Gods uitverkorenen (Ekklesia Holy Church) zullen in de eindtijd sterker zijn dan ooit in de geschiedenis

Verspreid de liefde

door Rev.Dr.Stephen MK Brunswick,

Primace, OCC https://OrthodoxChurch.nl

Zei God

"Occupy Till I Come"

Gods uitverkorenen (Ekklesia Holy Church) zullen in de eindtijd sterker zijn dan ooit in de geschiedenis. Lees hierover en hoe we een grote supermacht van de wereld zullen zijn met grote militaire en politieke macht, volledig verenigd in Christus. Deze onontkoombare realiteit van het goede nieuws zal spoedig gerealiseerd worden door het overblijfsel dat ervoor koos om te wandelen in de geestelijk geboden activiteiten (liefde, vreugde, vrede, opbouwen enz.) In plaats van in de vernietigende kracht van het vlees (negativiteit, het overtreden van Zijn wetten voor de kerk). vergaderingen, haat voor de broeders, enz.).

 

Wij, Zijn strijdbijl-naties, zullen Zijn rechtmatige bestuur herstellen, zoals duidelijk is in het woord van God! Het is altijd onderwezen, maar de laatste tijd en geleidelijk is er een linkse defaitistische doctrine de kerk binnengeslopen.Er is tegenwoordig een grote ketterij waarin mensen zeggen dat Gods zegevierende Kerk in de eindtijd totaal vernietigd zal worden. Hoewel het waar is, zijn er altijd vervolgingen geweest, en in de eindtijd zullen deze de ergste zijn. Er staat echter dat Hij Zijn dienstknechten als goud door het vuur zal louteren, alleen om veel sterker te worden. God heeft ons in zijn woord verteld dat zijn 'Royal Priesthood Elect Church' groter zal worden dan ooit tevoren. In dit artikel staan verschillende onbetwistbare bijbelverzen die bevestigen dat de kerk niet alleen sterker, maar zelfs machtiger zal zijn als wereld supermacht dan in de tijd van koning David van Israël.

Moeten we dit vrijmoedig zeggen? Als we Gods woord geloven en onze regelmatige geloften bij de doop, dan zou dat iets moeten zijn waar we ook over praten!

Voor de meesten die het gebed bidden dat onze Heer ons (het Onze Vader) heeft gegeven, moet dit duidelijk zijn.

We bidden allemaal dat Zijn Koninkrijk (nationale bestuurswetten enz.) ‘Komt’ en ‘op aarde’ zal geschieden. Zoals er staat, als we eerst het bestuur van Zijn koninkrijkswet zoeken, dan zullen de noodzakelijke levensbehoeften aan ons worden toegevoegd. (vervolg hieronder)

Koop ons boek dat christenen overal verenigt met de ware en originele orthodoxe apostolische kerk

Voor meer foto's klik hier                              $18 per exemplaar, koop nu

 

De late regen heeft een dubbele portie. Denk je dat dat geweldige wonderen waren in de kerk uit de eerste eeuw? Jezus (YAHWEH YAHSHUA) zei dat we GROTERE werken zullen doen dan zelfs Hij Zelf deed. Ik geloof dat dit komt doordat miljoenen van ons zulke wonderen zullen doen.

Zoals elke sabbat wordt besproken over „de Koninkrijksboodschap” (downloadbare mp3's) en nu op video: ZIJN EKKLESIA ZAL STERKER ZIJN DAN OOIT IS.

Toen Jezus zei dat Hij Zijn “kerk” bouwt, is dat woord ekklesia. Ekklesia betekende destijds in Rome de hele heersende elite, de regering. Het oordeel moet eerst beginnen bij het huis van God. Het zal alleen in deze laatste dagen worden bereikt. Hij verzamelt ons in de lucht door Zijn waarheid. Het internet maakt voldoende kennis en informatie mogelijk dat Zijn volk VRIJGESTELD is en de NWO van de hand doet.

We leven in de tijd dat alles zal worden vervuld, die "laatste dagen", aangezien de meeste profetieën de termen "eindtijd" en de verovering van de kwaadaardige synagoge van satan bevatten. Die synagoge is al diegenen die de Adamische Angelsaksische christen, de Ware Israëlische WET, gegeven door YAHWEH. (Zijn wet is vrijheid en het pad van het leven. Satan liegt en komt om te doden, te stelen en te vernietigen.) Wij die bij YAHWEH zijn, promoten Zijn 10 Geboden en Zijn zoon Jezus de Christus om onze Koning te zijn. Het zegt dat we een getuige zullen zijn van het Koninkrijk (Zijn wet bestuur) op aarde (70% van Zijn wet is nationaal NIET persoonlijk). Jezus zei dat we een getuige zouden zijn van dat bestuur van de nationale wet dat ALLE WET VAN MOZES promoot naar alle naties als een volledig getuigenis ervan voordat het einde eindelijk komt. Alle heiligen die vóór ons leefden, zijn jaloers op ons op aarde nu in deze geweldige tijd van de komende overwinningen.

Er is een grote bewustwording van Zijn verbondsvolk voor hun identiteit als Zijn 'Koninklijk priesterschap en heilige natie“, Angelsaksische christenheid, het ware Israël van de geschiedenis. Er zijn duizenden boeken geschreven over het onderwerp Brits Israelisme. Het traditionele en oude christendom dat is onderwezen, en dat nog steeds in onze liturgieën en hymnen staat, die verkondigen dat de KERK HET ISRAËL VAN DE BIJBEL IS. Dit komt overeen met de geschriften over de twaalf stammen in de eindtijd.

Tegenwoordig is echter een commerciële en linkse valse doctrine onderwezen dat 1 stam Juda de twaalf stammen van Gods zegevierende Kerk vervangt. Velen hebben valsheid geleerd tegen de Bijbelse leer van één stam (van de 13 Israëlische stammen) die Jood / Juda wordt genoemd, dat ze ineens de 100 keer grotere en grotere 12 stammen van Israël kunnen vervangen. (In de Bijbel vinden we nooit dat het huis van Israël ooit uitwisselbaar is met het huis van Juda. Er staat zelfs na de nieuwe hemelen en de nieuwe aarde dat het huis van Juda en het huis van Israël nog steeds gescheiden zijn. weten waar en hoe ware gelovigen werkelijk tot deze doctrine zijn gekomen dat de eerste stam Jood de 12 stammen van Israël vervangt. Je moet naar niet-christelijke religies gaan om dat echt te ontdekken, en sommige van de nieuwere ketterijen eigenlijk. ontworpen door linkse leugenaars om "het volk van God" van de volledige meerderheid van de twaalf stammen volledig uit de gelijkstelling te halen van hun fundamentele principes van overwinning in Christus.

Honderden nieuwtestamentische bijbelverzen verwijzen naar de KERK als de ISRAËLSE bruid van God die met Hem getrouwd was, en gescheiden en vervreemd was van het gemenebest van Israël vanwege hun afgoderij, en nu in staat is om met God te hertrouwen door de Zoon. Deze gebeurtenis vond plaats in de eerste eeuw. Als u gelooft dat God niet faalt, en u staat ervoor open om te leren hoe God erin geslaagd was om met Zijn Israëlische bruid te hertrouwen, lees dan alsjeblieft verder. De kerk zegevierde in het brengen van het evangelie naar alle uithoeken van de "bekende wereld" die de Romeinen Europa noemden, en "de einden van de aarde". Dit blijkt duidelijk uit de “Apostolische Geloofsbelijdenis” -teksten die zijn blootgelegd en de plaatselijke heilige tradities in de verste uithoeken van Europa. Zelfs Groot-Brittannië heeft tientallen heiligen uit de 1e en 2e eeuw die wereldwijd officieel worden erkend als hun evangelisten.

Het lijkt erop dat sommigen in de donkere eeuwen van desinformatie en staatshersenspoelingprogramma's van de tv zijn vervallen om te denken dat onze bijbel op de een of andere manier onjuist is geweest en dat Jezus op de een of andere manier faalde in zijn missie, toen hij zijn apostelen zond om naar de " Verloren schapen van het huis van Israël ”en NIET naar de andere naties:

Mat 10: 5-6 “Deze twaalf zond Jezus uit, en gebood hun, zeggende: Gaat niet op de weg der heidenen, en gaat niet in [enige] stad der Samaritanen; maar gaat liever naar de verloren schapen van de huis van Israël. "

Mat 15:24 "Maar hij antwoordde en zei: Ik ben niet gezonden, maar naar de verloren schapen van het huis van Israël."

In Harvard, Princeton, Union en andere topcolleges van Amerika werd officieel onderwezen dat de christelijke naties van de wereld het moderne Israël van God zijn. De doctrines van “manifeste bestemming” en anderen om land voor Christus terug te winnen, hebben centraal gestaan bij het thema te weten dat de Kerk van de bruid van Christus het Moderne Israël van God is. De tradities van onze voorouders zijn pas onlangs verloren gegaan.

Als je in de Bijbel (KJV) kijkt, komt het woord 'Jood' maar 30 keer voor in het Oude Testament, maar niet-joodse Israëlieten worden ongeveer 3000 keer in de Bijbel genoemd. Zoals we je hebben laten zien, heeft het Huis van Juda, en vooral de naam "Jood" als op zichzelf staand, nooit in enige context naar alle 12 stammen verwezen. Er werd onlangs een onderscheiding van $25.000 aangeboden door een college voor iedereen die zelfs maar één bijbelvers kan vinden dat zegt dat de Joden Israël zijn. Het draait al tientallen jaren en niemand heeft het kunnen claimen.

Maar pas nu, in deze tijd van de geschiedenis, is die naam Joods veranderd en voornamelijk in de afgelopen 50-100 jaar gestolen door linkse atheïsten in hun populaire cultuur van materialisme, laster en hersenspoeling via tv en media. Er zijn misschien veel Joden die ook verwanten van Israël zijn, maar veel Joden zijn naar voren gekomen en hebben in hun encylopedieën toegegeven dat ze voornamelijk afstammen van een niet-semitische Jafetische tak van Ashkanazim of Khazaren. In ieder geval zijn de joden om een groot aantal redenen zelfgenoegzaam in de atheïstische complotten van edomitische satanische edomieten om de rest van de stammen van Israël uit te sluiten van hun rechtmatige erfenis.

We naderen de tijden dat deze ontwaakte personen eindelijk zullen deelnemen aan het vervullen van hun grote bestemming, en verbondsbeloften van de almachtige God die verklaren dat het ware Israël van God zal zegevieren over de leugens die ons allemaal zijn aangedaan door degenen in cohorten met namaak Israël die specifiek gebruik de term “jood” en we nemen eindelijk de nationale verantwoordelijkheid om zelf de wet van Mozes te houden. Uiteindelijk zouden we ons eigen huis op orde krijgen en een getuige zijn van Gods liefde en waarheid voor alle mensen.

Zoals er in Openbaring 2: 9 en 3: 9 staat, dat er velen zijn “die zichzelf joden noemen die GEEN joden zijn”, en dat zelfs de namaakjoden zullen beseffen dat ze alleen Esau zijn, zelfs niet het ware Juda, en dat deze valse- Joden zullen voor onze voeten aanbidden en zeggen "God heeft u liefgehad". Ezau-joden bestonden in de tijd van Christus en verkondigden hun dat zij de "generatie van slangen en adders" waren (dat woordgeneratie in het Griekse Gennao, wat het woord is voor genealogie en fysieke nakomelingen). Jezus Christus zei dat ze afstammelingen waren van Esau en Kaïn. Net als alle andere niet-christelijke religies hebben ze collectief de Verlosser verworpen (om er niet één uit te kiezen). De Bijbel zegt dat iedereen die Jezus heeft afgewezen Antichrist wordt genoemd. Er zijn veel linksen en anderen die zich aansluiten bij hun programma's van verwarring en vernietiging van het ware Israël om zichzelf te verrijken en krachtiger te maken. God zegt echter dat degenen die bij hen zijn en hun multi-cultuur tegen God (ja, het zionistische Israël is ook gewoon een andere atheïstische staat is door al hun toegegeven, het is geen religieuze staat) van korte duur zullen zijn. De natuur zelf kan atheïsten niet ondersteunen.

De profetie zegt dat al deze goddelozen die Gods ware volk vervloeken, in Armageddon in de grote wijnpers zullen worden geworpen. We hopen dat de naties zich bekeren, zodat God hen zal zegenen omdat ze het ware Israël zegenen. Anders staat er dat God hen zal vervloeken die het WARE Israël vervloeken.

God respecteert zijn verbonden om het ware Israël te zegenen en voorspoedig te maken. Dat is de reden waarom er meer rampen gebeuren nu mensen steeds meer in lijn komen met de NWO-vijandelijkheden tegen de instellingen die door YAHWEH zijn verordineerd, zoals families, stammen, naties en Zijn wetten. Eerst bereidt Hij Zijn volk voor om klaar te zijn om te ontsnappen en voorspoedig te zijn, voordat satans schatten kunnen proberen ons lot te bezegelen.

YAHWEH is op Zijn troon, en zal niet terug naar de aarde stappen totdat “Zijn vijanden zijn tot Zijn voetenbank gemaakt", En"Hij komt terug voor een kerk zonder vlek of rimpel“. Sinds "de gaven en roeping van God [zijn] zonder berouw. " dit betekent dat het ware christelijke Israël niet alleen de oorspronkelijke militaire wereldmacht van supermacht zal zien om hun separatistische natie hersteld te zien, maar ze zullen ook “grotere werken doen dan Jezus deed", En zet de"tabernakel van David", Met alle opperste macht en autoriteit als al degenen die"zoek eerst Zijn Koninkrijk", net zo "Ambassadeurs"En"overkopers", Die werken naar, en dagelijks bidden dat"Zijn Koninkrijk komt en zal geschieden op aarde, zoals het momenteel volmaakt in de hemel geschiedt", Totdat we een"getuigenis van het Koninkrijk aan alle naties, en dan komt het einde", Een heilige"stad op een heuvel die niet verborgen kan worden", Zijn Levende Kerk vandaag dat"is reeds verlost uit de macht van de duisternis en vertaald in het Koninkrijk van Zijn geliefde Zoon“, Zijn heilige natie van veroveraars en met "ALLE AUTORITEIT en macht gegeven aan Yahshua, onze Koning"En wij in Zijn regering op aarde zijn geestelijk 1/3"reeds gezeten met Hem op Zijn troon”Als Zijn kerk, de Ekklesia, het Griekse woord dat in die Romeinse tijd werd gebruikt en dat“ de heersende elite ”betekent. En als "Zijn levende koninklijke priesterschap", Onze Valiantly Reigning"Koning-Priester voor altijd na de Orde van Melchizedek“, Gehoorzamen Zijn levende woord, bewaard in de Heilige Schrift, gaan we voorwaarts in gehoorzaamheid aan Zijn grote opdracht om “leer alle naties om zijn wet te gehoorzamen'Door het goede voorbeeld te geven, aangezien honderden verzen Zijn Ware Israël bevelen zo'n heilig voorbeeld te zijn, ons bevrijden van de vloeken van rassenvermenging, dat wordt genoemd “Een straf en doornen in de ogen van Zijn volk“. Zijn volk zegenen met wettig en vreugdevol separatisme, hen niet vervloeken met de vloek van verbastering en vervalsing van het heilige zaad, maar “ze door genealogie te rekenen", door "de vlag van het huis van hun vader", En straffen"het verraad van gemengd zaad. " , het vervloekte mengsel mamzer / bastaard houden 'uit de gemeente voor ten minste tien generaties“. De gemeente opdringen, een schat aan vervloekte mamzers is Israël niet tot zegen. De zegen zal zijn "elke boom die Hij niet heeft geplant, wortel schieten“, Uit onze kampen, en ze humaan elders in vrede laten leven.

Gen 12: 3 "En ik zal zegenen wie u zegenen, en vervloeken wie u vervloekt; en in u zullen alle geslachten van de aarde gezegend worden."

Zoals elke koninklijke priester doet bij het verspreiden van het goede nieuws van zijn ware wet en orde die gaandeweg hersteld zullen worden "Om hun koningen met kettingen te binden, en hun edelen met ijzeren ketenen; Om aan hen het geschreven oordeel uit te voeren: deze eer hebben al zijn heiligen. Looft de Heer. " (Psalm 149: 8-9)

Mat 6:33 'Maar zoekt eerst het koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid; en al deze dingen zullen u toegevoegd worden. "

Het ware Israël is nog steeds in de meerderheid in Amerika, ongemengd en leeft buiten de belangrijkste metropolitain gebieden, op zulke landelijke plaatsen, als Zijn uitverkoren Koning Priester, bewaard voor Zijn glorie. Europa is ook heel puur! Het Israëlisch christendom is levend en wel volgens het woord van YAHWEH. Wij van de Israëlische christenheid hebben alle kaarten en niemand anders heeft Zijn liefde, waarheid, vrede en herstel van de orde. Er is geen andere manier dan door Zijn Zoon de eeuwige Yahshua (Jezus Christus) en de gehoorzaamheid aan Zijn eeuwige wetten die de Eeuwige Jezus ook aan Mozes gaf, we hebben het allemaal door belofte en geboorterecht, we “Zijn geadopteerde mensen van één ras, de echte Saksische Israëlieten genoemd“. Genoeg gepraat over de race, Zijn GENADE is "Kracht van God om te gehoorzamen”Romeinen 1:15. Het is zijn krachtige genade die we zijn in staat zijn woord te horen en te begrijpen. Een geweldige en machtige roeping, en een "bewijs dat we van zijn schapen zijn“. “Het is God die in ons werkt om te willen en te doen naar Zijn welbehagen. " Wat een ontzagwekkende eer is het als de Schepper Zijn wil om te gehoorzamen in ons hart heeft gelegd, Hij is één met ons en doet een werk in ons. En Hij die het goede werk in ons is begonnen, zal getrouw zijn om het te voltooien, en Zijn woord komt niet leeg terug.
Moge Hij ons wassen in Zijn bloed, voor degenen onder ons die “belijdt onze zonde“, We danken u dat u ons dagelijks vergeving schenkt, en we heffen ons hoofd omhoog als zijn ambassadeurs, aangezien de Heilige Geest ons de kracht en kracht geeft, veel meer goddelijke hulp en kracht dan ze in het oude testament hadden, om te gehoorzamen alles zoals Hij ons wil hebben in zijn eeuwige woord, verbonden, bestemming die roept om te leven als ware koninklijke priesters voor zijn koninkrijk, waarbij hij alle anderen aanspoort om zich te bekeren voordat Hij terugkeert, wat ook begint met belijdenis. Mogen wij met alle zalving en kracht van de Heilige Geest het in Zijn naam volbrengen.

God zei het. Hij gaat niet terug op Zijn woord, maar het maakt allemaal af wat Hij is begonnen. Het is absoluut gegarandeerd.

Velen investeren hun tijd in het aanvallen van het joodse zionisme. Ze denken dat het zionisme een grotere macht is dan Gods kerk en strijdbijlnaties, Zijn ware stenen koninkrijk van Saksisch Israël enz. Ze liegen echter en promoten mythes dat wij zwakker zijn dan zij. Ze blijven zeggen in plaats van Gods rechtvaardige straf op onze zondige rebellie van Zijn nationalistische wetten, dat we in plaats daarvan de zionistische joden de schuld kunnen geven. Maar zij die dat doen, zijn tweevoudig het kind van de hel en keren mensen weg van de grondbeginselen van Gods geboden. Zoals het zegt "de hele plicht van de mens is op God te vertrouwen en de geboden te onderhouden".

Christenen moeten hun tijd investeren in het vieren van de overwinning die we allemaal hebben in Christus, Zijn prachtige wet van vrijheid (nationalistische wetten) en het bevorderen van de heerschappij van degenen die goede christenen zijn. Alle corruptie in de wereld gaat voorbij, en wij die Zijn Heilige / Afzonderlijke volk zijn, hebben altijd de overhand nadat de corrupte regering uiteindelijk heeft gefaald en verwijderd. De controle en macht van het zionisme is niets vergeleken met Gods programma met Jezus Christus (Yahshua), onze belangrijkste hoeksteen.

De kracht van de opkomende kerk van God zorgt ervoor dat zionistische joden er in vergelijking met baby's uitzien!

Geef een reactie