Awards Theme: “The Elect Will Gather At Palestine For Armageddon” – from the Jerusalem Kingdom Concepts Series.

Verspreid de liefde
Our Templar/Legitimist Angevin States will re-establish, and thrive in Jerusalem before Christ returns! – True Israel under Christ the King of kings and Lord of lords.

 

Article “The Elect Will Gather At Palestine For Armageddon”  – Jerusalem Kingdom concepts series.
God promised to multiple and restore the true House of David if they begin obeying His laws again. We believe the book “Sabbath in the True Orthodox Church” has marked this turning point for the family, under covenant promises.
Templar States will re-establish, and thrive in Jerusalem before Christ returns! We will occupy Jerusalem before Christ returns! His return begins with His elite guard, on arrival at the literal geographical location of the Mt of Olives, at our restored thriving Kingdom Government land!

Join us this year at the Eagle Rock Outpost, Priory of Salem, for our Investiture Ceremony 2022. We will also be honoring several members for their committed service. Medals / badges include awards within private House estate grants.

Over the last 2,000 years, members of the family of Rev Dr Stephen MK d’Guelph Brunswick have been crowned with the title “King of Jerusalem” although often their thrones remained in Western European “birthright” nations. However recently over the last 800 years this house (legitimist Angevin-Brunswick) was crowned as reigning on the throne of Jerusalem 11 times, in the Crusader States. The Kingdom Israel church in the end times will be a more powerful superpower than at any other time in history.

More from this series:

 

Over the last 2,000 years, members of the family of Rev Dr Stephen MK d’Guelph Brunswick have been crowned with the title “King of Jerusalem” although often their thrones remained in Western European “birthright” nations. However recently over the last 800 years this house (legitimist Angevin-Brunswick) was crowned as reigning on the throne of Jerusalem 11 times, in the Crusader States. The Kingdom Israel church in the end times will be a more powerful superpower than at any other time in history.

The Elect From the Corners of the Earth to Return to Palestine For Armageddon. by Rev Stephen MK, TCAWW Pub. 2006

 The Word of God plainly says that His Elect will be gathered to Jerusalem for Armageddon in the latter end time days. This would come at the worst time of Jacob’s trouble (the punishments for our rebellion from YAHWEH’s LAW).

In Openbaring 2: 9 en 3: 9 gaat het over degenen die zichzelf Joden noemen, zullen beseffen dat ze niet de historische mensen zijn, en zullen voor onze voeten buigen (de mensen van de gekozen christelijke naties) en ze zullen zeggen dat God van ons heeft gehouden. .

 In Jesaja 11 spreekt het over ons die uit de vier hoeken van de aarde zijn verzameld om de mensen die daar wonen opnieuw in te nemen, en ze zullen ons gehoorzamen, en alle locaties, mensen en namen worden in detail uiteengezet.

Uittreksel uit vers 12:

   "En hij zal een banier oprichten voor de natiën, en de verdrevenen van Israël bijeenbrengen, en de verstrooiden van Juda verzamelen van de vier hoeken der aarde."

Op deze tijd en plaats, zoals vermeld in Joël 3:17, zullen we een deel van het land waarin er mogen helemaal geen buitenlanders passeren. In Jeremia hoofdstuk 30 staat dat in deze plaats en tijd dat vreemden zullen zichzelf niet langer van ons dienen.

 Openbaring 16:16 "En Hij verzamelde hen op een plaats die in de Hebreeuwse taal Armageddon wordt genoemd."

De "vallei van Jehosephat", "de plaats van Armageddon" en "de Kidron-vallei" zijn allemaal een en hetzelfde. "Een plaats ten oosten van Jeruzalem die zich uitstrekt tot een deel van de Dode Zee."  (Zondervan's Bible Dictionary)

Het is duidelijk een geografische locatie. 'Verwijder niet het oude monument' (Spreuken 22:28)

 VEELVOUDIGHEID VAN NATIES VAN DE STAMMEN VAN ISRAËL

 "Verkondigt dit onder de heidenen" ". .. Verzamel u allen, gij heidenen ... " "Kom allemaal naar de vallei van Jehosephat waar God zal oordelen." (Joël 3: 9-11)

 Over 2,500 books have been written on the subject that the North Western European Christian Nations are the Modern Israel of the Bible (Multitude of Mighty Nations). See our British Israel book section. Perhaps the most important truth to line up with the will of the Almighty, is to know that Palestine was the land of the fathers of Israel and Christendom.

 Ten eerste de afstammelingen van Israël, die nooit Joods werden genoemd, maar in het Latijn het woord "gentilis" werden genoemd, wat in elk woordenboek Stam / volk of natie betekent. Het komt er allemaal op neer dat het christendom Israël is, aangezien het de hoofdleer van de kerk is sinds Augustinus tot het jaar 1947, toen de staat Israël ontstond. Door valse propaganda op televisie en kranten werden de kerken bedrogen door te denken dat "joden" nu Israël zijn. Zelfs de universiteiten zoals Princeton, Harvard, Yale, en een van deze kaliber zoals Union, hadden een universiteitspresident Nott, die zei:

 Was Moses formed to rescue ancient Israel from bondage? So was Washington, to rescue Western and Modern Israel of The Lord.”  (Pagina 24, 'De voorzienigheid van God ten opzichte van het Amerikaanse Israël) 

 De tweede belangrijkste vereiste voor mannen en vrouwen om de bijbelse noodzaak in te zien voor onze uitverkorenen om naar Palestina terug te keren, is te zien dat Palestina veel langer een christelijk land is dan ooit een islamitisch land was. Het is zelfs veel langer christelijk grondgebied geweest dan een joods land!

St. George, de patroonheilige van vele naties, werd geboren in Groot-Brittannië in de 3rd Century, en hij en zijn gezin waren christelijke gouverneurs van Palestina. Na zijn martelaarschap in Palestina wreekte zijn neef Constantijn zijn dood en heroverde hij het land door een kathedraal te bouwen op de plaats van het martelaarschap.

Het is daar dat een geweldige wijnpers wordt opgezet. Onze Koning Jezus (YAHWEH YASHA zal alle goddelozen in de grote wijnpers werpen), en daar zal het bloed gedurende 200 mijl tot aan het hoofdstel van het paard stromen.

 Priorij van Salem

Our Institute of Peace Studies, the Priory of Salem, has in-service staging sites at NorthWest Europe, the United States, Australia, and South Africa.

We’re currently active recruiting Marshals and members to other offices of Priory for the S.A.R.A.H. Brigade (South African Reality and Honesty). The purpose of this project is providing food donations for 1.5 million impoverished Afrikaners living on squatter camps with no government aide, dying of starvation and children without basic things like shoes. All other religious and knightly orders have recently been welcomed to join the SARAH Brigade. One order we are closely working with: www.GothianTemplar.org

Boerderijen en ministeries in Jeruzalem hebben hun poorten geopend voor onze Brigade en heten ons welkom om te protesteren tegen kantoren van grote bedrijven in Tel Aviv die het meest verantwoordelijk zijn voor de leugens in Zuid-Afrika die hebben geleid tot de huidige Holocaust. De president Zuma van Zuid-Afrika zei vorig jaar dat hij alle blanken zal neerschieten, doden en op de vlucht slaan. Momenteel is er een alarmerend aantal langdurige hackers van blanken aan de gang bij zware marteldoden.

We hebben veel werk te doen, dagelijks bidden voor ZIJN Koninkrijkswetbestuur op aarde. Zoals er staat, moeten we EERST Zijn Koninkrijkswetsbestuur ZOEKEN (Ja, 70% van Gods wet is de nationale wet, niet de persoonlijke wet die we moeten belijden en berouw moeten hebben wanneer we het overtreden. 1 Johannes 3: 4) "Zonde is overtreding van de wet.")

Mat 24:14   'En dit evangelie van het koninkrijk zal in de hele wereld tot een getuigenis voor alle naties worden gepredikt; en dan zal het einde komen. "

CRUSADE MET ONS

Wij zijn de echte moderne kruisvaarders, zoals de Schrift zegt "onder de vlag van het huis van onze vader". Zoals de Schrift zegt, moeten de mannetjes drie keer per jaar verschijnen. Zo ook, drie keer per jaar hebben wij op de Christ's Assembly deze Pilgrimage Crusade Festivals. Sites omvatten vele in Europa, Jeruzalem en andere eervolle plaatsen in de wereld.

 Meer verzen over de bijeenkomst in Armageddon

 Mat 24:31 "En hij zal zijn engelen (boodschappers) sturen met een luid bazuingeschal, en zij zullen zijn uitverkorene verzamelen uit de vier windstreken, van het ene uiteinde van de hemel tot het andere."

 Mrt 13:27 "En dan zal hij zijn engelen sturen, en zal hij zijn uitverkorenen verzamelen uit de vier winden, van het uiterste deel van de aarde tot het uiterste van de hemel."

Voor meer info luister naar onze wekelijkse uitzendingen of download de mp3-archieven.

Hieronder ziet u beelden van het laatste feest van de bedevaartsbijeenkomst voor ongezuurde broden

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0bLBdj9gMms[/youtube]

MP3 gaat naar het Heilige Land en wat wordt daar verwacht http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-738019.mp3

Geef een reactie