mp3 * Pad om eer te herstellen

Verspreid de liefde

Ware schaamte en ware eer gedefinieerd door God,

“Een ieder die daarom zal worden beschaamd over mij en over mijn woorden in dit overspelige en zondige geslacht; van hem zal ook de Zoon des mensen beschaamd worden, wanneer hij komt in de heerlijkheid van zijn Vader met de heilige engelen. " (Marcus 8:38)

De sabbatbijbelstudie van vandaag ging over 'Eerherstel' en Gods grote pad dat altijd heeft gewerkt.

Het verzamelen op de eervolle plaatsen op de 3 pelgrimsfeesten is een basisvereiste van God.

YAHWEH God van Israël schreef met Zijn eigen vinger het gebod om eer te herstellen aan uw vader en moeder, in een tijd van oneer. Het enige gebod dat gepaard gaat met een belofte van zegen om lang op aarde te leven.

We moeten het model volgen dat God heeft opgesteld om te bidden voor het herstel van de eer op het land. Wij, met tal van andere bijeenkomsten, verbonden en niet-verbonden, komen samen op deze drie pelgrimsfeesten onder de Ensigns and Banners of Israel. Ook onder de vlaggen en heraldische emblemen van de huizen van onze vader zoals YAHWEH beval aan de ware Israëlieten (let op: geen joden hebben enige heraldiek, alleen de ware Israëlieten hebben dit Bijbelse bewijs van hun ware identiteit).

klik hier om naar de mp3 te luisteren *

Zoals wekelijks te horen in The Kingdom Message.

Geef een reactie