* mp3s * Texas Sovereignty / Secession. Bijbelstudies over House of Joseph / Texas

Verspreid de liefde

De Christ's Assembly in de Republiek Texas

Nu Texas Sovereignty and Secession veel aandacht krijgt, kunnen deze mp3-berichten een hulp / aanmoediging zijn voor Bijbelgelovigen. We moeten eerst de regering van Zijn Koninkrijkswet zoeken op aarde en in de hemel. We zullen een ambassadeur zijn als een koninklijke priester van zijn natie, die daar dagelijks voor bidt, maar ook promoot dat mensen berouw hebben van hun zonden. 1 Johannes 3: 4 zegt: "zonde is overtreding van de wet", en 70% van de wet is alleen nationale wetten, economische, landbouw-, gerechtelijke, enz. Enz.

Momenteel kan in Babylon alleen het publiekelijk lezen van een willekeurig aantal gegeven Schriftplaatsen een christen vermoord / vermoord / gemarteld worden. Veel onderwerpen zijn nu te taboe, vooral als het afkomstig is van het woord van YAHWEH God. Niet alleen dit, maar er worden wetten aangenomen in een alarmerend tempo dat ons in de weg staat om ons spirituele geweten op bijna elk niveau te uiten, zelfs op het niveau van wat de definitie van een gezin is.

Nu dat het geval is, en alle verbonden die zeggen dat Israël een naam is die alleen aan de twee stammen wordt gegeven die bekend staan als het Huis van Jozef, vinden we het meest spirituele begrip in de studies van Texas als zijnde de regering van Manasse. De Bijbel zegt dat Manasse / Israël bekend zou staan als het hebben van de meeste wapens, en de grootste en machtigste natie ter wereld in elke generatie, die zich voortdurend verder en verder naar het Westen verplaatst. Dat alle andere naties hun grenzen zouden willen overstromen om van hun overvloed te oogsten, zonder te weten dat de enige reden voor hun overvloed hun geestelijke verloving met onze koning Yashua (Jezus) is.

Is Amerika de laatste grens voor Manasse?

http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-720696.mp3

Slang van Joseph Deel I

http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-683451.mp3

House of Joseph Part II

http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-685913.mp3

Er worden komende interviews gepland met de interim-regeringssecretaris van Texas en het hoofd van gerechtelijke zaken. Terwijl de beweging van de Republiek Texas weer in een stroomversnelling komt, houdt u dit alstublieft in uw gebeden voor een veilige plaats voor Zijn Koninkrijksregering om een plaats op aarde te krijgen. Misschien, misschien kan die plaats binnen een aparte jurisdictiezone van Texas liggen, genaamd Zion.

Geef een reactie