Liefde en waarheid of 'aanzetten tot haat'? Bijbelse definities van liefde, waarheid en haat, aansporing tot liefde enz

Verspreid de liefde

Liefde en waarheid of 'aanzetten tot haat'? Bijbelse definities van liefde, waarheid en haat, aansporing tot liefde enz Liefde & Waarheid of 'aanzetten tot haat'?

(Uit de Christ's Assembly Newsletter)

Met de nieuwe religieuze of etnische aansporing tot haatwet van Groot-Brittannië, die op het punt staat te worden ondertekend in de wettelijke wet, kan elke opmerking die de voorkeur geeft aan de ene religie boven de andere worden opgevat als 'aanzetten tot haat' en kun je in de gevangenis worden geworpen. (bron: "Britse wet: Aanzetten tot rassenhaat“)

Is niet elke goede hervorming in de geschiedenis voortgekomen uit 'aanwakkeren' of aanzetten? liefde voor goed en haat voor kwaad? liefde voor waarheid en HAAT voor leugens? Nu is het illegaal om te hebben liefde voor waarheid, en haat voor leugens. Dit zou betekenen dat elke tirannieke daad tegen de bevolking van het VK kan worden gepleegd en dat iedereen die deze aan het licht brengt in de gevangenis kan worden gegooid. Het is nu illegaal om de waarheid te onderzoeken en te publiceren, aangezien dat kan worden beschouwd als het aanwakkeren van elke vorm van zijn voor of tegen een bepaalde religie of etniciteit. Aangezien iedereen bij het een of het ander betrokken is, gaat het hen aan.

 

Het recht op vrijheid van vereniging (of ontbinding op basis van ELK criterium) wordt wereldwijd erkend als een mensenrecht, een politieke vrijheid en een burgerlijke vrijheid.

Is er nog een greintje vrijheids-democratie in Groot-Brittannië?

Als je in Groot-Brittannië alleen maar feiten en statistieken citeert, bijvoorbeeld over een groep atheïsten. Door alleen de feiten en cijfers te citeren die algemeen verkrijgbaar zijn, zonder enig persoonlijk commentaar op het onderwerp, kunt u nu in de gevangenis worden gegooid wegens "het aanzetten tot religieuze haat". Wanneer een persoon samen twee nieuwsverhalen citeert met betrekking tot de hoge niveaus van pedofilie en ons sociaal gedrag, kan hij verwachten dat hij op grond van deze nieuwe wet (zoals de nieuwe inquisitie) naar de gevangenis wordt gesleept (zoals de nieuwe inquisitie), een echt religieuze wet, hoewel deze puur anti- religieus.

In de nasleep van meerdere treinbombardementen in Londen, de hoogste onevenredige misdaadstatistieken, duizenden islamitische demonstranten in Groot-Brittannië die borden droegen en valse zelfmoordgordels droegen die zeiden dat ze iedereen die zich niet aan de islam onderwierp, zouden onthoofden, begonnen sommige Engelse gemoederen te laaien. Tientallen reguliere religieuze imams gingen op de Britse tv en verklaarden dat ze de jihad moesten voeren tegen Groot-Brittannië en het Westen. Het was op de meest krachtige momenten van hun aanvallen op Groot-Brittannië dat deze wet met spoed werd aangenomen. In een belangrijke zaak werd de BNP-voorzitter Nick Griffin vervolgd vanwege zijn voorspelling dat Pakistanen van de tweede generatie de tunnel zouden bombarderen (laat staan dat het meer dan eens gebeurde zoals hij waarschuwde). Deze onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting wordt gerechtvaardigd door een poging om niet over de problemen te praten in de hoop dat ze vanzelf zullen verdwijnen. Maar de feiten van het probleem blijven bestaan en groeien in tegendeel. Het is de verkeerde keuze gebleken om iedereen ervan te weerhouden zich uit te spreken tegen de religieuze islamitische misdaad in hun feitelijke voortdurende, historische en methodische islamitische verovering van het Westen. Natuurlijk waren sommige wetgevers goed van plan iets te doen om te voorkomen dat mensen zich concentreren op hun huidige problemen.

Maar wat voor verhaal biedt u alle duizenden gezinnen die elke dag het slachtoffer worden van hun geclaimde 'islamitische' misdaden? Niemand kan de feiten noemen dat de leidende islamitische geestelijken van Groot-Brittannië onlangs slechts een tijdlang op vrede hebben aangedrongen totdat ze genoeg macht hebben om hun jihad te voeren. Terwijl hun ongeduldige mensen hun best zullen doen om het gastland elke dag zo veel mogelijk te verzwakken, op welke manier dan ook. In Duitsland hebben ze geprobeerd soortgelijke dingen te doen, waardoor niemand over de problemen kan praten, maar het heeft hun woede alleen maar opgekropt totdat het zich in geweld op straat manifesteert. Deze mensen geen uitweg geven, terwijl ze hun samenleving voor hun ogen gecastreerd zien, is niet de oplossing. Ik zou het vreselijk vinden om dingen te zien uitbarsten zoals ze zo vaak in het verleden hebben gedaan toen dergelijke beperkingen tegen de vrijheid van meningsuiting werden opgelegd.

Omdat we niet kunnen rapporteren over de oorlog die door buitenlanders in Groot-Brittannië wordt gevoerd en degenen die wel feiten citeren, vervolgen, is dit een serieuze kwestie van vrijheid en een ware test van de democratie. Je kunt net zo goed zeggen dat alle Engelsen op de trein naar Auschwitz moeten stappen. Dit is de meest tirannieke vorm van censuur, onderdrukking en bezetting, waarschijnlijk erger dan waar ook ter wereld. Met alle technologie in Groot-Brittannië bereikt deze tirannie een omvang van tirannie waar nog nooit van gehoord is. Vrijheid en democratie zijn al lang dood in Groot-Brittannië als een dergelijke wet kon worden aangenomen.

Zonder zelfs maar over de problemen te kunnen praten, en als iedereen gewoon 'monddood' moet worden gemaakt, haat ik het om te voorspellen wat er van nature altijd gebeurt.

De meeste mensen staan ergens voor als ze oprecht geloven dat het "goed", "juist" en liefdevol is voor de verbetering van alle mensen. Iemand labelen als "hatelijk" 100% van de tijd verkeerd, vooral wanneer ze volgens hun overtuigingen, oprechte overtuigingen, spiritueel, intellectueel en psychologisch echt aan het oefenen zijn liefde zoals ze het begrijpen en liefhebben naar de wereld in hun overtuigingen. Het is inderdaad de epidomie van haat voor iemand om zo'n liefhebbend persoon die staat voor goed en waarheid op deze aarde te beschuldigen, om zo'n goed persoon van haat te beschuldigen is echt een waanzin die moet worden aangepakt.

Deze aanval op de vrijheid van meningsuiting, democratie en vrijheid moet uitvoerig worden besproken en besproken. Aangezien ik geen juridische professional van Groot-Brittannië ben en nog nooit naar Groot-Brittannië ben gereisd, hoop ik dat degenen die de juridische intrekkingsprocedures begrijpen, er zeer snel mee zullen beginnen. Ik weet dat alle democratische landen methoden hebben voor deze meest noodzakelijke terugroepacties en referenda. Ik hoop het voordat het te laat is.

De waarheid spreken in liefde kan niet lang illegaal blijven zonder ernstige gevolgen, ook al is het rechtstreeks van God Zelf.

Geef een reactie