Echte Keniaanse geboorteakte van Obama ingediend bij de rechtbank

Verspreid de liefde

Een speciaal rapport van Watchman Reporters

DANK U LUCAS DANIEL SMITH VOOR HET AANBIEDEN VAN DE WARE KOPIE VAN HET KENIA GEBOORTE CERTIFICAAT VOOR DE PRACHTIGE MULATTO   Certificaat nr. 32018   Laat dit je vlaggenmast oplopen! BARACK HUSSEIN OBAMA II   VERDRAG is iets vreselijks, maar het is niet zo verachtelijk als de lafheid van medeplichtigheid. Let op de genoemde gedaagden in de rechtszaak. Zie webposten op: http://americangrandjury.org/

Tijdens de Amerikaanse Revolutie waren 70% van de mensen loyaal aan de koning of apathisch. De andere 30% richtte een natie op.

Veel mensen willen God dienen, maar alleen als adviseur.

INGEDIEND bij US District Court, Santa Ana California

 

 

Geef een reactie