Verdrukking en de grotere depressie

Verspreid de liefde

Het verbaast me altijd hoeveel mensen denken dat we nooit een ‘depressie’ zullen zien, of zelfs maar een ‘verdrukking’.
We zijn al in een veel grotere depressie dan die onze grootouders hebben doorstaan. Zelfs tijdens de "GROTE DEPRESSIE" behield Amerika een perfecte kredietwaardigheid en had het nauwelijks schulden.
Herinner je je nog dat de kredietwaardigheid van Amerika de laatste jaren steeds lager wordt?
Weet je nog welke tips oma en opa zouden geven over het inblikken en verbouwen van voedsel? Hoe zit het met eerlijk werk, en hoe werken met het zweet van je voorhoofd voor eten altijd beschikbaar zal zijn, enz.? Hun tips waren van vitaal belang om de Grote Depressie te overleven.

Wist u dat ongeveer 60 miljoen goede Godvrezende, Bijbelgelovige christenen stierven tijdens de Tweede Wereldoorlog?
De rest die het overleefde, deed dat nauwelijks door de ergste verdrukking die je je kunt voorstellen.
De meesten stierven na de oorlog van de honger, en dat telt niet eens bij het cijfer van 60 miljoen. Om nog maar te zwijgen van het ontbreken van zaken als toiletpapier, goede infrastructuur, sanitaire voorzieningen, enz.

Ik herinner me dat ik de statistieken las van gelovigen (Jezus belijdende christenen) die voor WO II waren geregistreerd. In Nederland waren het bijvoorbeeld ongeveer 99% die christenen belijden, wat normaal inhield dat de Bijbel na elke maaltijd werd geopend en gelezen (Nederlands Hervormde praktijk). Huizen hebben deze regel niet overtreden.
Duitsers en Amerikanen waren ook meer dan 95% die bijbelgelovige christenen beleden.
Toch stierven nog steeds ongeveer 60 miljoen van deze christenen onder de zwaarste omstandigheden tijdens de Tweede Wereldoorlog, en de rest overleefde nauwelijks onder de zwaarste verdrukking die voor de meesten tegenwoordig ondenkbaar is.

Hoewel er staat dat we altijd verdrukking zullen hebben, bedenk dan dat dat niets is vergeleken met de grote verdrukking die in de eindtijd komt. Zelfs als de "grote verdrukking" pas over 300 jaar duurt, doet dat er niet toe. We zouden moeten zien dat onze verbondsgod van Israël Zijn beloften nakomt en Zijn volk proportioneel behandelt voor hun rebellie en zonden in deze generatie, net zoals Hij heeft gedaan in elke generatie. Hij is een liefdevolle hemelse Vader geweest, een kind dat heeft getraind, gecorrigeerd en gestraft om ons via Zijn zoon Jezus terug bij Hem te brengen, in plaats van eeuwige verdoemenis te ondergaan.

Vraag voor iedereen. Denk maar aan, als 99% van de bevolking sterke gelovigen zijn. niet alleen beleden dat Jezus Koning was, maar ze hadden ook gebeden op school, ze hadden Schepping in elk wetenschappelijk schoolboek (niet evolutie), ze respecteerden de heiligheid van het huwelijk en het gezin, de meest ongebreidelde misdaden waren tegenwoordig duizenden keren lager per hoofd van de bevolking, seksuele promiscuïteit was lager, ziektes waren lager, onderwijs was hoger, harten waren meer geven.

Dus jij denkt dat we beter zijn dan zij en dat God ons beter zal behandelen, hoewel nu meer dan de helft van de bevolking Hem vervloekt en haat?

Is het te laat om al die vaardigheden te leren die oma en opa hadden? Absoluut niet! Laten we allemaal delen en communiceren, zelfs over de kleine dingen, zoals hoe we thuis dingen kunnen maken zoals brood, pasta, enz. Er zijn een aantal dingen die we beter kunnen maken dan in de winkel verkrijgbaar is, die misschien langer meegaan en veel geld besparen. geld. Wie weet kun je er een paar bijverdienen en vrienden willen ze kopen of de helft van de benodigdheden betalen om samen zaken te doen. Werk is altijd een win-winsituatie. (lees spreuken 31, het benadrukt alle kwaliteiten van een echte christelijke dame, ze zal zelf verschillende bedrijven runnen, veel werknemers hebben, wijngaarden, producten vervaardigen, internationale handel, enz.), wat wil een moderne vrouw nog meer? God zorgt altijd voor het BESTE.

Overweeg een ruilmiddel, zoals 1 gram goudkaarten. Dit zijn recessiebestendig, gecertificeerd puur goud 1 gram kaarten . Overweeg zelfs om uw eigen te openen Gratis gouden franchise. Overal op de begane grond zijn er mogelijkheden, maar waarom krijgt u geen gratis jumpstart?

 

Geef een reactie