* Mp3 * "Is America the Last Frontier for Manasseh / Israel"

Verspreid de liefde

Op deze laatste sabbat bespraken we het onderwerp van het vinden en claimen van ons geboorterecht van Zijn volk, zodat we ooit weer vrij zouden kunnen zijn om ons volledig van Babylon af te scheiden. Tegenwoordig is er bijna gedwongen ongehoorzaamheid of onwettig pesten tegen christenen, zeer selectief.

Onze Koning zei ons om voor die vrijheid te bidden en "Zoek eerst Zijn Koninkrijkswetbestuur op aarde als in de hemel".

Bid om zijn genade terwijl we leven in een Babylonische rijk, en dat we in onze houding en in ons persoonlijke leven een stralende ambassadeur kunnen zijn voor Zijn koninkrijk op aarde. Vraag Hem of we vrij mogen zijn om verder te gaan en weer onafhankelijk te zijn, zodat we de God van Israël in Geest en Waarheid kunnen aanbidden.

We worden allemaal verondersteld alle zonden te belijden en er berouw van te hebben. 1 Johannes 3: 4 vertelt ons "zonde is de overtreding van de wet". We moeten dus elke keer dat we een van de wetten overtreden bekennen. Waaronder de 70% van de wet, dat is alleen de nationale wet.

Luister naar onze mp3:

"Is Amerika de laatste grens voor Manasse / Israël"

Geef een reactie