Jurisdicties van lokale kerken

Verspreid de liefde

Gebruik alstublieft ons kerkregister om anderen te verzamelen om de sabbatdiensten in uw lokale omgeving te houden. Gods kerk “ecclesia” / heersende elite komt bijeen en “roept ANDEREN” om toch plaatselijk samen te komen voor sabbatdiensten.

De kerk directory is bezig met uploaden, even geduld. Als u echter al een geassocieerde bediening van de Christ's Assembly Worldwide bent, moedigen we u aan om het over te nemen en mee te helpen bij het ontwikkelen van uw plaatselijke congrespagina.

Om te voldoen aan Gods minimumvereiste om op de 7e dag samen te komen met andere gelovigen, rekruteren we vrijwilligers en wijden we predikanten voor de plaatselijke kerken. Voor de vervolmaking van de heiligen, voor het werk van de bediening, voor de opbouw van het lichaam van Christus (Efeziërs 4:12). Ecclessia betekent meer dan alleen maar roepen. In het Hebreeuws en Grieks betekent het om anderen uit te roepen voor Sabbatten en Feesten van YAHWEH. Neem eerst even de tijd om het TCAWW-hoofdkantoor te e-mailen en vertel ons waarom u denkt dat een 7de-daagse sabbatbijeenkomst in uw omgeving moet worden gehouden. We zijn met deze pagina begonnen omdat er vraag is naar een sabbatvergadering in uw omgeving, maar eerbare mannen en vrouwen moeten opstaan om de wekelijkse diensten te leiden. Wacht niet met het onderhouden van het gebod om wekelijks samen te komen met andere sabbatvierende Israëlieten! Je kunt minimaal onmiddellijk deelnemen aan onze wekelijkse uitzending met fellowship-chatroom en gratis naar oude mp3's luisteren. We nemen afspraken om kandidaten voor alle niveaus van functies te interviewen met het doel de kudde naar de sabbatdiensten te verzamelen. Wij zijn een protestantse en we zijn een originele zevende dag baptistenkerk. We traceren onze wortels als Anglo-Hebreeuws 7e dag Messiaans Hebreeuws Culdees.

Religieuze orden van de Christ's Assembly Worldwide bestaan uit diakenen, priesters (of gemeenschapsapelanen), bisschoppen, aartsbisschoppen, evangelistische prelaten en een presiderende aartsbisschop, verdeeld over verschillende regionale, staats-, provinciale en stedelijke jurisdicties van Jesus the Christ's Assemblies Worldwide. Lees onze Ministerie definities.

Geef een reactie