mp3 op Jesaja 11 Holy Mountain Before Millennium

Verspreid de liefde
Een korte inleidende opmerking over de studie van deze laatste sabbat. We bespraken uitvoerig de heilige berg in Jeruzalem die ik binnenkort zal bezoeken op de heilige dag op de heilige kalender om consulvergaderingen te houden met afgevaardigden van Zuid-Afrika voor een effectieve planning om de huidige holocaust in te dammen. De berg beschrijven als een letterlijke fysieke plaats vóór het millennium (verwijder niet de oude mijlpaal, er zullen daar geen Armageddon-soldaten zijn, noch iets dat de moeite waard is voor welke vijand dan ook om zich tegen te verzamelen, totdat het vervuld is dat HET WARE ISRAËL DAAR IS GESCHAKELD, tenminste een belangrijke vertegenwoordiging (tenminste 1% van elk van de stammen die daar bijeen zijn gekomen), momenteel gelooft geen jood dat alle stammen er zijn, maar bid 3 keer per dag dat zelfs 1 stam Juda verzameld wordt uit de vier hoeken van de aarde.
Hoewel ja, we weten ook van de spirituele plek die in het buitenland is verspreid, maar het land staat ook vol met fysiek specifieke profetieën. Het land zal grote wonderen beginnen te verrichten nadat deze gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, die in zeer eenvoudige bewoordingen in de mp3 worden besproken. De volledige Mozaïsche wet zal onder Jozef worden hersteld (niet onder Joden). 70% van de wet is niet persoonlijk, maar nationaal van toepassing. In Jesaja 11 en Zach 8 bespreken we hoe iemand (niet van het nageslacht van David, maar van de wortels onder Isaï, misschien zal Zara Juda de vlag van de naties op die berg opheffen die de berg zullen veranderen) leeuwen zullen neerleggen met lammeren enz. Buren zullen niet vechten enz., maar buiten die berg zullen de mensen die er vanaf komen zeer overwinnen in de strijd. Degenen die erop zitten, zullen veel vruchtbaarheid, een lang leven en kracht krijgen. Het zal helpen het Koninkrijkstijdperk in te luiden dat over ongeveer 15 jaar zal komen. YAHWEH ZAL HET NIET DOEN, TENZIJ HIJ VOLLEDIG KREDIET KRIJGT TENZIJ AAN DEGENEN DIE WAAR ZIJN AAN ZIJN WET EN ZIJN ZOON.
Meer dan 2000 jaar bidden religieuze joden driemaal per dag richting Jeruzalem dat Zijn volk uit de hoeken van de aarde zal worden verzameld, dat de vlag van de naties (naties van Israël) zal worden opgewekt en dat de bazuin van vrijheid zal zijn. geblazen. De rest van de schokkende details in de mp3: http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-738019.mp3  (Griekse en Hebreeuwse woorden gedisciplineerd, wortel, tak, twijg, stam, stam, scheut, allemaal verschillende genealogische boombetekenissen. In Openbaring 22 is het woord verkeerd vertaalde wortel het woord voor stam of scheut van David.)
Het is tijd om aan boord te komen en klaar te zijn voor de regering van het Huis van Jozef van de volledige wet van Mozes om die “getuige van het Koninkrijk te zijn, voordat het einde kan komen (Zijn wetbestuur op aarde). WIJ moeten het eerst zoeken en bidden dat het op aarde geschiedt (al Zijn wetten). De VOLLEDIGE MOZAÏEKWETTEN, maar NIET onder de Joden!
Iedereen wil de baas zijn, maar alleen YAHWEH kan de Chief kiezen. Toen Saul officieel door Samuël werd gezalfd, duurde het nog steeds een aantal wonderen voordat alle Israëlieten ervan overtuigd waren dat ze Hem moesten volgen, en sommige daarvan waren alleen onder bedreiging en brute kracht waarvoor YAHWEH Hem inspiratie gaf om te doen als de kansen zich voordeden. Dus we gaan in de geest en vertrouwen op YAHWEH. Hij handelt de rest af door onze gehoorzaamheid en bereidheid om alles te doen wat Hij zegt in Zijn woord. Mijn genealogie komt altijd (terwijl ik nederig blijf). We laten YAHWEH altijd beslissen, en zoeken samen evenzeer Zijn wil.

Hier is een goede starter, lessenserie "Hoe Paulus leerde dat we de wet moesten houden" (basis voor de heidenen, Paulus leerde dat de levitische voedings- en bloedwetten voor de heidenen zijn) http://www.youtube.com/watch?v=JIfed1K6z2E

Met vriendelijke groeten voor onze Koning YAHWEH Yasha (Jezus de Christus)
Rev SM

Geef een reactie