Segregatie is de culturele vitaliteit van het christendom

Verspreid de liefde

Segregatie is de culturele vitaliteit van het christendom

 

Audio Preken

KLIK LIVE

Za. 10.00 uur PST

Segregatie is de culturele vitaliteit van het christendom
(Uit Het goede nieuws van het koninkrijk)

Segregatie is de culturele vitaliteit van het christendom

Europa heeft dit probleem niet gehad, simpelweg omdat er geen zwarten of niet-blanken woonden, en zeer recentelijk was het voor niet-blanken illegaal om in enig Europees land te wonen! Pas in de jaren zeventig BEGON een Europees land ooit immigratie uit de derde wereld toe te staan als "gastarbeiders". IJsland en Letland hebben pas twee jaar geleden hun wetten gewijzigd om niet-blanken in hun land toe te staan.

FEIT: In Amerika verbood 41 staten het huwelijk tussen verschillende rassen tot de afgelopen jaren.

Een verwijzing naar recente Amerikaanse staatswetten:
http://www.lovingday.org/map_access.htm

Voor het bestaan van 99% van het Amerikaanse bestaan hebben we in 41 staten gehandhaafd dat interraciaal huwelijk tegen de wet is, zelfs in recente wetten.

Het bleef ERNSTIG FELONY CRIME 28 staten van Amerika tot het jaar 1968!

Het bleef illegaal in Alabama tot het jaar 2000. In 2002 bevatte de grondwet van Oregon nog steeds de verwijzing dat een neger of Mullato niet in de staat mocht zijn of er geen onroerend goed mocht hebben, als dat niet al was voordat de grondwet van de staat was aangenomen. .

In het jaar 1967 nam het Hooggerechtshof een burgerrechtenbesluit, net als het homohuwelijk, dat andere staten daarna begonnen te volgen en de christelijke wetten die het huwelijk tussen verschillende rassen strafbaar stellen, schrappen. Natuurlijk volgden sommige staten hun koers pas veel later, zoals in het geval van Alabama in het jaar 2000. Dus gedurende bijna 400 jaar in deze natie "Amerika", One Nation Under God, is het een ERNSTIGE FELONY CRIME geweest om te mengen. jouw wedstrijd! Deze rebellie van God om interraciale huwelijken toe te staan, is veel erger dan homoseksuelen te laten trouwen, aangezien de bijbel meer dan 200 keer rassenscheiding voorschrijft en homoseksualiteit maar een paar keer wordt genoemd.

Toen de misdaad ooit laag was en de schoolcijfers ooit hoog waren, werden onze christelijke ideologieën afgedwongen als de wet van het land en waren we voorspoedig. In die dagen kon je vrij beschikken over een volledig automatisch aanvalsgeweer en zelfs een 50 kaliber zonder papierwerk, en het was de hoogste tijd van rassenharmonie. Toen zwarten zwarte toiletten gebruikten en blanken wit gebruikten, had niemand daar een probleem mee. Het was zo beschermd dat als een pastoor met een gemengd stel trouwde, hij in een van de 28 staten de gevangenis in zou gaan voor een groot misdrijf. Er was alleen harmonie en goedheid met de bescherming van zwarte cultuur en blanke cultuur door middel van segregatie. Velen van ons kunnen zich deze ideologieën herinneren die slechts 35 jaar geleden in 28 staten bij wet werden afgedwongen. We moeten kijken naar de 99% van onze natie, wat onze natie zo groot maakte, en dan kijken naar alle RECENTE problemen die een direct gevolg zijn van tirannen die de Eerste en Tweede Amendementen beperken. Wat betreft mensen die denken dat het immoreel is om een wapen te bezitten, ze moeten kijken naar wat altijd immoreel is geweest en wat altijd christelijk is geweest. Er waren geen schietpartijen op scholen als de cultureel niet-christelijke rassen aan de lijn werden gehouden.

Bekijk een lijst met staatswetten over interraciale huwelijken:
http://www.lovingday.org/map_access.htm
Dezelfde gang van zaken gebeurt nu met de recente uitspraken van het Hooggerechtshof over het homohuwelijk, toen staten misdrijfwetten neigden die dergelijke vakbonden verbieden. In Amerika was het gepast om een burgerarrest uit te voeren voor een echtpaar van gemengd ras. Moeten we hetzelfde doen voor homoparen? De meeste staatswetten staan arrestaties van burgers toe als u slechts "kennis" hebt van een misdrijf dat wordt gepleegd. Sodomie is nog steeds een misdrijf in verschillende staten.

Wat heeft onze God nodig?

Over 200 bijbelverzen bevelen rassenscheiding aan. Dat is veel.

 Jes 58: 1-2  

Bijgewerkt: februari 16, 2013 - 1:17 pm

Geef een reactie