Grassroots Tempeliers, geen onderdeel van de NWO

Verspreid de liefde

Grassroots Tempeliers, geen onderdeel van de NWO

Dit is een uittreksel uit de E-nieuwsbrief van het Goede Nieuws van het Koninkrijk www.ChristsAssembly.com. We nodigen u uit om naar onze wekelijkse live radio-uitzending te luisteren en u in te schrijven voor toekomstige nieuwsbrieven in gedrukte vorm en via e-mail.

 

De Grassroots Tempeliers

 

Belangrijke achtergrondinformatie over de defensieve kruistochten:

Hoewel Mohammeds volgelingen Sicilië, Sardinië en Corsica veroverden, evenals een groot deel van Spanje, en alle ongelovige naties tot slaaf maakten zoals vereist door zijn sharia-wetgeving, bleef ons christelijk volk blind voor wat er gebeurde. De meerderheid bleef zelfgenoegzaam, hoewel ze openlijk en moedig werden aangevallen in een oorlog (alles behalve Karel Martel van Frankrijk, in 732) die als een welvarend politicus was. Hij organiseerde zichzelf onafhankelijk om de moslims ervan te weerhouden het hele christendom in te halen.

De rest bleef echter nog steeds "passief" tot uiteindelijk de aankondiging door de Saracenen in 1095, dat christenen zelfs niet langer hun pelgrimstochten naar de christelijke heilige landen zouden mogen voortzetten. De verklaring dat zelfs de pelgrimswegen zelfs binnen Europa zouden worden aangevallen! Het was toen, en pas toen, dat eindelijk elke heerser in de christenheid zich de ernst van de diefstal, verkrachting en slavernij realiseerde.

Palestina was langer een christelijk land dan een Joods land, en natuurlijk langer dan een moslimland (de islam is een van de wereld

Geef een reactie