** video ** Herstel van eerbedevaartfestival - dag 2

Verspreid de liefde

Er wordt een snelle introductie gegeven over het Koninkrijk van YAHWEH en waarom we de drie pelgrimsfeesten houden.

Nu kunt u zich met ons verenigen in gebed via video. Voor al degenen die niet persoonlijk bij ons in Duitsland en Nederland konden komen tijdens de openingsdagen van de Heilige Feestweek op de Heilige Kalender, gebruik alstublieft onze videolink:

Hier is de video die je kunt bekijken en met ons kunt deelnemen aan Gebed en deze evangelisatie-outreach. Dit is voor dag 1 van het eeuwige feest van YAHWEH genaamd Ongezuurde Broden. Doe met ons mee terwijl we bidden dat Ware Eer hersteld zal worden volgens het 5e Gebod van YAHWEH.

De ware eer herstellen in een tijd van oneer. Geëerd worden door elk woord van YAHWEH en er ernstig voor strijden in deze zondige en overspelige generatie.

http://somup.com/cIfOFFi

Geef een reactie