BIJBELSE REUZEN Kwamen de laatste keer Maya-kalender 3112 v.Chr. Herstart

Verspreid de liefde

De laatste keer dat de Maya-kalender opnieuw werd opgestart, was ongeveer 3112 v.Chr

Wist je dat de laatste keer dat de Maya-kalendercyclus begon, was toen Henoch nog leefde, en ook Cainan, Mahalalel, Jared, Metheuselah, Lamech en Noah !? Noah was ongeveer 60 jaar oud de laatste keer dat de kalender opnieuw werd opgestart. Weet je wat er rond die tijd is gebeurd? Er staat dat engelen zagen dat menselijke vrouwen 'fitte verlengstukken' waren om mee te copuleren. Dus begonnen ze vrouwen te nemen en halfgoden te verwekken of bekend als de Giants. ZOALS HET WAS IN DE DAGEN VAN NOAH ZO ZAL HET ZIJN IN DE TIJD VAN DE TWEEDE KOMST VAN YAHSHUA. 🙂

http://blondesearch.ru/img/18/183/Who_were_the_Anakim_Nephilim_.jpg

Geef een reactie