Queen kondigt nieuwe Magna Carta aan voor de 21ste eeuw voor een nieuwe homoseksuele levensstijl van het Westen

Verspreid de liefde
In een schijnbare "deal met de duivel" stuitert de koningin van haar ziekenhuisbed af met de belofte om een charter te ondertekenen genaamd "de Magna Carta voor de 21ste eeuw". Dit is een eens in de 1.000 jaar gelegenheid! Herinnerend aan de tijd van de laatste Magna Carta, was het een overeenkomst die pas na veel bloedvergieten en burgeroorlog werd afgedwongen. Het vormde de volgende 1000 jaar van onze manier van leven in het Westen. Zo'n revolutie wordt nu beloofd door de koningin.
Zonder op de inhoud van het Handvest in te gaan, lijkt de timing inderdaad overeen te komen met haar ziekenhuisziekte. Ze had dezelfde bug die Hillary Clinton kreeg. Het lijkt erop dat dergelijke onbezonnen daden niets nieuws zijn. Kwaadaardige koninginnen die aan kracht verloren, een pact sloten met boze geesten en een revolutie beloofden, is zelfs in de folklore gecatalogiseerd, zoals Sneeuwwitje.
Zoals vermeld in de "Dagelijkse mail”De koningin is volgens dit handvest "Vechten voor homorechten". De inhoud van dit Handvest wordt bijna volledig gezien als een belofte om oorlog te voeren tegen iedereen die gelooft dat het huwelijk tussen een man en een vrouw is, of als heteroseksueel geboren is.
De Daily Mail zegt verder:
“Niets dat zo progressief is, is ooit goedgekeurd door de Verenigde Naties. En het is heel ongebruikelijk dat de koningin vraagt om documenten in het openbaar te ondertekenen, laat staan de camera's binnen te roepen. 'Insiders zeggen dat haar steun voor volledige 'gendergelijkheid' en 'empowerment van vrouwen' - met behulp van taal die tot voor kort werd beschouwd als voorbehouden aan linkse activisten - even belangrijk is.Een woordvoerder van Buckingham Palace zei: 'In dit charter onderschrijft de koningin een besluit van de Commonwealth.' Maar hij voegde eraan toe: 'De koningin heeft geen persoonlijke mening over deze kwesties. Het standpunt van de koningin is apolitiek, net als bij al dit soort zaken. 'Dit past in de lijn van Obama's streng opgelegde Transgender-Homosexual Pride-maand. Waar alle overheidspersoneel hen moet prijzen voor hun bijdragen aan de Amerikaanse (religieuze Babylon) samenleving. We zien dit allemaal als meer van de enige wereld "staatsgodsdienst" van Babylon. Deze aanvallen op de familie-eenheid zullen de structuur van onze naties alleen maar verder verzwakken. Beroepsbeoefenaren in de geestelijke gezondheidszorg hebben niet genoeg tijd gehad om de schade in te schatten die het zal veroorzaken in de verwarring in de kindertijd en de identiteitscrisis van normale heteroseksuelen. Wij geloven dat dergelijke radicale staatswetten doorgevoerd zijn om de gewone mensen verder te beheersen. Dit lijkt weer een ander programma te zijn van dezelfde kredietfraudebankiers die ons allemaal tot slaaf hebben gemaakt in de ergste schuldencrisis die de mensheid kent.

Rusland aan de andere kant neemt wetten aan om elke openbare demonstratie van homoseksualiteit of wat zij 'homo' noemen te verbieden Klik hier.

Geef een reactie