Nieuwe SARS-virusuitbraak treft 12 in het VK, WHO Global Health Alert

Verspreid de liefde

Nieuwe SARS-virusuitbraak treft 12 in het VK, WHO Global Health Alert

Bewerkt: 1:38 CET

The Christ's Assembly Worldwide

Virussen kunnen niet worden ingeënt. Er zijn geen antibiotica voor virussen, die zijn voor bacteriën. Het enige dat u kunt doen is schoonmaken, uzelf wassen en kijken of de mensen in uw omgeving ook schoon zijn, en uzelf scheiden van degenen die weigeren hun toetsenbord schoon te maken, enz. Klinkt dat vreemd? We citeren u van de CDC en HPA, zodat u kunt leren dat dit het minimum is dat nodig is om te voorkomen dat u mogelijk honderden keren opnieuw wordt geïnfecteerd.

CNN: "WHO zegt (SARS) coronavirus verspreid naar 12 in het VK"

CANADESE PERS: "Nieuw (SARS) coronavirus zo bedreven in het infecteren van menselijke longcellen als verkoudheid: studie"

In het licht van de onlangs vrijgegeven WHO-waarschuwing voor wereldwijde gezondheidsbedreigingen van het nieuwe SARS-virus, denken we dat het verstandig is om protocollen voor elk virus te volgen. De laatste tijd heeft het Norovirus de meeste publiciteit gekregen door Hillary Clinton neer te halen en anderen te doden die honderden keren opnieuw zijn besmet. Daarom citeren we de norovirusbedreigingen in de hoop dat u een goede en evenwichtige preventiestrategie voor alle virussen formuleert.

Volgens statistieken van het Health Protection Agency (HPA) veroorzaakte het norovirus 1.500 sluitingen van ziekenhuisafdelingen tijdens het norovirusseizoen 2011/2012. Cijfers van de HPA geven aan dat het huidige braakwantseizoen meer sluitingen van ziekenhuisafdelingen zal veroorzaken dan het seizoen van vorig jaar. Alleen al in oktober en november werden 356 virusuitbraken gerapporteerd in ziekenhuizen, wat duidt op een toename van 140% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Omdat mensen geen immuniteit tegen het norovirus ontwikkelen, is er het extra gevaar dat mensen in een vicieuze cirkel terecht kunnen komen en zichzelf herhaaldelijk opnieuw kunnen infecteren vanaf de besmette computertoetsenborden. Als het lichaam soms meer dan 100 keer per dag wordt gebombardeerd, geeft het uiteindelijk toe, breekt het af en veroorzaakt nog ergere symptomen.

National Geographic: Norovirus kan bevriezing en verwarming en reiniging overleven met veel chemische desinfectiemiddelen. In 2010, wetenschappers ondervraagd een ziekenhuis voor norovirussen en vond 21 verschillende soorten zittend op een enkel aanrecht. Er zijn minder dan twintig norovirussen nodig die in de mond van een persoon glippen om een nieuwe infectie te veroorzaken.

Dr. Sanjay Gupta op CNN zegt nieuwe vorm van Norovirus, CDC zegt dat het een herinfectie van Norovirus was die Hillary Clinton dehabiliteerde, en dat het enige wat je kunt doen is doen alsof je altijd besmettelijk bent, oppervlakken grondig wassen, enz.

De CDC zegt dat het zich snel verspreidt naar iedereen in een drukke kamer, en alleen het reinigen van oppervlakken is de manier om verspreiding te voorkomen:

Norovirus kan zich snel van persoon tot persoon verspreiden op drukke, gesloten plaatsen zoals langdurige zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, hotels en cruiseschepen. Norovirussen kunnen ook een belangrijke oorzaak zijn van gastro-enteritis in restaurants en cateringinstellingen als besmet voedsel wordt geserveerd.

De virussen worden aangetroffen in het braaksel en de ontlasting van geïnfecteerde mensen. Je kunt het redden

  • Eten of drinken van vloeistoffen die besmet zijn met norovirus (iemand krijgt ontlasting of braaksel op zijn handen en raakt dan eten of drinken aan).
  • Het aanraken van oppervlakken of objecten die besmet zijn met norovirus en vervolgens uw hand of vingers in uw mond steken.
  • Direct contact hebben met een persoon die is geïnfecteerd met norovirus (bijvoorbeeld wanneer u voor iemand met norovirus zorgt of voedsel of eetgerei met hen deelt).

Mensen met de norovirusziekte zijn besmettelijk vanaf het moment dat ze zich ziek beginnen te voelen tot ten minste 3 dagen nadat ze hersteld zijn. Maar sommige mensen kunnen zelfs nog langer besmettelijk zijn.

Norovirus: geen vaccin en geen behandeling

Er is geen vaccin om norovirusinfectie te voorkomen. Er is ook geen medicijn om mensen te behandelen die ziek worden van het virus. Antibiotica helpen niet als u een norovirusziekte heeft. Dit komt omdat antibiotica bacteriën bestrijden, niet virussen. De beste manier om uw kans op het krijgen van norovirus te verkleinen, is door enkele eenvoudige tips te volgen.

Stop de verspreiding van Norovirus

Foto: Handen wassen met water en zeep.Oefen de juiste handhygiëne

Was je handen voorzichtig met water en zeep, vooral na gebruik van het toilet en het verschonen van luiers en altijd voor het eten of bereiden van voedsel. Als er geen zeep en water beschikbaar zijn, gebruik dan een handdesinfecterend middel op alcoholbasis. Deze op alcohol gebaseerde producten kunnen in sommige situaties het aantal ziektekiemen op de handen snel verminderen, maar ze zijn geen vervanging voor wassen met water en zeep.

Pas op in de keuken

Was fruit en groenten zorgvuldig en kook oesters en andere schaaldieren grondig voordat u ze opeet.

Bereid geen voedsel als het besmet is

Mensen met een norovirusziekte mogen geen voedsel voor anderen bereiden zolang ze symptomen hebben en gedurende 3 dagen nadat ze hersteld zijn van hun ziekte. (zien Voor voedselverwerkers: norovirus en werken met voedsel)

Reinig en desinfecteer besmette oppervlakken

Na overgeven of diarree, verontreinigde oppervlakken onmiddellijk reinigen en desinfecteren met een huishoudelijk schoonmaakmiddel op basis van bleekmiddel, zoals aangegeven op het productetiket. Als een dergelijk reinigingsproduct niet beschikbaar is, kunt u een oplossing gebruiken die is gemaakt met 5 eetlepels tot 1,5 kopjes bleekmiddel voor huishoudelijk gebruik per 1 gallon water.

Was het wasgoed grondig

Verwijder en was onmiddellijk kleding of linnengoed dat mogelijk besmet is met braaksel of ontlasting. Ga voorzichtig om met vervuilde items, zonder ze te beroeren, om verspreiding van virussen te voorkomen. Draag indien beschikbaar rubberen of wegwerphandschoenen bij het hanteren van vuile kleding of linnengoed en was uw handen na gebruik. De items moeten worden gewassen met wasmiddel op de maximaal beschikbare cyclusduur en vervolgens in de machine worden gedroogd.

Geef een reactie