Windmolenkracht Windenergie slecht voor het milieu niet biovriendelijk

Verspreid de liefde

Beste wachters van de Christ's Assembly,

De vonnissen zijn allemaal uit. Windmolenkracht is slecht voor het milieu en vooral erg slecht voor menselijke biologische organismen die te dichtbij zijn. Het staat ook onder grote discussie of het mensen over 1000 jaar zal helpen enz.

Hier is wat informatie over windenergie die de menselijke gezondheid op dit moment en in onze lokale omgevingen beïnvloedt. Deze cijfers hieronder worden alleen uitvergroot wanneer zeer grote op gevaarlijke afstanden van huizen worden geplaatst.

INFRASOON GELUID
Het roteren van de grote wieken van windturbines zorgt voor zeer laagfrequente drukschommelingen die bekend staan als infrasoon geluid.REFERENTIE Het gemiddelde menselijke oor kan dit niet als geluid waarnemen omdat het onder de grens van gehoorperceptie ligt. (gehoorgevoeligheid varieert met leeftijd, geslacht, gezondheid, blootstelling aan drugs, alcohol, tijd van de dag, weer, gehoorstoornis, gemoedstoestand, training, lichaamsgewicht, eerdere blootstelling, enz.) REFERENTIE
De meest intense van de breedbandruis die door deze grotere ontwerpen wordt gecreëerd, is van deze aard REFERENTIE REFERENTIE
Deze ruis kan door Fourier-analyse worden begrepen als een complexe combinatie van vele sinusgolven met vele frequenties, harmonischen en intensiteiten. REFERENTIE REFERENTIE
Hoe groter de bladen - hoe lager deze frequentie-inhoud.
INTERFERENTIE
Een verzameling turbines is als een orkest dat allemaal een beetje vals speelt.
Het zijn onafhankelijke mechanische apparaten en begin en draaien op iets verschillende frequenties en fasen.
Door constructieve of destructieve golffase-interferentie zal dit eigenaardigheden creëren zoals beats en onregelmatige impulsenREFERENTIE REFERENTIE
Deze kunnen worden gecombineerd om zo nu en dan niveaus te creëren die vele malen groter zijn dan de oorspronkelijke individuele bronnen. REFERENTIE
Door het frequentieverschil kunnen som- en verschilproducten ontstaan. REFERENTIE
RESONANTIE
Objecten van geschikte grootte binnen bereik kunnen tot resonantie worden gedwongen via sympathische trillingen van de uitzet- en samentrekkingskrachten die worden gecreëerd door deze constante onnatuurlijke storing en ook door de harmonischen van de golflengte REFERENTIEREFERENTIE
Het resoneert de gebouwen (kamers, kelders, zolders, spijkerruimten, kasten, leidingen, mangaten, tunnels, enz.) In de buurt van een locatie, net zoals een 'doos' resoneert en het geluid van een gitaar of vioolsnaar of luidspreker versterkt, en mogelijk de grond- en grondwatertafel en het algehele frequentieselectieve versterkingseffect vergroten. (effecten van piëzeo-elektrische druk tot elektrische veldopwekking kunnen mogelijk zijn in kwarts dragende gesteenten).
De golflengte van 20 cycli geluid is ongeveer 50 ′
Deze effecten zullen onvoorspelbaar variëren op verschillende afstanden en oriëntaties rond een locatie.
VOORTPLANTING
Laagfrequent infrasoon geluid legt grote afstanden af voordat de energie wordt geabsorbeerd en verzwakt. REFERENTIE 1 VAN 4REFERENTIE 2 VAN 4 REFERENTIE 3 VAN 4 REFERENTIE 4 VAN 4
Veel meer dan de hogere menselijke hoorbare frequenties die meer worden beïnvloed door de bodembedekking van de vegetatie. De 20 verdiepingen tellende hoogte van sommige hiervan plaatst ze boven de bomen in snel stromende lucht. Puin van het uiteenvallen van het blad is vele honderden meters benedenwinds gevonden Het infrageluid kan worden gekanaliseerd / gefocust door verschillende thermische lagen (vochtlagen in kustlocaties) REFERENTIE REFERENTIE
Laagfrequent geluid verspreidt zich gemakkelijk in water en rotsen.
Het kan worden gefocust en gereflecteerd vanaf een rotsachtige zeebodem en via waterlagen met thermische of stroomdichtheid REFERENTIE
Het reist hier ook sneller dan in de lucht, dus er zullen mogelijk fase-interferentie-anomalieën zijn aan de materiaalgrenzen.REFERENTIE
SITE EFFECTEN
Tel daarbij op de constante resonerende zwaai van de 20 verdiepingen tellende torens op hun enorme betonnen sokkels, de natuurlijke resonanties van de bladen en metalen torenconstructie en je hebt een langzaam pulserende bodemomgeving die zal variëren per seizoen en vochtgehalte.
Hoe dit alles zal koppelen aan de ondergrondse geologie en welke effecten zullen worden geproduceerd, moet worden ontdekt en is locatiespecifiek.
Ik las over seismische testactiviteiten op 10 mijl van een installatie in Ontario.
GEZONDHEID
EFFECTEN
Deze onnatuurlijke en constante, zich herhalende laagfrequente drukschommelingen zijn in staat de natuurlijke fysiologische en geestelijke gezondheid te veranderen via processen van sympathische resonantietrilling van inwendige organen, vloeistoffen, holtes, enz.
REFERENTIE 1 van 2 REFERENTIE 2 van 2 REFERENTIE 1 VAN 8 REFERENTIE 2 VAN 8 REFERENTIE 3 VAN 8REFERENTIE 4 VAN 8 REFERENTIE 5 VAN 8 REFERENTIE 6 VAN 8 REFERENTIE 7 VAN 8 REFERENTIE 8 VAN 8REFERENTIE REFERENTIE 1 VAN 2 REFERENTIE 2 VAN 2 REFERENTIE 1 VAN 2 REFERENTIE 2 VAN 2
en mogelijk andere effecten van piëzeo-elektrische druk tot spanningsactiviteit. REFERENTIE 
Het is bekend dat de moleculaire organisatie van bot-, keratine- en peesweefsel piëzeo-elektrische structuren zijn, wat een effect kan hebben op de natuurlijke balans van de bio-elektrische aard van het lichaam REFERENTIE REFERENTIE
De wetenschap van cymatica heeft aangetoond dat bepaalde geluidsfrequenties schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. REFERENTIEREFERENTIE REFERENTIE 1 van 2 REFERENTIE 2 van 2 REFERENTIE REFERENTIE 
In wezen zijn de windturbines generatoren van een constant herhalende laagfrequente compressie en verdunning die de zak met water die alle levende materie ondersteunt, zal trillen en schudden op een manier die niet ontworpen was om continu te hanteren!
De druk- en trillingszintuigen zullen voortdurend worden overbelast vind homeostase in een organisme
REFERENTIE 1 van 2
 REFERENTIE 2 van 2 REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE
Laagfrequente geluiden kunnen de natuurlijke balans tussen hersenhelften verstoren REFERENTIEREFERENTIE
Op internet GOOGLE -militair infrageluid (infrasoon) - om een beeld te krijgen van wat decennia van militair onderzoek met gebruikmaking van hoge impulsniveaus heeft ontdekt en waarmee geëxperimenteerd is voor het gebruik van zijn niet-dodelijke wapenpotentieel (dat wat momenteel niet geclassificeerd is) REFERENTIEDit zal zich in de loop van de tijd manifesteren als gezondheidsproblemen voor de mensen en de natuur en het marineleven van een gebied binnen het bereik van deze installaties.
DE GEZONDHEIDSEFFECTEN VAN DE NATUUR
Het waterleven is gevoelig voor geluid op een manier die verschilt van de menselijke soort. REFERENTIE
Sommige zeezoogdieren communiceren in het infrasoonbereik soms honderden tot duizenden mijlen.
REFERENTIE 1 van 12 REFERENTIE 2 van 12 REFERENTIE 3 van 12 REFERENTIE 4 van 12 REFERENTIE 5 van 12
REFERENTIE 6 van 12 REFERENTIE 7 van 12 REFERENTIE 8 van 12 REFERENTIE 9 van 12 REFERENTIE 10 van 12
REFERENTIE 11 van 12 REFERENTIE 13 van 12
Ik las over enkele vogelsterfgevallen rond een plek in het westen waarvan werd aangenomen dat ze het gevolg waren van inwendige bloedingen.
De menselijke soort is de enige die niet meer op zijn maaltijden hoeft te jagen.
Vele anderen zijn afhankelijk van het kunnen horen of voelen van de vibratie van hun diner of hun vijanden.
Kleine wezens hebben kleine, ingewikkelde hoorsystemen ontwikkeld en afgestemd op de eisen van hun natuurlijke omgeving. Onnatuurlijk geluid kan stressvol voor hen zijn.
Deze turbines zullen problemen opleveren voor hun overleving.
Typisch betekent dit niets voor de menselijke bevolking.
Er is een minimale input (indien aanwezig?) Geweest van dieren- of zee- of plantenbiologen, entomologen, enz. wat betreft de schade die dit kan veroorzaken voor de rest van de soorten die in de "kap" leven.
GECOMBINEERDE NIVEAUS
Het is niet ondenkbaar dat gedurende micro-instant-perioden de pulsniveaus gegenereerd door a
"Boerderij" zou die niveaus kunnen benaderen die effectief zijn bevonden in het militaire domein door middel van deze fase-interferentie en resonantie-effecten in combinatie met de wind!
De meeste geluidsniveaugegevens die door propaganda van de windindustrie worden verstrekt, houden gemakkelijk geen rekening met al deze fundamentele fysica.
“Als je het niet kunt horen, kan het geen probleem zijn” wordt vaak als ontslaggrond gebruikt.
EMF-EMISSIES
Deze groeperingen van onafhankelijke elektrische generatoren genereren ook elektromagnetische veldstraling met extreem lage frequentie (ELF).
Ze kunnen worden beschouwd als ELF elektromagnetische zendmasten met hoog wattage en vanwege hun hoge stroomuitgang creëren ze sterke magnetische wisselvelden.REFERENTIE
Hoewel hun stralingsrendement laag kan zijn, zijn ze nog steeds bronnen, ondanks de mogelijke onbedoelde geïnduceerde koppeling met het aangesloten net en duizenden kilometers van de transmissielijnen die zouden kunnen zorgen voor een efficiëntere antenne.
Kunnen bomen een ander onvoorzien antennesysteem vormen?REFERENTIE 1 van 8 REFERENTIE 2 van 8 REFERENTIE 3 van 8REFERENTIE 4 van 8 REFERENTIE 5 van 8 REFERENTIE 6 van 8 REFERENTIE 7 van 8 REFERENTIE 8 van 8
Zou het wegdek in combinatie met strooizout en vocht kunnen werken als een spoor op een printplaat en de signaalsterkte verhogen? REFERENTIE REFERENTIE
De Amerikaanse marine had een systeemproject SANGUINE in Wisconsin dat enkele duizenden mijlen antenne en enkele miljoenen watt (megawatt) aan ingangsvermogen gebruikte om wereldwijd te communiceren met zijn onderzeese vloot op 76hz. ELF dringt gemakkelijk zeewater tot grote diepten binnen. REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE
Het Russische systeem gebruikt de ondergrondse geologie als onderdeel van hun antennesysteem REFERENTIE
Welk effect heeft de ondergrondse geologie onder een site op de straling? REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE
Welke invloed heeft dit op de natuurlijke ondergrondse omgeving? REFERENTIE
Magnetisme dringt alles binnen en beïnvloedt op atomair niveau.
Er kan ook lading worden opgebouwd op de bewegende bladen door de wrijving van de luchtbeweging, wat een andere nieuwe bron van elektromagnetische straling zou kunnen vormen.
Sommige ontwerpen maken gebruik van een versnellingsbak om de lagere rotatiesnelheid van het blad aan de generator te koppelen om zo te proberen de generatoren te synchroniseren met de standaard 60 cycli per seconde stroomlijnfrequentie.
Ze kunnen solid-state stroomcircuits gebruiken om het verschil op te voeren en aan te passen, wat een andere bron is van straling met een hogere frequentie.
Sommige ontwerpen maken gebruik van ankerborstels die kunnen bijdragen aan hogere frequentie-EMF door boogvorming tijdens het dragen.
GEESTELIJKE EN FYSIOLOGISCHE EFFECTEN
Elke signaalgenerator is een onafhankelijk mechanisch systeem en de fasen en frequenties komen niet overeen.
REFERENTIE 1 van 2 REFERENTIE 2 van 2
Deze combinatie kan extreem laagfrequente elektromagnetische energiefase- en frequentie-interferentie-effecten veroorzaken (beats, som- en verschilproducten, intermodulatieproducten, heterodyning, enz.) REFERENTIE REFERENTIEREFERENTIE in het lagere bereik van natuurlijke hersenbioritmen (3 tot 35 cycli per seconde) REFERENTIE
en de natuurlijke elektromagnetische pulsaties van de aarde die bekend staan als de Schumann-resonanties die zijn gecentreerd rond het bereik van 8 cycli per seconde waar het cellulaire leven zich biologisch mee heeft ontwikkeld. REFERENTIE REFERENTIE
Onze mentale en fysiologische verbindingen hiermee zijn nog niet goed begrepen.
VOORTPLANTING
Vanwege de lange golflengten kunnen deze effecten de elektromagnetische aard van de omgeving ver van de bron beïnvloeden.REFERENTIE 1 van 2 REFERENTIE 2 van 2 REFERENTIE 1 van 2 REFERENTIE 2 van 2 REFERENTIEREFERENTIE 1 van 4 REFERENTIE 2 van 4 REFERENTIE 3 van 4 REFERENTIE 4 van 4
10 cycli per seconde heeft een golflengte van 30.000 kilometer in de lucht en de omtrek van de aarde is ongeveer 40.000 kilometer.
Deze energie kan grote afstanden uitstralen met minimale verliezen via ionosferische reflecties en andere atmosferische effecten.REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE
Het dringt ook gemakkelijk tot grote diepte door de aarde REFERENTIE Satellietgegevens hebben aangetoond dat onze huidige energiecentrale en zendmastinstallaties en zware industriële gebieden de bovenste atmosfeer / magnetosfeer en mogelijk het weer beïnvloeden en veranderen op manieren die niet volledig worden begrepen. natuurlijke activiteit. REFERENTIE 1 van 2 REFERENTIE 2 van 2
REFERENTIE REFERENTIE 1 van 2 REFERENTIE 2 van 2 REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE
Typisch zullen er verschillen zijn in stralingskenmerken / reacties van nabije velden / verre velden REFERENTIE REFERENTIEREFERENTIE
Metingen die dichtbij de basis in het nabije veld worden uitgevoerd, zijn niet noodzakelijkerwijs een indicatie van wat op grote afstand in het verre veld kan worden verwacht met elektromagnetische energie met een zeer lange golflengte die deze produceren.REFERENTIE 1 van 2 REFERENTIE 2 van 2
OVERDRAGEN
Eenmaal vrijgelaten in het milieu kan deze energie worden gekoppeld of geïnduceerd en met minimaal verlies worden overgedragen in het bestaande elektriciteitsnet, communicatielijnen, ondergrondse leidingen, spoorlijnen, metalen frames en herstructureringsconstructies in gebouwen, bruggen, vangrails, hekken, eventueel erts dragende onderlagen, enz.
Deze metalen voorwerpen kunnen passief resonant versterken (vergelijkbaar met de principes van een radio / televisie-antenne via magnetische permeabiliteit) en deze signalen opnieuw uitstralen.
Ze kunnen ook hun stralings- / reflectiepatronen focussen, afhankelijk van golflengte en harmonischen en vormen, en kunnen staande golven creëren.
Opnieuw kunnen frequentie-effecten (som en verschil / enz.) Bijdragen aan de mix met de typische 50/60 cycli stroomlijn en zijn harmonischen waar we nu allemaal onvermijdelijk bio-ingesloten in zijn. Deze 2 frequenties kunnen samen op verschillende niveaus worden gevonden wanneer wereldwijd gemeten REFERENTIE REFERENTIE
Is het denkbaar dat deze effecten in combinatie de natuurlijke frequentie kunnen veranderen? REFERENTIE
We zijn al onderhevig aan interferentie van grondterugvoerstromen. REFERENTIE
Het faseverschil tussen de netsystemen van het continent (120VAC bij 60 Hz in Noord-Amerika en 240VAC bij 50 Hz in Europa) introduceert al een 360 volt RMS-verschil over de hele planeet op een voortdurend pulserende basis! (pieken en dalen kunnen dit af en toe in het bereik van duizenden volt brengen) REFERENTIE 1 VAN 2 REFERENTIE 2 van 2
Storingspieken kunnen op een totaal onvoorspelbare manier optreden op harmonisch gerelateerde afstanden.
INTERFERENTIE VAN DE LEVENSKRACHT
Deze kunnen de normale elektrische velden van de hersenen en afhankelijke fysiologische processen tijdelijk veranderen die worden gecontroleerd door de interactie van de natuurlijke bio-elektrische en bio-magnetische velden. REFERENTIE
Deze zouden de hersenstructuur van alle levende wezens nadelig kunnen beïnvloeden op een manier die op dit moment niet begrepen of gemakkelijk te verklaren is. REFERENTIE
Glitchs, schokken, black-outs, geheugenproblemen, gedragsstoornissen, slaapproblemen, hartkloppingen, enz. Hieruit zijn allemaal bewezen mogelijkheden. Deze soorten effecten zijn gerapporteerd als redenen waarom sommige mensen die in de buurt van deze installaties wonen, moesten verhuizen om hulp te zoeken. REFERENTIE
Het leven is meegesleept in het natuurlijk voorkomende frequentiebereik van de Schumann-resonanties van de aarde, dat allemaal wordt gemoduleerd door zonne- en kosmische activiteit. REFERENTIE
NASA heeft dit kunstmatig moeten genereren in al zijn bemande ruimtevluchten vanwege ongunstige gezondheidservaringen die zijn opgedaan tijdens eerdere missies. REFERENTIE
Dit is een kracht geweest die de evolutie van het cellulaire leven en de circadiane ritmes heeft gestuurd, gevolgd door alle cellulaire vormen waaruit we zijn samengesteld uit ongeveer honderd biljoen.
Deze relatie zou mogelijk ingebakken kunnen zijn in de levensmoleculen op genetisch atomair of nucleair niveau op een nog te begrijpen manier. REFERENTIE
Alle levende materie is samengesteld uit cellen die elk een levend wezen zijn met een onbekende
Ze zijn geëvolueerd vanaf het begin in zeewater. Van sommige vissoorten is bekend dat ze extreem gevoelig zijn voor elektrische velden, terwijl miljoenen andere nog moeten worden bestudeerd, ELF dringt zeewater tot grote diepte door.REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE 1 van 2 
REFERENTIE 2 van 2

Sommige vogels hebben desoriëntatie getoond in ELF-velden REFERENTIE
Onderzoek heeft aangetoond dat wat we soms beschouwen als minuscule / irrelevante door de mens veroorzaakte niveaus, in sommige gevallen een groter nadelig effect op de gezondheid hebben dan extreem grote signalen.
Intensiteits- en frequentievensters zijn algemeen opgemerkt. Het kan worden verwacht dat onnatuurlijke intensiteitsniveaus die dicht bij het natuurlijke liggen het meest in staat zijn om interferentie in levensprocessen te veroorzaken.REFERENTIE REFERENTIE
ENTRAINEMENT
Opnieuw heeft militair onderzoek het vermogen aangetoond van gemoedstoestandcontrole via externe elektromagnetische indringing in dit frequentiebereik. REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE
Transcraniële neuronale elektrische en magnetische stimulatie met behulp van externe velden is een veel voorkomende medische procedure met een aangetoond vermogen om de geest te onderzoeken of te veranderen. REFERENTIE REFERENTIE
Veel onderzoek naar de nadelige effecten van door de mens veroorzaakte niet-ioniserende elektromagnetische straling waaraan we nu allemaal worden blootgesteld, heeft een verband aangetoond met de laagfrequente pulsaties / modulaties van hoogfrequente signalen die interferentie veroorzaken voor de natuurlijke balans. REFERENTIE REFERENTIE Lichtflitsen in dit frequentiebereik hebben aangetoond dat het bij sommigen kan meesleuren en epilectische aanvallen kan veroorzaken. REFERENTIE
Ze hebben pulserende rode waarschuwingslichten voor vliegtuigen die zouden domineren in de landelijke nachtelijke duisternis.
De schaduwflikkering die hierdoor wordt gecreëerd, heeft een hypnotisch effect en mogelijk soms hetzelfde vermogen.
De roterende bladen zouden een soortgelijk effect kunnen creëren met microgolftransmissies en soms een flikkering van pulsen rond een gebied reflecteren. REFERENTIE
VEILIGHEID
Er zijn aanwijzingen dat deze blinde vlekken creëren die de radar niet kan doordringen vanwege een interactie van elektromagnetische oorsprong.REFERENTIE
De aanwezigheid van deze hooggeaarde buisvormige metalen torenconstructies kan het natuurlijke atmosferische elektrische microklimaat van de omgeving veranderen. Bliksem wordt aangetrokken door hoge metalen metalen constructies. Ze zijn gevoelig voor moeilijk te repareren bliksemschade REFERENTIE
HET ONBEKENDE
De mate van al deze onnatuurlijke effecten op zichzelf of in combinatie is onderhevig aan vermoeden en moeilijk nauwkeurig te meten vanwege de onvoorspelbare aard van dit soort gebeurtenissen en de afstanden en alle variabelen voortdurend.
De complexiteit van de bio-elektrische en bio-magnetische aard van het leven maakt het moeilijk om de gezondheidseffecten van deze interacties op korte of lange termijn te voorspellen of te definiëren.
Het effect dat dit zal hebben op de miljoenen andere soorten op de planeet is onbekend.
De gevolgen zijn enorm! REFERENTIE
ANDERE FACTOREN
Momenteel worden er veel van gebouwd en geïmporteerd uit Europa.
Dit zijn mechanische apparaten die na verloop van tijd verslijten.
Hun ontwerpen en onderdelen zullen binnen enkele decennia verouderd en niet meer beschikbaar zijn.
Mechanische geluiden zullen toenemen naarmate ze slijten.
In de toekomst, als de olievoorraden afnemen en de grote kanonnen beginnen te schieten om te krijgen wat er nog over is, zijn deze delen misschien niet direct beschikbaar in korte tijd (in oorlogstijd zouden deze fabrieken het belangrijkste doelwit zijn). De geschiedenis herhaalt zich.
De kosten van en de beschikbaarheid van olie zullen de komende decennia een dominante factor zijn, terwijl er in de komende eeuw / jaren geen sprake zal zijn van olie. REFERENTIE
Vliegtuigreizen is alleen mogelijk vanwege olie.
Zeevracht is olie-intensief.
Met de geschatte extreme weersomstandigheden die worden voorspeld door de wereldwijde klimaatverandering, is het niet ondenkbaar om een gelokaliseerde installatie te vinden die geïmmobiliseerd is door de kracht van de wind die we pas beginnen te ervaren.
IJsophoping op de messen kan ze offline houden.
Door hun uit-en-aan-werking zijn ze vatbaar voor condensatieproblemen.
De nieuwere ontwerpmethodologie vereist grote kranen om de top te bereiken, waarvan er maar een paar zijn.
Dit zijn ook gemakkelijke doelwitten voor mensen in de terroristische sector.
We zullen op lange termijn kwetsbaar zijn als we afhankelijk worden van deze technologie.
WINDFACTOR
De wind waait niet de hele tijd met de snelheid die nodig is om deze op nominale capaciteit te laten werken en er zijn technische problemen om deze soepel in en uit het net te schakelen.
Geen wind Geen sap!
MENSELIJKE NATUUR
Hoewel het goed bedoeld is in termen van het verminderen van de CO2-uitstoot, kunnen dit een milieufout van hun eigen ontwerp blijken te zijn en mogelijk een dure blunder op de lange termijn.
De voordelen hiervan zullen binnenkort worden geabsorbeerd door het huidige groeiproces van hominoïde waanzin. De krachten die deze in het milieu brengen - degenen die er geld mee verdienen zijn zeer efficiënt in het bedrieglijk azen op de naïviteit, schone, groene goedgelovigheid en wetenschappelijke onwetendheid van de massa om deze te promoten.
De juridische tactiek van het gebruik van de verzamelnaam "geen geloofwaardig of betrouwbaar bewijs" zal met groot voordeel worden gebruikt door de promotors van deze technologie door de onbekenden over de omgeving te bagatelliseren ... wat meer te wijten is aan het feit dat niemand hier naar kijkt relatief nieuwe verschijnselen en omdat er geen geld te verdienen valt, zal het nog lang op zich laten wachten.
Het heeft wonderen verricht voor de draadloze industrie, toen 40 jaar wereldwijd onderzoek naar de effecten van niet-ioniserende straling anders heeft aangegeven. REFERENTIE
ALTERNATIEF
Zou het niet veel verstandiger zijn om jong en oud op te leiden om te leren hoe ze de schakelaars kunnen uitschakelen om deze veelgeprezen reductie te bereiken?
Dat zou niet alleen de door de mens veroorzaakte uitstoot onmiddellijk verminderen, maar het zou ook de elektrosmog verminderen die we nu allemaal moeten doorstaan.REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIE REFERENTIEREFERENTIE REFERENTIE
REFERENTIE
De bio-interferentie die dit veroorzaakt in de natuurlijke levensprocessen zal alleen maar leiden tot onveranderlijke genetische veranderingen waar de toekomst mee om kan gaan. REFERENTIE

Geef een reactie