KENNISGEVING VOOR NIET-GELOVIGEN - U bevindt zich op een privéwebsite voor volledig bekeerde christenen

Verspreid de liefde

HOMEPAGE VOORWOORD: Je zult de promotie van gruwelen en godslasteringen niet horen vanuit onze kerk. “Tegenwoordig” zeggen sommige mensen dat onze orthodoxe overtuigingen de kudde zullen verstrooien. Door mensen gemaakte tradities zouden dat kunnen doen, maar we hebben alleen Gods woord op onze bijeenkomst. Er is "geen persoonlijke interpretatie van Zijn woord van de Schrift" 2 Petrus 1:20, maar het wordt algemeen onderwezen in alle generaties. We hopen de ogen van mensen te openen voor de slavernij van de zonde waarin ze zijn geweest. We ontdekken dat Gods goddelijke wet altijd de beste en meest plezierige manier van leven zal blijken te zijn. Door Zijn wet te leren, zal het uiteindelijk Zijn ware schapen overtuigen om niet verstrooid te worden, maar terug te komen in de kudde.

We verenigen het hele lichaam van Christus. Het onderwijzen van de geboden is een zeer fundamentele vereiste in alle kringen van het christendom. Zonder dagelijkse bekering van zonde, en een standpunt innemen voor gerechtigheid in Zijn naam, komen we niet in aanmerking voor de heilige communie, noch van de sacramenten van bevestiging of doop. Het wordt universeel geleerd dat we ons volledig van alle zonde moeten afkeren ("zonde is overtreding van de wet" 1 Johannes 3: 4), anders kunt u niet deelnemen aan de heilige communie. Slechts enkelen zijn vergeten wat zonde is, of zijn hun doopgeloften vergeten. Het is ook belangrijk om ons dagelijks onze positie in Hem te herinneren, en te vragen dat Hij ons door Zijn genade in staat zou stellen om een goddelijk en heilig leven te leiden in overeenstemming met al Zijn wetten (zowel nationaal 70% als persoonlijk 30% van Zijn wetten). We moedigen iedereen aan om het dagelijkse ochtend- en avonddiensten bij ons, vanaf het Book of Common Prayer.

DISCLAIMER: Wij zijn een particuliere vereniging en de inhoud is voor verschillende stadia van lidmaatschap in Gods kerk. Voor de rest die niet bekeerd, bevestigd en gedoopt zijn, zullen ze niet op het spirituele niveau zijn om onze spirituele punten en bedoelingen in Christus Jezus (Yahshua) waar te nemen. Niet-gelovigen zouden alleen per ongeluk irrelevante hoofdkennis krijgen door de site te lezen, volledig afwezig in onze spirituele bedoeling. Alleen door het oprechte bekeringsproces, door zalving, handoplegging, door het individu te onderwijzen en kerkelijk te worden, kan men geestelijk gevoed worden en beginnen uw geest nuttig te worden. Niet-gelovigen zouden onze website totaal verkeerd begrijpen van al onze punten en bedoelingen. Al onze punten en bedoelingen zijn strikt spiritueel en vereisen vrijheid om de zuiverheid van het evangelie te genieten (zoals onze vroege Pilgrim Fathers). Nu de geestelijke oorlogvoering gaande is, heb je je geestelijke ogen en oren geactiveerd, en je geest dagelijks gevoed en gevoed om het woord van God (ook bewaard in de King James Version) te gebruiken voor Zijn pad van overwinning. Onze geestelijke oren moeten aandachtig luisteren, ogen volledig open en hart volledig gewillig, en verlangen volledig gehoorzaam te zijn om alles te doen wat Hij heeft geboden, zoals "Geloof komt door HET GESPROKEN WOORD TE HOREN" (Romeinen 10:17). Aangezien geloof voortkomt uit het horen (en gehoorzamen), kan het goed zijn om te beginnen met het onderwijzen van zijn woord. Als je geen goede bijeenkomst hebt die zijn zuivere woord leert, kun je beginnen luisteren naar onze mp3's. U zult uw geestelijke wapenrusting moeten aantrekken en uw geestelijke wapens moeten gebruiken tegen de geestelijke duivels die "geestelijke goddeloosheid op hoge plaatsen" beheersen en "hoge dingen hebben die zich verheffen tegen de kennis van God". Zoals het in Openbaring staat, vallen ze alleen degenen aan die het getuigenis van Jezus (YAHWEH Yashua) en Zijn Geboden hebben. Beide items (Jezus en de geboden) zijn de criteria om deel te nemen aan de strijd (Openbaring 12: 7). Ja, de Eeuwige God YAHWEH en al Zijn onveranderlijke woord moeten geëerd worden. De artikelen op de Christ's Assembly en Watchman News en zelfs onze hele bibliotheek zijn bedoeld voor volledig bekeerde en volwassen christenen die weten hoe ze God moeten aanbidden in de balans tussen geest en waarheid. Het is voor degenen die het zondaarsgebed al hebben opgezegd (zich hebben bekeerd en berouw hebben gehad van alle zonde) en hun wedergeboren Geest hebben ontvangen en voeden die voor hen werd gekocht door het bloed van het Lam. Alles is spiritueel waar we mee te maken hebben. Dus onze bedoelingen moeten alleen goed worden begrepen als je geestelijk "wedergeboren" bent (tenzij God je op de een of andere manier echt roept tot deze waarheden en tot de reddende kennis van Jezus en Zijn wetten. De hele schepping is het erover eens dat Zijn wet goed is). We raden iedereen die geen gelovige is aan om zich te bekeren bij de dichtstbijzijnde plaatselijke christelijke kerk (een kerk die nog steeds vasthoudt aan de basisprincipes) alvorens verder te lezen. Na wederom geboren te zijn en op te groeien tot je geen melk meer nodig hebt, maar sterk vlees, ben je dan klaar voor een groot aantal van onze artikelen. Laat het u echter niet vertragen, u kunt ons ook bellen en een minister zal u door dit conversieproces leiden, op 714-983-6968. Als u de voicemail bereikt, laat dan uw naam en nummer achter en zeg dat u uw leven aan Jezus Christus wilt geven, en ontvang dat Zijn bloed heeft betaald voor uw zonden (en de zonde van Adam) en dat u de kracht wilt hebben om het nieuwe te leven. leven door Zijn woord, zoals gevonden in de Heilige Schrift. Als je deze korte verklaring aan ons hebt beleden, dan zullen we je feliciteren, je hebt de eerste stap gezet en zullen we met je samenwerken in het nieuwe leven in Christus, je oude leven achter ons laten. U kunt ook naar onze sectie "nieuwe gelovigen" gaan voor meer informatie over het geven van uw leven aan Christus. Denk niet dat God u nooit kan vergeven. Zeg vandaag dit "zondaarsgebed" en keer u met heel uw hart van alle zonde af. Alle verstrooide Ware Israël-naties kunnen terugkeren om weer geënt te worden op zijn prachtige wetten van vrijheid die Hij heeft gegeven voor ons welzijn en verbondsbeloften voor nog veel meer zegeningen. Gods contact met de aarde wordt mogelijk gemaakt door zijn Zoon Jezus de Christus, en door zijn verbondsnaties om iedereen in staat te stellen soevereine koninklijke priesters te zijn, waar ze ook wonen.

Als u een nieuwe gelovige bent, bel dan 714-983-6968 om samen met een minister te bidden. Of gebruik onze “contact pagina" een afspraak maken. Er zijn verschillende wijzen van lidmaatschap. Als je geen gemeente kunt vinden die op sabbat aanbidt en de geboden onderwijst, luister dan naar onze mp3's totdat je er een vindt. Merk ook op dat we helpen start de hele tijd nieuwe vergaderingen.

We bevinden ons nu allemaal in een crisis, onder de "grote vervolgingen" van Jacob's Trouble, zoals was voorzegd.

Het woord racisme is uitgevonden door de massamoordende communisten (die 66 miljoen van hun eigen mensen hebben vermoord). Een van de meest kwaadaardige mensen die ooit hebben geleefd, Trotski, de grootste massamoordenaar van Stalin en Lenin, vond het woord racisme uit. RACISME IS EEN COMMUNISTISCH WOORD! Ze zouden je niet zomaar als racist bestempelen, ze zouden je vermoorden. Net als vandaag zeggen zoveel linkse leiders in de samenleving "Dood alle blanken”En ze zeggen dat ze de Amerikaanse president willen vermoorden terwijl hij nooit iets racistisch heeft gezegd. Ze labelen niet alleen dat ze aanvallen en vaak met dodelijke aanvallen tegen degenen die ze racistisch noemen, die het verst van racistisch zijn.

Trotski vond het woord racistisch uit en gebruikte het als rechtvaardiging voor het doden van miljoenen mensen.

Dus heb je dit communistische woord in je vocabulaire? Volgens de Amerikaanse wet kun je worden gearresteerd en berecht voor het steunen van het communisme en hun opvolgerorganisaties zoals ANTIFA. Men kan stellen dat het gebruik van het woord racisme om de regering omver te werpen iemand 20 jaar gevangenisstraf kan opleveren. We hebben onlangs die wetten behandeld die verschillende Amerikaanse burgemeesters mogelijk schuldig bevonden aan, die momenteel samenzweren met terroristische communistische organisaties om ICE te sluiten en heiligdomsteden te promoten.

Geef een reactie