Weet u wie u bent? Het traceren van Israëlische wortels, joodse wortels, afkomst, historisch erfgoed

Verspreid de liefde

Weet u wie u bent?

Weet u wie uw echte vijand is?

 

De pas van de bergen van de Kaukasus van Israël

DE PAS VAN ISRAËL, CAUCASUS BERGEN

 

Wij, het blanke volk, zijn vandaag verwikkeld in een dodelijke strijd, zoals we al eeuwenlang zijn geweest. Ooit waren we het meest bevolkte ras ter wereld, maar nu hebben we bijna een minderheidsstatus, omdat we slechts 8% van de wereldbevolking uitmaken. Deze trend zet zich voort, nu het blanke ras het laagste geboortecijfer heeft van alle rassen op aarde.

Het was Napoleon die zei; “95% van het winnen van de strijd is weten wie je bent echte vijand is, de rest is weten wie je bent "

Onze vijand, de Edomieten / Khazaren, vermomd als "Gods uitverkorenen" die onze identiteit hebben gestolen, hebben ons onwetend gehouden over onze oorsprong door hun absolute controle over de media.

Wij, de blanken, zijn het echte Israël. De naam Kaukasisch geeft ons een aanwijzing, want we kwamen uit het Kaukasusgebergte door de pas van Israël nadat we waren ontsnapt uit Assyrische gevangenschap. Een andere aanwijzing is dat het nageslacht van Abraham naar Isaac zou worden genoemd, vanwaar we het woord Saksische of de zonen van Isaac krijgen! Sommige van deze mensen stonden vroeger ook bekend als de Goten, wat Gods zonen betekent, omdat de Schrift zegt dat wij zijn kinderen zijn, terwijl de Edomitische Joden door Christus werden aangeduid als de kinderen van de duivel!

Veel van de plaatsnamen in Europa verwijzen naar onze Hebreeuwse identiteit, zoals de Hebridische eilanden bij Schotland (Isles of the Hebrews) en dan hebben we Iberia, dat nu Spanje is, wat ook land van de Hebreeën betekent, er zijn er nog veel meer, maar te veel om in dit artikel op te noemen.

Onze vijand is geïnfiltreerd en heeft de kerk verdorven, net zoals de Farizeeën deden in de tijd van Christus, waar ze universalisme onderwijzen, ook al zei Christus dat ik niet ben gekomen, maar naar de verloren schapen van het huis van Israël. Ze leren dat het gebod: “U zult geen overspel plegen, seksuele betrekkingen buiten het huwelijk hebben, terwijl het feitelijk betekent dat u geen rassenvermenging zult hebben - de onvergeeflijke zonde!

De corrupte kerk leert ook dat iedereen afstamt van Adam, terwijl in feite alleen het blanke ras afstamt van Adam.

Ze leren ook dat na de zondvloed iedereen afstamt van Noach, wat opnieuw niet waar is, aangezien de overstroming van Noach een grote plaatselijke overstroming was die de Adamieten trof. Dit is een straf voor hun zonde van rassenvermenging, net zoals wat er vandaag gebeurt - de Schrift zegt dat de laatste dagen zullen zijn als de dagen van Noach. Hoe waar dat is, we kunnen zien dat we in de laatste dagen wachten op de terugkeer van Jahweh (Christus - God) wanneer hij zijn engelen zal aanroepen om het onkruid (de Edomieten / Khazaren) te bundelen en te verbranden.

Onze West-Israëlitische naties zijn al door de vijand overgenomen in de naam van "Democratie" of "Demonocratie" en we moeten daarom letten op de waarschuwing van onze Heiland voor deze laatste dagen wanneer we spreken over de vernietiging van Jeruzalem en de laatste dagen: -

Lucas 22:36: Toen zei hij tegen hen, maar nu, hij die een beurs heeft, laat hij die nemen, en evenzo zijn tas (portemonnee) en hij die geen zwaard heeft, laat hij zijn kleed verkopen en er een kopen.

Geef een reactie