Privacybeleid van TCAWW

Verspreid de liefde

The Christ's Assembly Worldwide

Privacybeleid van TCAWW

Een conservatieve, onafhankelijke en interkerkelijke gemeenschap van heiligen.

Alle geestelijken van TCAWW zijn gebonden aan de wettelijke geheimhoudingsvereisten of kunnen voor de rechtbank worden aangeklaagd wegens schending van de vertrouwelijkheid van details van iemand die naar ons is gekomen voor advies.
Daarom moeten alle details van de identiteit van een persoon die contact met ons heeft opgenomen, of iets met betrekking tot hun gedrag, vertrouwelijk worden gehouden voor derden zonder een duidelijke verklaring van afstand van de vertrouwelijkheid die vooraf door alle partijen is ondertekend.

Daarom is TCAWW verplicht tot geheimhouding boven hetgeen een typische advocaat of vertrouwenspersoon moet naleven. Alle e-mails, documenten, telefoontjes enz. Worden met de grootst mogelijke integriteit bewaakt.

De enige uitzondering is die van kindermishandeling. Voor de meeste staten kan een predikant niet worden vervolgd of vastgehouden in strijd met enige wet voor het vrijgeven van details over kindermisbruik. In sommige staten is het zelfs nodig om dergelijke informatie naar voren te brengen.

Lees voor meer informatie over de geestelijk-boetvaardig voorrecht.

* CHRISTELIJK FORUM * *STARTPAGINA*   * STRONG'S CONCORDANCE ONLINE *

Bijgewerkt: april 19, 2022 - 7:47 am

Geef een reactie