** mp3 ** "Back To Basics" Een lezing over eeuwige redding

Verspreid de liefde

Voor nieuwe gelovigen hopen we dat je niet zonder hulp of een gids achterblijft. Hoewel er staat dat we allemaal onze eigen redding met angst en beven moeten uitwerken, moet iedereen zich bewust zijn van de basisprincipes om er zeker van te zijn dat je het Bijbelse model van bekering volgt.

In deze mp3 behandelt Rev Stephen Michael het belangrijke begin van de verlossing (alleen door het bloed van Jezus Christus). Hij noemt veel vaak over het hoofd geziene en bekrachtigende items die we nu in Christus hebben, en we denken dat dit een grote aanmoediging zal zijn voor elke luisteraar.

Klik hier om naar te luisteren "Back To Basics" mp3

Als je hulp nodig hebt bij een van de zaken, zoals het opzeggen van het zondaarsgebed, de kracht kennen van Zijn bloedoffer voor jou, je bekeren en zonde belijden aan God, je positie als wedergeboren in Hem kennen, de vervulling van de Heilige Geest, de uitdrijven van boze geesten, groeien door de melk en het vlees van het woord, het nemen van de heilige communie, doop, plaatselijke kerk (vergadering) ondersteuning of andere zaken, stuur dan een e-mail naar minister@christsassembly.com

Voor dergelijke items kunt u het beste een afspraak maken. Het lijdt geen twijfel dat in dit opzicht ongepast is. Iedereen is welkom.

Als je na het beluisteren van deze boodschap je leven aan Hem hebt opgedragen, prijs dan YAHWEH en we heten je welkom op de kudde.

Het belangrijkste onderdeel van het vastleggen van je eeuwige verlossing is door eenvoudig tot God te bidden en aan Hem te belijden dat je beseft dat je geboren bent in de schepping van de gevallen mens, of als zondaar. U vertelt God dat u de pentaliteit ontvangt die Christus voor u aan het kruis heeft gedaan, en dat u zult leren leven naar Zijn woord, dagelijks getransformeerd. Jezus (YAHWEH Yasha) tot koning van je leven verklaren vanaf deze dag.

STEL NIET TESTEN MET HET BIDDEN VAN DIE PUNTEN AAN ONZE HEMELSE VADER!

Als je zo'n gebed hebt opgezegd, dan heb je je redding voor eeuwig vergrendeld, en nu zouden de rest van de goede werken te zijner tijd moeten volgen. Normaal gesproken houdt het in dat u Hem voor de mensen belijdt dat Hij uw Koning is. Het omvat nu ook het oefenen van dat verlossingswerk in uw geest en in uw lichaam, sociale en financiële delen van uw leven! Meer van de hemel op aarde, door het dagelijkse gebed uit te spreken dat onze Koning ons gaf, en we zullen zien dat het meer aansluit bij Zijn zegeningen die voor jou aan het kruis zijn gekocht. Je ontvangt de beloften in de oudere en nieuwere verbonden. Geef gewoon niet op als u Zijn voorzieningen niet ziet, u gaat door want er is een engel die op u wacht om correct te bidden in overeenstemming met het woord van God.

Een groot deel van Gods orde zijn de 10 Geboden, vooral de wekelijkse sabbat 7e dag, waar je de melk en het vlees van het woord van God kunt krijgen om volwassen te worden en gesterkt te worden door Zijn heropstanding. Luister naar onze mp3's en leer hoe je geest eruitziet, hoe hij werkt en ken je positie in Hem. Velen worden geroepen, maar weinigen worden gekozen.

Geef een reactie