. Het zal dus te laat zijn als je de wet van Mozes niet al volgt door de kracht van de Heilige Geest in de naam van Jezus, om die wet te volgen waarvan David zei dat het alleen vrijheid en vrijheid is. De enige slavernij is de zonde, 1 Johannes 3: 4 "zonde is overtreding van de wet", de wet is gerechtigheid, en het is de enige manier waarop je weet wat je doet, is liefde.

 

 

 

Geef een reactie