GELDMERCHANTS DENKEN dat innovatie gedijt in steden

Verspreid de liefde

Nog meer wijze woorden van broeder Reinhold.

GELDMERCHANTS DENKEN dat innovatie gedijt in steden
 
Ik heb de kop voor de Joodse Fabel gecorrigeerd "Waarom innovatie gedijt in steden " (hieronder). We hoeven ons niet af te vragen wie MIT Center For Deception heeft betaald om dit te publiceren Poppycock.
 
BEGRIJP HET DIT: Consumptie is geen productiviteit!
 
Zonder enige capaciteit om reden, concluderen academici met een hazenbrein dat de hoge dichtheid van laboratoriumratten gepropt in steden met hoge gebouwen resulteert in "superlineaire schaalvergroting" van de "productiviteit van een bedrijf. ”Ons wordt gevraagd om deze poppycock te geloven omdat de MIT-academici veronderstellen dat de bedrijfsproductiviteit in de stad de daadwerkelijke productiviteit binnen een samenleving is.    
 
De rede toont duidelijk aan dat deze waanzin de domheid verkondigt die deze decadente samenleving doordringt. Het idiote vermoeden dat "geld waarde is" of dat "geld rijkdom is" komt veel te vaak voor. Dergelijke maatregelen van "productiviteit" zijn ten onrechte gebaseerd op de een imbeciel idee dat zaken als de Bogus Federal Reserve Note worden gemeten in "dollars of eenheden van geld". Deze misleiding misleidt alle commercie. Om menselijke welvaart te bevorderen, een rationeel besef dat de productie alleen mag worden gemeten in de werkelijke waarde van een wezenlijk product. Het publiceren van hoge cijfers die zijn afgeleid van frauduleuze boekhoudpraktijken, misleiding en diefstal is de grootste criminele onderneming die ooit is bedacht.
 
GEEN van die Labratten die in de hoofdkantoren in een stad gepropt zijn, zou ergens kunnen aankomen zonder de overvloed die ze van de feitelijke producenten van rijkdom afnemen. We kunnen gemakkelijk concluderen dat de "superlineaire schaal" van verhoogde "productiviteit" (toegenomen geldelijk gewin) genomen door de criminele ondernemingen in de stad een verhoging van de werkelijke productiviteit is, maar dat de toegenomen "OPNAME VAN GELD" een direct gevolg is van de door toegenomen dodelijk geweld toegepast door de parasieten die rijkdom stelen in plaats van rijkdom produceren.
 
De feitelijke producenten van rijkdom moeten de criminele onderneming ontwapenen die de vruchten van hun arbeid steelt.
 
 
STA OP EN GLANS! Haal die boze toren neer
 
Schaf de Kosher Kabal van de Bogus Bank of Credit Fraud af en roei deze uit.
 
GEEN KONING MAAR KONING YESHUA!
 
In zijn naam en door zijn kracht.
 
Reinhold
 
Waarom innovatie gedijt in steden
door Larry Hardesty, MIT News Office
Boston MA (SPX) 6 juni 2013


"Als je mensen samenpakt, gebeurt er iets speciaals", zegt Alex "Sandy" Pentland, de Toshiba hoogleraar Media Arts and Science en directeur van het Human Dynamics Laboratory.

In 2010 toonden een paar natuurkundigen van het Santa Fe Institute in het tijdschrift Nature aan dat wanneer de bevolking van een stad verdubbelt, de economische productiviteit met gemiddeld 130 procent stijgt. Niet alleen neemt de totale productiviteit toe naarmate de bevolking toeneemt, maar ook de productiviteit per hoofd van de bevolking.

In de laatste uitgave van Nature Communications stellen onderzoekers van het Human Dynamics Lab van het MIT Media Laboratory een nieuwe verklaring voor die "superlineaire schaalvergroting" voor: een toename van de stedelijke bevolkingsdichtheid geeft bewoners meer gelegenheid voor face-to-face interactie.

De nieuwe paper bouwt voort op eerder werk van dezelfde groep, waaruit bleek dat het vergroten van de kansen van werknemers voor persoonlijke interactie de productiviteit van bedrijven zou kunnen verhogen.

In die onderzoeken rustten de onderzoekers werknemers van een bank, van een IT-adviesbureau en van verschillende andere organisaties uit met kleine zenders, ontwikkeld door het Human Dynamics Lab, die actief de tijd maten die de dragers in elkaars aanwezigheid doorbrachten. Het is duidelijk dat die benadering niet zou werken in een studie van de hele bevolking van honderden steden.

Dus Wei Pan, een promovendus en eerste auteur van het nieuwe artikel, keek naar een groot aantal factoren die kunnen worden gebruikt om te voorspellen wat de onderzoekers sociale banddichtheid noemen, of het gemiddelde aantal mensen dat elke inwoner van een stad zal hebben. persoonlijk contact hebben.

Die factoren omvatten zaken als het aantal belpartners met wie een gsm-gebruiker uiteindelijk een zendmast deelt, gevallen van colocatie met andere gebruikers van sociale netwerkdiensten voor locatietracering zoals Foursquare, en de besmettingspercentages van ziekten die alleen door intieme mensen worden doorgegeven. fysiek contact.

De beschikbaarheid van verschillende soorten gegevens varieerde tussen de honderden steden in de Verenigde Staten en Europa die de onderzoekers in overweging namen. Maar Pan en zijn collega's bedachten een enkele formule die elke stad een score voor sociale dichtheid toewees op basis van de beschikbare gegevens. Die score bleek een zeer goede voorspeller te zijn van de productiviteit van elke stad, gemeten aan de hand van zowel het bruto binnenlands product als het aantal octrooien.

Planning voor productiviteit
"Als je mensen samenpakt, gebeurt er iets speciaals", zegt Alex "Sandy" Pentland, de Toshiba hoogleraar Media Arts and Science en directeur van het Human Dynamics Laboratory.

'Dit is het soort dingen dat Adam Smith wilde uitleggen. Hij legde het uit door middel van specialisatie: mensen waren in staat om te beperken wat ze deden om er beter in te worden, en omdat ze dichtbij waren, konden ze met elkaar handelen. En Karl Marx beschreef een ander soort specialisatie, namelijk klassen - managementklasse, eigenaarsklasse en proletariaat. En andere mensen hebben andere verklaringen voor dit basisfenomeen bedacht. "

Wat het nieuwe werk laat zien, zegt Pentland, is dat “veel van de dingen waar mensen al eeuwen over discussiëren, eigenlijk geen dingen zijn die moeten worden uitgelegd. Ze komen gewoon voort uit het basispatroon van sociale netwerken. "

De werkzaamheden kunnen echter zeer reële gevolgen hebben voor de stedenbouw. Pentland zegt bijvoorbeeld dat er bewijs is dat het principe van superlineaire schaalvergroting niet geldt in arme landen, zelfs niet in steden met dezelfde bevolkingsdichtheid als grote Europese en Amerikaanse steden. "De reden is dat het transport zo slecht is", zegt Pentland. "Mensen kunnen net zo goed in het dorp zijn, omdat ze alleen contact hebben met hun kleine lokale groep."

Evenzo, zegt Pan: “Mensen weten dat wanneer de bevolking van een stad groeit, er schaalvergroting plaatsvindt en de productiviteit toeneemt. Maar in deze megasteden, vooral in China, weet niemand of die schaalvergroting zal doorgaan, want geen andere stad is zo groot. ”

In Peking, zegt Pan, “is het erg moeilijk om van de ene naar de andere kant te gaan. Ik geloof persoonlijk dat de dichtheid van sociale banden zal afnemen omdat je niet echt meer vrij kunt bewegen met de toename van de bevolking. Tenzij Beijing deze transportproblemen oplost, zal het naar binnen pompen van meer mensen de dichtheid niet blijven stimuleren. "

Pentland voegt eraan toe dat misdaad een ander cijfer is dat gewoonlijk superlineair schaalt met de stedelijke bevolking. Maar een uitzondering op die regel is Zürich. "Om verschillende redenen is de bevolking in de afgelopen 20 jaar explosief gestegen", zegt Pentland.

'En ze wisten dat dit zou gebeuren vanwege de demografie. Dus investeerden ze gewoon een onheilig bedrag in het openbaar vervoer. Je eindigt met deze wolk van steden rond Zürich, maar iedereen kan Zürich binnen 15 minuten bereiken. Meer dan 60 procent van de bevolking verhuist overdag naar het centrum van Zürich. " Als gevolg daarvan, zegt Pentland, geniet Zürich alle productiviteitsvoordelen van sociale banden met veel lagere criminaliteitscijfers.

"In de komende 10 jaar verwachten we dat India en China elk honderd steden met een miljoen mensen of meer zullen bouwen", zegt Pentland. "Hopelijk kunnen we ze helpen betere keuzes te maken bij het ontwerpen van deze steden."

Geef een reactie