Het Koninkrijksverbond van „duizend generaties”

Verspreid de liefde

MP3 van TCAWW, "Het Koninkrijksverbond van 1000 generaties

Deze mp3 gaat in op vele aspecten van het verbond "1,000 Generations".

Ik denk dat je deze mp3 erg bemoedigend zult vinden, hij heet "de 1000 generaties“. Van de Bijbelstudie van deze sabbat die ik deed voor TCAWW. Kom volgende week live met ons mee in de chatroom voor fellowship, vragen en antwoorden!

Klik hier om mee te luisteren: http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-750335.mp3 verspreid het gerust onder anderen.

Zoals altijd op de wekelijkse uitzending "de Koninkrijksboodschap" bespreken we de fundamentele verbonden van het Koninkrijk, ons werd verteld om te bidden dat het op aarde gedaan zou worden en "het eerst te zoeken" totdat we er een volledig getuigenis van zijn en het einde komt.

Geef een reactie