Opwarming van de aarde explodeerde

Verspreid de liefde

Global Warming geëxplodeerd 1

The Christ's Assembly Online

Himalaya-gletsjers gaan weer vooruit

wereldwijde afkoeling versneldBEELDMATERIAAL van zich terugtrekkende gletsjers in het Himalaya-gebergte is een van de meest gebruikte beelden van 'global warming' van de afgelopen jaren. Maar zoals de Times of India op 3 december 2012 meldde, hebben drie jaar van zware sneeuwval nu het vorige decennium van terugtrekking ongedaan gemaakt.

Meer dan 1.000 gletsjers in de Himalaya zijn nu volledig hersteld en door verdere hevige sneeuwval deze winter wordt verwacht dat ze hun langla

w, ijzige mars terug door hun valleien.

Nick Griffin (BNP UK) heeft Sky TV geschreven om hen aan te sporen een oud rapport over krimpende gletsjers niet meer te gebruiken in hun internationale nieuwstrailer. Nadat hij op de fout had gewezen, vertelde hij de uitzendgigant van Murdoch th

Bij:

“Nu de doelstellingen van de Climate Change Act de Britse belastingbetaler nu maar liefst 18 miljard pond per jaar kosten, is de voortzetting van de door de mens veroorzaakte hoax van de opwarming van de aarde door de politieke elite geen misdaad zonder slachtoffers. Sky zou de feiten moeten rapporteren, niet de meest kostbare fantasie in de menselijke geschiedenis helpen en aanmoedigen. "

Sky heeft de heer Griffin sindsdien een e-mail gestuurd om te zeggen dat het misleidende rapport nu is verwijderd.

Global Warming geëxplodeerd 2

Alaska in snelle afkoeling

geëxplodeerde opwarming van de aarde 2

DE een snelle stijging (na dertig jaar afkoelen) van de gemiddelde jaartemperatuur van Alaska van de jaren 70 tot 1998 werd vaak genoemd als een voorbeeld van opwarming van de aarde. Niet meer!

Een nieuw rapport van wetenschappers van het Climate Research Center van de Universiteit van Alaska heeft aangekondigd dat de gemiddelde temperatuur van de uitgestrekte 49e staat van de VS sinds 2000 2,4 graden Fahrenheit is gedaald.

De onderzoekers bestudeerden rapporten van 20 weerstations in Alaska en ontdekten significante en constante temperatuurdalingen bij 19 daarvan. Ze merkten ook op dat de Bering-ijskap daardoor is uitgebreid en nu de kust van Alaska dreigt te bereiken.

De ongemakkelijke waarheid werd voor het eerst onthuld in de Alaska Dispatch op 23/12/12 onder de ironische kop "Vergeet de opwarming van de aarde, Alaska gaat een ijstijd tegemoet". Het verhaal werd op 2 januari gerecycled door de Daily Mail.

Met dank aan "Voice of Freedom" nr. 133

Bulgaarse regering treedt af wegens prijsstijging elektriciteit

De Bulgaarse regering van Premier Boiko Borisov nam woensdag ontslag als reactie op massale protesten tegen hoge elektriciteitsprijzen in het land, die deels gericht waren tegen de lokale distributietak van CEZ.

Dinsdag zei Borisov CEZ's distributielicentie in Bulgarije moet binnen de komende uren worden ingetrokken. Volgens het Bulgaarse parket CEZ "Systematisch overtreden" regels.

 

Geef een reactie