Pastor reageert op het verzoek van Bill O'Reilly om "slimmer" te zijn over het homohuwelijk

Verspreid de liefde

Je hebt een oudere videopagina bereikt die is vervangen door dit artikel:

Ware liefde en tolerantie voor iedereen promoten. We hopen dat iedereen kan worden opgeleid en hulp zal vinden in Christus die ons van onze zonden kan redden.

"200 KEER MEER WAARSCHIJNLIJK OM HIV TE KRIJGEN" indien betrokken bij sodomie, maar regeringen promoten het met extreme vooroordelen tegen alle religieuze instellingen

De VS "verbiedt de vrije uitoefening van religie", sodomie mag geen zonde worden genoemd, maar moet worden geprezen / AANBIDDEN als goed, anders laat het Congres je in de gevangenis gooien of erger!

 

 

Ons motto: "Vrede zonder gedwongen godslastering".
Dit wetenschappelijke rapport is opgesteld voor onze verantwoordelijke en evenwichtige Associates die de informatie kunnen gebruiken voor hun eigen persoonlijk advies, en voor grotere studies volgens elk lokaal rechtsgebied, zoals van toepassing is. Er was een publieke vraag die de opstelling van dit rapport rechtvaardigde van de grotere waarschijnlijkheid van enkele van de meest ernstige ziekten, waaronder de virale hepatitis A en B.
Er mag geen vooroordeel zijn tegen de ene soort rapportage ten opzichte van de andere. Er is een neiging geweest om deze informatie buiten het publieke oog te houden, om de verschillende "stuntpolitiek" van de dag te begunstigen. Dit is allemaal hoogst onwetenschappelijk om te oefenen. U kunt echter nog steeds vinden (zoals in de bijgevoegde referentie uit het boek "Getting it Straight", hoofdstuk "Is homoseksualiteit een gezondheidsrisico“. is-homoseksualiteit-een-gezondheidsrisico.pdf deze feiten zijn waar ongeacht religie.)
Door het roken van sigaretten heeft iemand 10-15 keer meer kans op longkanker. Terwijl homoseksualiteit ervoor zorgt dat iemand 200 keer meer kans heeft op hiv, 40 keer meer kans op kanker, 70 keer meer kans op syfilis en andere, ergere, ZEER CONTAGIEUZE ziekten, bijvoorbeeld 30 keer meer kans op virale hepatitis A of B. Zoals met veel ziekten die de lever, de nieren of de hersenen aantasten, gaan deze vrijwel zonder uitzondering gepaard met veel uiterst besmettelijke bacteriële, schimmel- en virale microbiële infecties, allemaal zoals andere gedocumenteerde grote bedreigingen die nog verder toenemen voor al hun buren (bijv. MRSA-stafylokokbacteriën). , Tuberculose, norovirus, enz.). Wanneer een van deze in een schone omgeving zoals een ziekenhuis wordt aangetroffen, moeten ze hele afdelingen sluiten totdat ze kunnen worden schoongemaakt. Op de werkplek kunnen ze niet in quarantaine plaatsen, hoewel dit wettelijk verplicht is in medische instellingen. Deze dingen vermenigvuldigen zich alleen maar en worden erger tot andere symptomen. Op basis van deze cijfers is tijd doorbrengen in aanwezigheid van een homoseksueel soms 40 keer ongezond dan een uur zitten in passief roken. Zelfs enkele van de kleinste uitwerpselen die door de lucht zijn gepasseerd, van een niet-gesloten anale holte (zoals gebruikelijk bij homoseksuelen), zijn voldoende om hepatitis over te brengen. Laat staan de gewoonte om meer dan 50 uur per week stoelen of andere ruimtes met hen te delen. Als je van je vrienden en familie houdt, werk dan alsjeblieft aan bewustwording, verspreid dit artikel en promoot waarschuwingslabels voor deze vreselijke stoornissen van zelfverminking die ten onrechte worden gepromoot door afvallige agenten van de overheid en de samenleving die het ten onrechte een begerige en volkomen gezonde homo-happy noemen. levensstijl. De psychologische, criminele en sociale stoornissen die het meest voorkomen in hun groep wegen ruimschoots op tegen al deze waarschijnlijkheden op het gebied van de lichamelijke gezondheid, maar dat is een heel ander onderzoek. Help je naasten, heb je naaste lief als jezelf. http://orthodoxchurch.nl/2018/06/2010-cdc-statistic-homosexuals-contract-hiv-200-times-more-often-than-straights/
Dit rapport laat meer redenen zien waarom God gelijk had dat we allemaal moeten belijden en berouw moeten hebben van alle zonden voordat we mogen deelnemen aan de heilige communie. Pas na gewassen en gereinigd te zijn, en zelfs met bewijs van doop en belijdenis, mag iemand deelnemen aan de heilige communie, een essentieel onderdeel van onze aanbidding. Berouw van alle zonden is een fundamentele fundamentele vereiste voor de erediensten in alle takken van het christendom wereldwijd. Als zonde wordt vereist door het staatsbeleid, wordt de aanbidding aangevallen. Het congres heeft op hol geslagen ongrondwettelijke wetten gemaakt (stuntpolitiek) die de vrije uitoefening van religie verbieden (het belijden van sodomie is een zonde, zoals fundamenteel in onze religie). 
2010 CDC STATISTIC: HOMOSEXUELEN CONTRACT HIV 200 KEER MEER DAN RECHTSTREEKS. Hoewel homoseksuelen slechts 2% van de bevolking uitmaken, meldde de CDC onlangs dat 61% van alle hiv-infecties in 2010 afkomstig waren van homoseksuele sodomie. Daarom lopen ongeveer 200 keer zoveel homoseksuelen hiv op dan heteromannen.

HIV-statistieken homo versus hetero

ga hier om het volledige artikel te lezen: http://orthodoxchurch.nl/2018/06/2010-cdc-statistic-homosexuals-contract-hiv-200-times-more-often-than-straights/

 

Anders kunt u doorgaan naar de oudere video en het onderstaande artikel:

RISICOADVIES: Sigarettenrokers hebben slechts 15 keer meer kans op longkanker (dan niet-rokers). Terwijl homoseksuelen minstens 35 keer meer kans hebben op endeldarmkanker (dan niet-homoseksuelen). Iemand die echt om hen geeft, moet emotioneel zijn en misschien in tranen bij het lezen van deze cijfers. Wij die zorgzaam zijn, zouden het met zoveel mogelijk mensen moeten willen delen. Mogelijk moeten we een nieuwe video maken die meer in verhouding staat tot de feiten en cijfers en de impact die het heeft op het doden van mensen, bron: http://www.cdc.gov/cancer/lung/basic_info/risk_factors.htm

Rev Stephen Michael van de Christ's Assembly Worldwide reageert op het verzoek van Bill OReilly om "slimmer" te zijn in de kwestie van het homohuwelijk.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VkP-v1rUHaQ[/youtube]

In overeenstemming met onze seminars over hoe “Gods wet wetenschappelijk is” bespreekt ds. Stephen Michael enkele van de meest overtuigende argumenten voor de traditionele interpretatie van het huwelijk.

De belangrijkste medische gevolgen van sodomie zijn onder meer dat u meer dan 35 keer kans heeft op "endeldarmkanker". De Verenigde Staten beschouwden sodomie als een misdrijf, zelfs als er overeenstemming was tussen een getrouwde man en een vrouw in de privacy van hun eigen slaapkamer. Tegenwoordig is het in het leger nog steeds verboden.

Geef een reactie