Texas Secession is niet nodig. Texas Reeds een Soevereine Onafhankelijke Nationale Republiek, hoeft niet te worden afgescheiden.

Verspreid de liefde

Afscheiding? Texas is al een soevereine onafhankelijke nationale republiek, dat is niet nodig Texas om verder te gaan, omdat ze nooit echt hebben afgestaan.

De Christ's Assembly in Texas

Alle wereldwijde ambassades van de Soevereine Republiek Texas moeten onmiddellijk worden heropend!

Republiek Texas onder vernieuwde grenzen van haar in 2003 vernieuwde Onafhankelijkheidsverklaring.

(De kaart is auteursrechtelijk beschermd en is gepubliceerd met toestemming van de interimregering van de Republiek Texas)

In 1836 verklaarde Texas haar nationale onafhankelijkheid en is sindsdien onbetwist gebleven, en alleen bevestigd door tal van landen. Texas ging over tot het sluiten van talrijke internationale verdragen en het openen van ambassades over de hele wereld. Haar nationale soevereiniteit werd bij meerdere gelegenheden ook bevestigd door Mexico.

De Republiek Texas heeft nooit iets afgestaan binnen haar grenzen. Er werd nooit een wet voor bedacht of uitgevaardigd, noch werd er enig verdrag gesloten met Soeverein Texas. Alleen een voornemen / besluit om Texas te annexeren werd in het Congres verklaard, zonder toestemming van Texas. Een dergelijke annexatie werd nooit gevolgd, noch vond plaats, niet door enig document, noch werd er enige juridische actie bedacht om op enigerlei wijze een annexatie van de Rebublic uit te voeren. Niemand kan enig materiaal produceren over de shows waarop de resolutie feitelijk door iemand is gehandeld door welke wet dan ook, behalve door middel van geweld, fraude en misleiding. meer info op http://www.docstoc.com/docs/52162839/Annexation-of-Texas

Zodra een diefstal is ontdekt, of dit nu met geweld, fraude of misleiding is toegestaan, is het slachtoffer verplicht de dief aansprakelijk te stellen voor de wet. 

De Nationale Republiek Texas heeft slechts 67 miljoen acres van hun 225 miljoen acres afgestaan voor een "contante betaling", die nooit is ontvangen. Hierdoor zijn alle vroegere grenzen van Texas, die zich helemaal uitstrekken tot in Wyoming, nog steeds van kracht.
Ja, alle 158 miljoen acres in Texas maakten zelfs nooit deel uit van de "aankoop", maar bleven 100% een deel van de Republiek Texas. Het nooit opgeëiste territorium binnen Texas zouden de normale grenzen van vandaag zijn die we op elke kaart zien. De slechts 67 miljoen afgestane acres, die de FBI bij betaling NIET HEEFT, wordt beschouwd als wat zich uitstrekt tot Wyoming, via Colorado, enz.

Terwijl de president van Mexico al het internationale verdrag van Velsaco ondertekende waarin de nationale soevereiniteit van Texas werd uitgeroepen, erkende Mexico opnieuw de onafhankelijkheid van Texas. In 1845 verklaarde Mexico opnieuw samen met Engeland, Frankrijk, Nederland en andere landen formeel de nationale soevereiniteit van Texas te erkennen. Dus zelfs de naaste en vijandige natie Mexico erkende specifiek de onafhankelijkheid van de Republiek Texas met de beloften van Texas die ze niet zouden afstaan aan de Unie. Texas hield woord.

Slechts één frauduleuze mondelinge verklaring werd afgelegd door de gouverneur in oorlogstijd tegen Mexico, waarvoor de VS zwaar betaalde voor dergelijke verklaringen, en dus verklaarde hij dat Texas nu toetreedt tot de Unie. Toch handelde hij er nooit naar. Dit kan in het beste geval alleen worden beschouwd als een gezamenlijke militaire coalitie in de wet. Er heeft nooit een juridische actie plaatsgevonden om de soevereiniteit daadwerkelijk op wettige wijze aan de Verenigde Staten af te staan. Terwijl alle Amerikaanse staten een 10e amendement met beperkte soevereiniteit behouden, behoudt Texas bovendien de nationale soevereiniteit. Sommigen zeggen dat er een "gezamenlijke resolutie" van het Amerikaanse Congres was om Texas af te staan, zonder vertegenwoordiging in Texas. Echter, zonder enige vaststellingsclausules of bijbehorende verdragen, staat een dergelijke resolutie alleen zoals het is, "alleen de bedoeling". Zelfs met een resolutie heeft niemand ooit gevolg gegeven aan dat besluit van de intentie om Texas af te staan of te annexeren, nee, op geen enkele manier, in welke vorm dan ook.

Zelfs tijdens de burgeroorlog zou Abraham Lincoln Texas niet binnenvallen vanwege haar wettige soevereiniteitsstatus.

President Houston accepteerde de afscheiding, maar beweerde dat de Conventie niet de macht had om de staat met de nieuwe Zuidelijke Confederatie te verbinden. Hij verklaarde dat Texas een onafhankelijke republiek was en neutraal moest blijven. Houston nam zijn zetel in op 16 maart, de datum waarop staatsfunctionarissen een eed van trouw aan de Confederatie zouden afleggen. Hij zweeg toen zijn naam driemaal werd uitgeroepen en nadat hij niet had gereageerd, werd het ambt van gouverneur vacant verklaard en werd Houston onwettig uit zijn ambt ontheven.

Tot op de dag van vandaag zijn er nog twee zeer duidelijk gedifferentieerde kampen overgebleven, pro Independents en pro Unionists.

Met de leeftijd van het internet werd deze fraude gemakkelijk aan het licht gebracht en voor iedereen beschikbaar gesteld om geïnformeerd te worden. Onmiddellijk na dergelijke onthullingen hadden de Burgers van Texas de oorspronkelijke regering hervat. In 1996 werd een interim-president gekozen met een snel opgestelde 'Onafhankelijkheidsverklaring', waarmee de nationale soevereiniteit van Texas werd hervat, zodat de hele wereld het kan zien http://www.nationoftexas.com/articles/texdecl1996.shtml. Miljoenen Texanen die zich nu bewust werden van het bedrog, sloten zich bij hun onafhankelijkheidsbeweging aan. Aldus culminerend in een in 2003 uitgevaardigde onafhankelijkheidsverklaring door de interim-regering. Echter, kort na het slaan van de herstelde munteenheid van Texas in 2004, werden de gebouwen van de centrale regering verwoest door een onopgeloste brandstichting. De onafhankelijkheidsbeweging is sindsdien verlamd en worstelt om weer op de been te komen.

Meer informatie op www.texasrepublic.info en www.nationoftexas.com Overweeg om je aan te sluiten bij gelijkgestemden of anderen die op de hoogte zijn van de wettige Soverign Republic of Texas. De Christ's Assembly in Texas www.ChristsAssembly.com misschien een goede plek om te beginnen, onder onze Koning Jezus Christus, en zijn wettige bestuur op aarde, zoals in de hemel.

Diverse nationale verdragen van Texas
1819 Adams-Onis-verdrag

1836 Verdrag van Velasco

1838 Verdrag met Lipan-indianen

1838 Boundary Markings-verdrag met de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA

1839 Verdrag met het Koninkrijk Frankrijk

1840 Proclamatie met de Majesteit de Koning van de Fransen

1842 Verdragen met Engeland en Irelend

1844 Verdrag met de Indianenstammen

Plenaire vergaderingen van Engeland en Frankrijk 1837

Geef een reactie