Geen zonde toegerekend zonder wet

Verspreid de liefde

Gods wet alleen voor Israël (ZONDE IS OVERTREDING VAN DE WET, ZIE 1 JOHN 3: 4. DUS ZONDE IS ALLEEN VAN TOEPASSING OP DE VELE ISRAËL STAMMEN, DE REST KAN NIET MET ENIGE ZONDE WORDEN TOEGEPAST!)

(uit de Good News of the Kingdom Newsletter)

"Want waar geen wet is, is er geen overtreding" (Romeinen 4:15)

"Want tot de wet was de zonde in de wereld; maar de zonde wordt niet toegerekend als er geen wet is." (Romeinen 5:13)

In dit artikel probeer ik een tiental verzen voor je op te stellen die duidelijk zeggen dat de wet exclusief is voor Israël. De meeste mensen weten dat feit al, maar eerst moet ik wat belangrijke achtergrondinformatie geven. We zullen lichtjes bespreken hoe de westerse christelijke naties van de afgelopen twee millennia worden geïdentificeerd als het letterlijke zaad van Israël waarop de wet van toepassing is. Dit zijn belangrijke onderwerpen aangezien het liefhebben van God, Zijn Woord en Zijn volk zulke kernonderwerpen van de bijbel zijn.

In deze generatie zeggen veel voorgangers dat Gods wet is afgeschaft. De rooms-katholieke kerk probeerde die bewering enige tijd te doen en probeerde mensen ertoe te brengen Gods woord niet te lezen, maar uitsluitend naar de criminele tirannen, pausen, kardinalen en bisschoppen te luisteren. De doelen van tirannen zijn altijd geweest om mensen onwetend te houden over Gods wet, want dat is hoe ze doden, stelen en vernietigen, door deze te overtreden. Net als in Romeinen 4:15 zien we dat als de wet niet meer bestaat, het voor iemand onmogelijk is om te zondigen en daarom niet langer een verlosser of lam nodig heeft om hun offer te zijn. Alleen de wet zegt dat we een bloedoffer nodig hebben voor onze zonden, de doodstraf is voor alle zonden, die begon met Adam.

Wat doen deze opstandige kerken van vandaag met de verzen:

"Zonde is overtreding van Gods wet" 1 Johannes 3: 4

“Door de wet is de kennis van zonde” Rom 7: 7, Rom 6: 1, Mat 5:19

De leerstellingen over dergelijke verzen bestaan niet meer sinds de immorele revolutie van de jaren zestig. Het werd te beledigend met de populaire seks- en interculturele niet-christelijke cultuur en pastors wilden geen tienden verliezen van de immorele mensen. We moeten terugkeren naar de fundamenten die onze naties groot hebben gemaakt en dat was Gods goede woordwet die onze mensen heeft geleid.

Only Israel can sin because only Israel was given God’s word:, the rest of the world has been dealt with differently. Evidence that God is true to His covenants with Israel is shown in the fact that only the Western Christian Nations have had God’s word law. It also prophesied we would have Jesus Christ as our God, as we have for 2,000 years. It says that’s because only they are Israel, God’s chosen people who bless and serve the rest of the world.

Dat verklaart de volgende verzen, waarom God ze op dit moment alleen verlost:

 

Romeinen 9: 4-5 luidt: "de ADOPTIE heeft betrekking op Israël ... en voor hun VLEES kwam Christus"
Matt 10: 6 luidt: "ga niet naar de andere ETNICITEITEN, maar ga liever naar de verloren schapen van het huis van Israël"
en Matt 15:24 luidt: "Ik ben niet gezonden, maar naar de verloren schapen van het huis van Israël."

“Want zo zegt de Heer GOD; Zie, ik, zelfs ik, zal zowel mijn schapen doorzoeken als ze zoeken. " Ezechiël 34:11
Christus kwam “om hen te verlossen die onder de wet waren, opdat wij de adoptie van zonen zouden ontvangen (Galaten 4: 5). Bovendien verklaart het Goddelijk verslag. Jezus kwam alleen om hen te verlossen die onder de wet waren (Galaten 4: 5)

De wet had betrekking op Israël en NIEMAND ANDERS ZOALS WE LEZEN in Psalm 147: 19-20: “Hij verkondigt zijn woord aan Jakob, zijn inzettingen en zijn oordelen aan Israël. Hij heeft zo met geen enkele natie gehandeld: en wat zijn oordelen betreft, ze hebben ze niet gekend. Looft de Heer. " Zie Psalm 78: 5, Psalm 103: 7, Jesaja 51: 7 en Exodus hoofdstukken 19, 20, 21, 22, 23 en 24 voor aanvullende schriftuurlijke bewijzen. De wet, zoals bevestigd door St. Paulus in Romeinen 9: 4 was exclusief voor Israël.

De profeet Hosea vermeldt dat de 10 stammen van Israël gescheiden waren. In Jeremia 3: 8 staat dat Israël zowel werd weggestuurd als een scheidbrief ontving.
Israël werd toen VERZOENEN in Christus. Zie Hosea 2:16, Hosea 2:20, Hosea 3: 5, Jes 54: 5-8, Jes 62: 4-5, Jeremia 3:12; & Jeremia 14. De duidelijke boodschap van de profeten is dat YAHWEH volledig verzoend zou worden met Zijn bruid en dat een toekomstig huwelijk zou worden gesloten:

 

Want de Zoon des mensen is gekomen om te zoeken en te redden wat verloren was. - Lukas 19:10

Laat daarom het hele huis van Israël zeker weten dat God diezelfde Jezus, die u hebt gekruisigd, zowel Heer als Christus heeft gemaakt. - Handelingen 2:36

Geef een reactie