TCAWW ministeriële definities

Verspreid de liefde

OCC heeft gemeenschap met bedieningen die vallen onder de structuur van “de Christ's Assembly Worldwide”. 

De wereldwijde ministeriële definities van de Christ's Assembly

We hebben de niveaus van bediening van The Christ's Assembly Worldwide (TCAWW) hieronder opgesomd en een beschrijving van hun taken, enz.

Diakenen – (diakonoi) zijn de assistenten van de bisschoppen en hebben de taak om bepaalde kerkfuncties te onderwijzen en te besturen, zoals de distributie van voedsel (Handelingen 6: 1-6). Ze worden beschouwd als aalmoezeniers en kunnen de titel van dominee dragen. Diakenen dienen rechtstreeks onder het gezag van en zijn verantwoording verschuldigd aan de bisschop. Alle diakens van een bisdom vormen een gemeenschap van diakenen en zullen zo nodig van tijd tot tijd bijeenkomen. Een aartsdiaken kan door de bisschop worden aangesteld om de bisschop bij te staan bij de vorming, ontwikkeling, supervisie en ondersteuning van de diakenen en de implementatie van de kanonnen. Diakenen brengen jaarlijks verslag uit aan de bisschop of de door de bisschop aangewezen persoon over hun leven en werk.

Raad van Diakenen - De bisschop kan een diakensraad oprichten om toezicht te houden op de diaconaat, deze te bestuderen en te promoten.
Priester – (presbuteroi) staan ook bekend als 'presbyters' of 'oudsten'. In feite is de Engelse term 'priester' gewoon een samentrekking van het Griekse woord 'presbuteros'. Ze hebben de verantwoordelijkheid om de sacramenten in een bepaalde gemeente te onderwijzen, te besturen en uit te voeren (1 Tim. 5:17, Jak. 5: 14-15). Het priesterschap zou ooit in orden kunnen worden verdeeld, maar daar zien we in de nabije toekomst geen reden voor.

Priesters dragen het belangrijkste ambt in de bediening van de kuddes, en hoewel ze gelijkwaardig zijn aan en verwisselbaar zijn als bisschop, rapporteren ze aan en staan ze onder leiding van de bisschop van hun regio of bisdom. Net als bij de interkerkelijke aard van de kerk, kunnen de priester en de bisschop samen beslissen welke behoeften en praktijken het beste zijn voor hun gemeenschap, rekening houdend met de behoeften van de plaatselijke gemeente. Als een kerk wordt geplant in een overwegend protestantse gemeenschap, kan het implementeren van het Book of Common Prayer en andere liturgische vereisten invasief zijn en moet deze langzaam worden geïmplementeerd. Dit soort kwesties kan worden beslist tussen de priester en de bisschop naarmate de tijd en de noodzaak voor dergelijke besprekingen zich aandienen. Het Book of Common Prayer moet echter voor alle ceremonies en sacramenten worden gebruikt. De priester wordt aangemoedigd, maar is niet verplicht om de BCP in hun preken te gebruiken.
Bisschop – (episcopoi) zijn degenen die voor meerdere gemeenten zorgen en de taak hebben om priesters en diakenen aan te stellen, te wijden en te disciplineren. Ze worden in het Nieuwe Testament vaak 'evangelisten' genoemd. Voorbeelden van bisschoppen uit de eerste eeuw zijn Timoteüs en Titus (1 Tim. 5: 19-22, 2 Tim. 4: 5, Titus 1: 5). De bisschoppen zouden beslissen over individuele zaken in elk bisdom, maar konden de zaken die voor het kerkgenootschap werden beslist niet terzijde schuiven, zoals een bisschop. de TCA, om gehoorzaamheid aan Gods wetten te onderwijzen en te oefenen. Alleen een bisschop mag priesters of diakenen wijden. Bisschoppen rapporteren aan en staan onder leiding van hun aartsbisschop.
Algemene bisschoppenconferentie - Er zou een Algemene Bisschoppenconferentie worden opgericht voor elke staat of elk land, en ze zouden stemmen over alle kwesties van gedrag, praktijken en regels voor hun staat. Aangezien bisschoppen op stadsniveau zijn en aartsbisschoppen op provinciaal niveau, zou er meer dan één aartsbisschop of de presiderende aartsbisschop nodig zijn om een stem voor hun staat goed te keuren. Het verdient de voorkeur dat de regio's zoveel aartsbisschoppen hebben om over alle praktische zaken voor hun staat te kunnen stemmen zonder dat de presiderende aartsbisschop nodig is.
Aartsbisschop - De aartsbisschop zou een door de Algemene Conferentie van Bisschoppen gekozen ambt zijn als de spreekstem van de Algemene Conferentie van Bisschoppen van elk Gebied, of Staat (Land). Hij zou geen extra macht hebben over de andere bisschoppen, maar zou liever een ambassadeur zijn namens de bisschoppen in zijn graafschap. Elke aartsbisschop zou ook lid zijn van de Raad van aartsbisschoppen en zou namens zijn regio of land stemmen over zaken die de denominatie aangaan. Aartsbisschoppen rapporteren aan en staan onder leiding van de presiderende aartsbisschop.
Raad van aartsbisschoppen - De Raad van Aartsbisschoppen zou een jaarlijkse conferentie zijn die ervoor zou zorgen dat de TCA-staten eensgezind zijn. Ze zouden stemmen over de kwesties van gedrag, praktijken en regel voor alle staten.

Evangelistische prelaat - De evangelistische prelaat is iemand die de evangelische missies van meerdere staten of kleinere naties voorzit om de kerk uit te breiden. Dergelijke regio's kunnen gegroepeerd zijn in grote rechtsgebieden zoals Afrika, Benelux, MidWest USA, enz. Het is een tijdelijk kantoor om nieuwe priesters, bisschoppen en aartsbisschoppen bij te staan. De evangelistische prelaat rapporteert rechtstreeks aan de presiderende aartsbisschop.
Presiderende aartsbisschop - De presiderende aartsbisschop presideert de TCAWW en is de persoon die tekent voor of spreekt namens de denominatie zelf. De voorzittende aartsbisschop wordt gekozen uit de Raad van aartsbisschoppen en houdt toezicht op en leidt de aartsbisschoppen.
Stad, provincie, regio en staatsjurisdicties van Jezus Christus.

Een plaatselijke bijeenkomst met een priester, staat bekend als de Christ's Assembly op * city name *. We accepteren oudere namen van plaatsmarkeringen of vergaderingen die naar een patroonheilige worden genoemd. Maar de stijl, het kerkmotto en de onderkopjes van literatuur moeten in ieder geval ook de naam “The Christ's Assembly” bevatten.

De jurisdictie van een bisdom is twee of meer vergaderingen binnen een regio, onder een bisschop. Als ze in verschillende steden binnen hetzelfde graafschap zijn, gebruiken ze de naam "The Christ's Assembly at * county name *", of als ze buiten hun graafschap zijn, worden ze "The Christ's Assembly at * state name *" genoemd. Als er niet genoeg bisschoppen of aartsbisschoppen zijn, kan een hele regio als een bisdom worden beschouwd en de naam "The Christ's Assembly at the jurisdictie van * regionaam *" krijgen.

De jurisdictie van een aartsbisdom is een belangrijk bisdom om verschillende, historische, enz., En ligt op provinciaal niveau of hoger in een gebied met een prominente aartsbisschop.

Tijdens evangelisatiefasen waar bisschoppen ontbreken, kan een bisdom een grotere kerkelijke jurisdictie zijn, afhankelijk van of er een aartsbisschoppelijk kantoor in hun regio is. Als het kantoor van de aartsbisschop echter in Santa Barbara is gevestigd, kan zijn bisdom alleen de provincie "The Christ's Assembly in Los Angeles County" omvatten. Maar bij gebrek aan ministeriële steun kan het bisdom of aartsbisdom zo groot zijn als aangrenzende staten die geen bisschop of aartsbisschop hebben. In dat geval zou zijn bisdom de omliggende regio's omvatten totdat er een bisschop over dat gebied zou kunnen worden geplaatst.

Regionale jurisdicties worden voornamelijk genoemd wanneer er simpelweg niet genoeg aartsbisschoppen zijn om onze structuur op provinciaal niveau te ondersteunen. Het zou worden opgedeeld in zoveel ruimte als nodig is en zou gewoon een regio blijven totdat er in die tijd bisdommen overheen worden geplaatst. Deze worden "* Gewestnaam * jurisdictie" genoemd en zullen tijdens deze periode bisschoppen en evangelistische prelaten hebben.

De jurisdicties van de staat zouden worden bepaald afhankelijk van het aantal kerken en bisschoppen dat er was. Als IJsland slechts één kerk had en geen bisschop, of slechts zes kerken en één bisschop, dan zou het onder de regionale jurisdictie van een ander gebied vallen totdat het zou kunnen groeien. Op deze manier kon een bisschop niet samenzweren om namens zijn land te stemmen, aangezien hij geen andere bisschoppen heeft om hem verantwoordelijk te houden.

Zodra een regio als Engeland voor zichzelf ten minste 2 aartsbisschoppen zou ontvangen, zou het als zijn eigen staat kunnen worden beschouwd en zou het voor zichzelf de Algemene Bisschoppenconferentie van Engeland moeten vormen en de jurisdictie van Engeland zou geboren zijn, maar zou nog steeds onder de paraplu en onderworpen aan het bestuur van "The Christ's Assembly Worldwide".

Achteraf gezien noemt de jurisdictie van Californië zichzelf "The Christ's Assembly in California", en de jurisdictie van Engeland mag zichzelf "The Christ's Assembly in Groot-Brittannië" noemen, enz.

Bijgewerkt: april 19, 2022 - 9:00 am

Geef een reactie