De gruwel van het mengen van de rassen, het mengen van rassen is de bijbelse definitie van gruwel

Verspreid de liefde

Bij elke bijbelboekwinkel, bibliotheek of boekwinkel, u kunt altijd een exemplaar van ophalen Strong's Concordance met het woordenboek.

Daarin, zoals de meeste woordenboeken van de wereld, krijg je de feiten zonder de pluis van radicaal linkse (en satanische) STUNT POLITIEK. Laten we voorkomen dat de blinden de blinden voor eens en voor altijd leiden. We hopen dat ze al die zonden zullen belijden en zich ervan zullen bekeren en Jezus Christus als Heer zullen ontvangen. Word lid van de echte Christian Defense League, de orthodoxe kerk! Het communisme bestrijden!

GRUWELING IN STRONGS Bible Dictionary

Het woord "gruwel" dat het in het Hebreeuws laat zien, is het woord "tow'ebah", gecodeerd onder Strong's nummer 8441. In de Strong's Dictionary staat het achterin op de tweede regel en beschrijft het gruwelen als zijnde "Gemengde huwelijken" of "interraciaal huwelijk".

Zoals beschikbaar op onze online boekencatalogus, verschillende edities:

Strong's Uitputtende Concordantie van de Bijbel. (Hb) Met sleutelwoordvergelijking. $23.00

U kunt de woordenboeken ook onafhankelijk van Strong's bestellen, ook beschikbaar op onze website: http://www.celticorthodoxy.com/christian-book-catalog/TCAWW-reference-book-catalog.html (Zoals Brown Driver Briggs dat bij de meeste edities van Strongs Concordance wordt geleverd)

De King James Bijbel is genoeg

Hoewel dergelijke hulpmiddelen nuttig zijn en overal op onze site te vinden zijn, geloven we dat de Bijbel voldoende is, en we kunnen de Bijbel altijd gebruiken om de Bijbel te interpreteren. Wij geloven dat de King James Version de meest letterlijke vertaling is en uitsluitend boven alle andere vertalingen moet worden gebruikt. Tegenwoordig is het nuttig moderne hulpmiddelen zoals concordanties te gebruiken om de definities te bevestigen door te zien hoe een bepaald woord consequent in de hele Schrift wordt gebruikt. We hebben talloze commentaren en boeken beschikbaar op deze website die helpen bij diepere betekenissen, context, het historische begrip, enz.

Het belangrijkste hulpmiddel zou van Engelsman zijn om te zien hoe het origineel woord wordt in de hele Bijbel gebruikt. In plaats van de Engelse vertaling te gebruiken, kunt u elke keer dat het originele Hebreeuwse of Griekse woord verschijnt in Englishman's Concordance van Wigram-Green opzoeken. Of misschien wilt u de online Strong's Concordance gebruiken die u linksonder op onze website kunt vinden.

Voordat we de feiten over het mixen van rassen gaan bestuderen, moeten we kijken waar andere woorden vandaan kwamen. Het woord racisme is uitgevonden door de massamoordende communisten (die 66 miljoen van hun eigen mensen hebben vermoord). Een van de meest kwaadaardige mensen die ooit hebben geleefd, Trotski, de grootste massamoordenaar van Stalin en Lenin, vond het woord racisme uit. RACISME IS EEN COMMUNISTISCH WOORD! Ze zouden je niet zomaar als racist bestempelen, ze zouden je vermoorden. Net als vandaag zeggen zoveel linkse leiders in de samenleving "Dood alle blanken”En ze zeggen dat ze de Amerikaanse president willen vermoorden terwijl hij nooit iets racistisch heeft gezegd. Ze labelen niet alleen dat ze aanvallen en vaak met dodelijke aanvallen tegen degenen die ze racistisch noemen, die het verst van racistisch zijn.

Trotski vond het woord racistisch uit en gebruikte het als rechtvaardiging voor het doden van miljoenen mensen.

Dus heb je dit communistische woord in je vocabulaire? Volgens de Amerikaanse wet kun je worden gearresteerd en berecht voor het steunen van het communisme en hun opvolgerorganisaties zoals ANTIFA. Men kan stellen dat het gebruik van het woord racisme om de regering omver te werpen iemand 20 jaar gevangenisstraf kan opleveren. We hebben onlangs die wetten behandeld die verschillende Amerikaanse burgemeesters mogelijk schuldig bevonden aan, die momenteel samenzweren met terroristische communistische organisaties om ICE te sluiten en heiligdomsteden te promoten. Bovenal zeggen ze dat ze proberen de president te vermoorden, terwijl ze hem belasteren met het communistische woord 'racist'.

In 41 staten in Amerika was racemixing tot 1968 verboden als een grote misdaad! 

Om terug te keren naar de openbare orde, en om te weten waarom u hier nog nooit van hebt gehoord, kunt u het nu weten. STUNT POLITIEK van Babylon en van een kwaadaardig antichrist regime is de reden. Amerika verbood race-mixen meer dan 300 jaar. Pas toen een tirannieke uitspraak van het Hooggerechtshof in 1967 "Loving vs Virginia" werd genomen, werden alle staten gedwongen hun anti-rassenvermengingswetten neer te halen. In 1967 hadden 41 staten wetten tegen racemixing. 28 van deze staten definieerden huwelijken als een FELONY. Dit betekent dat deze 28 staten nog steeds een vermenging hadden als zo'n hoge misdaad dat je 5-10 jaar gevangenisstraf zou kunnen krijgen. Dit omvatte de man, de vrouw en de predikant die het huwelijk voltrokken. Toen de scholen voor het eerst werden geïntegreerd in Little Rock, Arkansas, moesten ze het leger inschakelen om de eerste zwarte studenten naar de klas te leiden. Het leger gebruikte geweld en bajoneerde en doodde een van de blanke ouders. Tot zover vrijheid! Dit is allemaal het bewijs dat de staat van beleg niet eindigde aan het einde van de burgeroorlog. Toch is het leger gebruikt tegen burgers en in militaire tactieken in een samenzwering om onze christelijke rechten op zelfbestuur, op het recht en ongeremd "Vrijheid van vereniging en dissociatie". Dit en de LGBT-agenda is het bewijs van een militaire totalitaire dictatuur die tot stand is gekomen door corrupt en onwettig centraal leiderschap.

 

Wat is de bijbelse betekenis van gruwel?

Laten we eens kijken naar de woordenboekdefinitie uit Strong's Exhaustive Concordance. Dit is het meest gebruikte woordenboek in het christelijke Westen. Het vertelt ons duidelijk dat "intermarrige een gruwel is".

Het woord "gruwel" in het Hebreeuws is tow'ebah. In Strong's Dictionary staat het op de tweede regel en beschrijft het gruwelen als zijnde "Gemengde huwelijken" of "interraciaal huwelijk". Een gratis online versie van het woordenboek is hier beschikbaar: https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?Strongs=H8441&t=KJV, kan het Brown Driver Briggs-lexicon dat is opgenomen in de concorance ook worden gebruikt of afzonderlijk worden gekocht. Verschillende universiteiten noemen het het ‘lexicon van de concordantie van sterke’, aangezien het is opgenomen als Strongs zoals beschikbaar in elke boekwinkel. We moeten voorzichtig zijn om te controleren wat Zijn woord zegt, de God van Israël. Hij is gisteren, vandaag en voor altijd dezelfde. Vergeet Zijn woorden niet: “Ik ben YAHWEH en ik verander niet”.

U kunt veel boeken over het onderwerp krijgen die dit in meer detail behandelen. Hier zijn een paar:

Voordat u dit artikel leest, wordt u aangeraden het artikel te lezen:

Aan jou wordt het gegeven, God roept niet iedereen

 

Bijna alle vermenging (of vervalsing) is een gruwel

Veel dingen worden in de Schrift een gruwel genoemd. Dit zijn voornamelijk relatieve gruwelen. Wat voor een Israëliet een gruwel zou kunnen zijn, zoals het eten van gewurgde dieren, schaaldieren, varkensvlees of eend, dat mag voor niet-Israëlieten geen gruwel zijn. (Natuurlijk betekent het woord Gentile in het Grieks, Latijn en Hebreeuws, en vooral de Schrift "Het gekozen land / ras" van Abraham. De geschiedenis bewijst dat Israël de christelijke naties is geweest die het bijbelse Israël zijn, die de machtige naties zijn waarvan wordt gezegd dat ze "Noord en West" zijn. Daarom is het woord en de wet van YAHWEH eigenlijk alleen in die naties gevonden gedurende de laatste 2000-3000 jaar.) De rest van de wereld zal er misschien nooit over nadenken, erover weten of het begrijpen.

Bijna alle soorten mengsels (of vervalsingen) worden in de Schrift een gruwel genoemd, of het nu gaat om het mengen van zaad in uw velden (zelfs bijen denken dat dat een gruwel is), of om het mengen van draad van uw kledingstuk (veel nieuwe vleesetende bacteriën en virussen zijn het ermee eens), of als het is om uw vee te mengen. Racemixing wordt overspel genoemd. Controleer in een Engels woordenboek het woord "overspel" en "onvervalst" om te bevestigen dat de betekenis is om een mengsel toe te voegen aan wat puur is. Het woord van God zegt dat het een gruwel is, en wetenschappelijk gezien blijven we alleen maar meer en meer voorbeelden zien van hoe er in Gods Koninkrijk op aarde geen hybridisatie meer zal zijn.

Onze Koning YAHWEH Yasha zei dat zelfs als u in uw hart overspel pleegt, u reeds overspel heeft gepleegd. Ja, elk DNA en elke cel heeft antennereceptoren om signalen op fysiek elektrisch niveau te verzenden en te ontvangen, en daarom moeten vrouwen 'Bedek hun hoofd vanwege de engelen' (1 Korintiërs 11:10). Overspel kan zelfs plaatsvinden op een subtiel energieniveau en corruptie brengen, niet alleen naar de ziel, maar zelfs op fysiek niveau effect hebben, zoals vermeld. 98% van ons lichaam is elektrisch of junk-DNA, zoals ze het noemen. De overheid probeert snel meer en meer vaccins te implementeren om verschillende genen te onderwerpen of wat ze noemen "mute / silence". Zulke programma's zijn de laatste tijd in een alarmerend tempo gegroeid, waardoor het zou klinken als de "Dagen van Noach" dat slechts een paar families nog zuiver van hun afkomst zullen zijn. Ja, ze zeggen dat de medicijnen en vaccins je genen dempen, omdat ze geen geluid naar anderen sturen. Misschien is dit inderdaad de reden waarom we kunnen ontdekken dat de vloeken en plagen over mensen kunnen komen door alleen maar aan de zonde van overspel in het hart te denken. Ja, je kunt die plagen zelfs over anderen om je heen brengen, net als in de oudheid, allemaal omdat je dunner bent in je hart / houding waarmee een niet-Adamisch persoon zich graag zou willen mengen / vervalsen.

Rassenmenging is echter iets veel ergers dan alleen de gruwel van overspel. Er staat in de Schrift dat het een soort tovenarij is om de rassen te mengen, en we zullen hier op ingaan. Deze informatie is niet bedoeld om iemand aan te vallen die van gemengde afkomst is. Omdat het de DNA-signalen verknoeit en de goede signalen die YAHWEH heeft gemaakt, dempt, is het inderdaad een “gruwel die desolaat maakt”, tenminste voor jezelf. Zodra de mensen deze zonde van het mengen nationaal verheerlijken en aanbidden, kan het zijn dat ze volledige verwoesting uitnodigen zodat YAHWEH moet terugkeren en ons allemaal moet oordelen.

Dit wil niet zeggen dat er geen buitenaardse wapens zijn die degenen aanvallen die perfect DNA hebben. Onthoud in Noachs tijd dat het zegt dat alleen Noach's familie PERFECT was in hun afkomst (te-lo-dah) ja afkomst. Het was vanwege de veelheid van vermenging dat YAHWEH de vloed bracht, evenals het oordeel bracht over Sodom en Gommorah. ("Om vreemd vlees na te jagen" Judas 1: 7).

We moeten grip krijgen op de spirituele realiteit en spirituele waarheid. We kunnen YAHWEH niet in leugens aanbidden, maar alleen in waarheid. We kunnen ons niet afwenden om de populaire dingen van Babyon te dienen ter vervanging van het ware, soevereine en perfecte woord van YAHWEH. Velen geven er de voorkeur aan om gewoon te doen en te zeggen wat populair is, waardoor ze zichzelf schamen en vervloeken.

“Een ieder die daarom zal worden beschaamd over Mij en over Mijn woorden in dit overspelige en zondige geslacht; van hem zal ook de Zoon des mensen beschaamd worden, wanneer hij komt in de heerlijkheid van zijn Vader met de heilige engelen. " (Marcus 8:38)

Al onze grootouders van elk ras kenden deze spirituele waarheden. Het was zo goed begrepen dat het in de nationale wetten van het grootste deel van de wereld was vastgelegd om te voorkomen dat de rassen zich vermengen. In Amerika was dat tot 1968 het geval, dat nog steeds 28 staten het huwelijk tussen verschillende rassen als een ernstig misdrijf beschouwden, zoals sodomie, met verplichte gevangenisstraf en zware boetes, zelfs voor de medeplichtigen. Die dagen zijn voor de meesten een oogwenk verwijderd. Slechts twintig jaar geleden had het grootste deel van Europa een verbod op immigratie uit de derde wereld. De meeste mensen die in Europa opgroeien, hebben het grootste deel van hun leven nog nooit iemand van buitenlands ras gezien. Amerika keurde de immigratiewet goed om andere rassen toe te staan in 1965. Veel Europese landen hebben het verbod zelfs 10 jaar geleden gehandhaafd, zoals IJsland en Oost-Europese landen. Deze wetten komen weer terug vanwege de rampen die het heeft veroorzaakt.

 

Pre-Adamische Naties

De Schrift spreekt vaak over de andere rassen die bestonden vóór de vorming van Adam en het her- / scheppingswerk van genade. Veel oudere theologieboeken behandelen dit onderwerp, wat het "oudere aarde" bewijs enz. Verklaart. Zoals het boek "Genesis onthuld”Ongeveer 150 jaar geleden gepubliceerd en zelfs opgenomen in de Library of Congress. Dit bewijst hoe wijdverbreid de mening hierover 150 jaar geleden was.

Kaïn was beslist bang om Adams militaire fort te verlaten toen hij zei dat al die andere buitenlandse volken hem zouden doden. Ja, het eerste bevel dat YAHWEH Adam gaf, was om de tuin aan te kleden en te onderhouden. Dat zijn in het Hebreeuws de woorden voor het bouwen van een militair fort met het equivalent van moderne landmijnen of spikes / doornen eromheen. In Ezechiël 31 staat dat er in de tuin van God veel naties waren die bomen worden genoemd die jaloers op elkaar waren enz.

Voordat satan viel met 1/3 van de engelen, heerste hij over de andere naties en verzwakte hij ze.

'Hoe zijt gij uit de hemel gevallen, o Lucifer, zoon van de morgen! [hoe] zijt gij ter aarde neergehouwen, waardoor de natiën verzwakt zijn! ”(Jesaja 14:12)

Andere Schriftplaatsen zeggen dat deze titel "zoon van de morgen" werd gegeven aan degene die alle naties regeerde en oordeelde, ze brak als een pottenbakkersvat.

Adam was in de herschepping om de puinhoop van de duivel op te ruimen en om als gelijkwaardige zoon een rechtvaardige rechter te zijn. Nu hebben Adam en in een nieuw geboren leven door onze Koning Jezus niet alleen een tweede kans, maar ook een nieuw geboren geest om bij YAHWEH te zijn in de sterren waar Satan wilde zijn.

Al deze naties werden in het Hebreeuws "alle levenden" of "chaim" genoemd, wat KJV vaak vertaalt als "beesten". Allen die de levensadem hadden, werden ook met Noach meegenomen naar de ark, niet alleen de zes zielen van de schepping van Adam.

Alleen de Adam-soort had een ingeademde levende ziel. De rest, hoewel ze zielen hebben, is niet hetzelfde type ziel als Adam. Het vermengen ervan in de Schrift wordt de ergste soort tovenarij en vervalsing genoemd.

 

Worden andere rassen in de Schrift echt Chayim genoemd?

Wat voor soort "beest / levend schepsel" is * KWAAD * en kan ons beroven van onze kinderen, waardoor we een klein aantal zijn, zoals geschreven in Leviticus 26: 6 & 22?
Welk type beest heeft handen?
'En zeker zal ik uw bloed van uw leven eisen; van de hand van elk beest zal ik het eisen, en van de hand van mensen; van de hand van ieders broer zal ik het leven van een mens eisen. " (Genesis 9: 5)
Welk type beest heeft een andere geest dan de mens?
"Wie kent de geest van de Adam-mens die omhoog gaat, en de geest van het beest die naar de aarde gaat?" (Prediker 3:21)
Sprak Joël in Joël 2:22 over een beest (levend wezen) of veldhand?
Wat voor soort beest (levend wezen) ken je dat kleding draagt (zakdoek) zoals we lezen in Jona 3: 8?
Wat voor soort beest (levend wezen) heeft handen zoals vermeld in Exodus 19:13?
Welk type beest (levend schepsel) is in staat zijn zaad te vermengen of "zaaien" met het "zaad van Adam", zoals beschreven in Jeremia 31:27?
Naar wat voor mannelijk beest (levend wezen) zou een vrouw kunnen verlangen en ‘daarop liggen’ en ervoor kunnen zorgen dat God hen in een rechtvaardig oordeel laat terechtstellen? Leviticus 20:16
Naar wat voor soort vrouwelijk beest (levend wezen) zou een man kunnen verlangen en een doodstraf door God kunnen veroorzaken? Leviticus 20:15
Wat voor soort beest (levend wezen) zou het vermogen hebben om 'de wijngaard te behouden', zoals we vinden in Hooglied, hoofdstuk 1?
Wat voor een beest (levend wezen) "roept krachtig tot God" in Jona 3: 8-10?
Wat voor een beest (levend wezen) zou "ogen vol overspel" hebben, zoals opgetekend in 2 Petrus 2: 12-14?
Wat voor soort beest (levend wezen) houdt ervan om overdag te protesteren? 2 Petrus 2: 12-14
Wat voor soort beest (levend wezen) kan praten of spreken? 2 Petrus 2:12

 

Hoe Adam van de rest te onderscheiden

Adam komt van het woord "awdawm", #190 in Strong's Hebreeuws. Er staat 'adam aw-dam' om bloed te laten zien (in het gezicht), dwz doorspoelen of roze worden: –be (geverfd, gemaakt) rood (rossig). Zoals je kunt zien, is dit het werkwoord voor doorspoelen of rood van kleur worden. Slechts één puur ras kan dit actiewoord van rood veranderen doen.

 

Tovenarij van het mengen

Exodus 22 verzen 18 en 19 maken deel uit van dezelfde zin in het origineel. King James vertaalde een deel van de zin "je zult niet toestaan dat een heks leeft", het is verbazingwekkend waar ze dat vandaan hebben, want in het origineel zijn er maar twee woorden. De twee verzen zouden zoiets moeten zeggen "Tovenarij van levende wezens / beesten die bij een vrouw liggen ...." U kunt bijvoorbeeld elk interlineair of zelfs blauw-letterbaar hulpmiddel controleren om dit duidelijk te zien. In Maleachi hoofdstuk 3 vers 5 staat dat YAHWEH zal zijn "Een snelle getuige tegen degenen die de tovenarij van overspel beoefenen".

 

Verzen tegen racemixing in het algemeen

In de Bijbel worden veel waarschuwingen gegeven om niet met de vreemdeling te paren. De Hebreeuwse woorden die in deze verzen als vreemdeling worden vertaald, zijn zuwr, nekar en nokri, elk betekent een persoon van een ander ras dan de onze. Er zijn andere Hebreeuwse woorden, ger en toshab, die personen betekenen die alleen in politieke zin vreemdelingen zijn, maar van ons ras. De waarschuwing tegen het mengen van rassen is altijd tegen die vreemden die zuwr, nekar of nakri zijn. Spreuken 23:27 vertelt ons bijvoorbeeld: “Want een hoer is een diepe greppel; en een vreemde (zuwr) vrouw is een nauwe kuil. "

(Het Hebreeuwse woord hier voor Bastard is 'Mamzer', wat in een Hebreeuws woordenboek betekent gemengd persoon met ouders van verschillende rassen) "Een bastaard zal de vergadering van Yahweh niet binnengaan; zelfs tot zijn tiende generatie zal hij de vergadering van Yahweh niet binnengaan." Deuteronomium (23: 2)

"Noah was een rechtvaardig man en perfect (taw-meem, zonder smet) in zijn generaties (to-led-aw, afkomst, afkomst)." (Genesis 6: 9) Daarom werden Noach en zijn gezin gered terwijl de bastaarden werden weggevaagd.

Hieronder staat een fragment uit een artikel met de titel 200 bijbelverzen die rassenscheiding afdwingen

Judas 1: 7: "Evenals Sodom en Gomorra, en de steden om hen heen op soortgelijke wijze, die zichzelf overgeven aan hoererij en Strange Flesh najagen, worden als voorbeeld genoemd, terwijl ze de wraak van eeuwig vuur ondergaan."

Sodom en Gomorra gingen achter "VREEMD" vlees aan, in het Grieks is het "vreemd", wat betekent dat vlees dat niet van hen was, of vlees van een andere soort; verbastering is de zonde waarvoor Sodom en Gomorra werden vernietigd!

Ezra 9: 2 “Want zij hebben van hun dochters voor zichzelf en voor hun zonen genomen: zodat het HEILIGE ZAAD zich heeft gemengd met de mensen van die landen: ja, de hand van de vorsten en heersers is de belangrijkste geweest in deze TRESPASS. . "

Nehemia 7: 5 “En mijn God legde in mijn hart de edelen, en de heersers, en het volk bijeen te brengen, opdat zij door GENEALOGIE zouden worden GEKONDEN. En ik vond een register van de genealogie van hen die als eerste opkwam en daarin geschreven vond, .... "

Nehemia 9: 2 "En het zaad van Israël scheidde zich af van alle vreemdelingen en stond op en beleed hun zonden, en de ongerechtigheden hunner vaderen."

Nehemia 13: 3 "Nu geschiedde het, toen zij de wet hoorden, dat zij de gehele GEMENGDE menigte van Israël afscheidden."

Hos. 5: 7 "Zij hebben verraderlijk gehandeld tegen YAHWEH, want zij hebben vreemde kinderen verwekt:"

Christus zei dat Hij alleen naar het Verloren Schaap van het Huis van Israël was gestuurd en zei tegen Zijn volgelingen dat ze weg moesten blijven van andere volken. DE BIJBEL ZEGT in Matt 10: 6 & 15:24. Handelingen 26: 7, Jakobus 1: 1 en vele anderen laten zien dat alle twaalf stammen van Israël christenen waren. De ENIGE christenen in het bezit van de bijbel die teruggaat tot na de 18e eeuw waren blanke West-Europese naties (GEEN DERDE-WERELDNATIES).

Het mengen van rassen is strikt verboden door de geboden van YAHWEH. Er zijn verschillende die zeggen dat we de rassen niet moeten mixen, laten we er een paar bekijken. Vanaf het allereerste begin wordt het gebod om geen verbastering toe te staan sterk benadrukt. Bijvoorbeeld:

Joshua 23: 12-13 “Indien gij op enigerlei wijze doet, keert dan terug en kleeft aan het overblijfsel van deze natiën, zelfs degenen die onder u blijven, en zult met hen trouwen en tot hen gaan en zij tot u: weet voor een de zekerheid dat zij u strikken en vallen zullen zijn, geselen in uw zij en doornen in uw ogen, totdat u omkomt van het goede land dat de HEER, uw God, u heeft gegeven. "

Deuteronomium 7: 3 "Evenmin zult gij met hen trouwen; uw dochter zult gij niet aan zijn zoon geven, noch zijn dochter zult gij aan uw zoon nemen."

Exodus 33:16 "Zo zullen wij gescheiden zijn, ik en heel Uw volk, van al het volk dat op de aarde is."

Leviticus 20:24, 26 Maar Ik heb u gezegd: Gij zult hun land beërven, en ik zal het u geven om het in bezit te nemen, een land dat vloeit van melk en honing; Ik ben de HEERE, uw God, die u heeft gescheiden van andere mensen, dat je van mij zou moeten zijn "

Ex. 33:16 “Want waarin zal hier bekend worden dat ik en uw volk gunst in uw ogen hebben gevonden? Is het niet dat u met ons meegaat? Zo zullen we gescheiden zijn, ik en uw volk, van alle mensen die op aarde zijn. "

Lev. 20:26 "En gij zult Mij heilig zijn; want Ik ben heilig en heb u van andere mensen gescheiden, opdat gij de mijne zou zijn."

Deut. 14: 2 "Want gij zijt een heilig volk voor YAHWEH, uw God, YAHWEH heeft u uitgekozen om zelf een bijzonder volk te zijn, BOVEN alle naties die op de aarde zijn."

 

Dus wat is dan het vredige en goede antwoord?

Etnisch en cultureel separatisme is tolerantie voor het voortbestaan van anderen.

 

Bekijk dit rapport van "The Priory of Salem, Peace Institute":

Hoeveel revisionisme (en het verwijderen van nationale symbolen) is er nodig om "racisme te genezen" van de natie?

 

Geef een reactie