Exploderende meteoren gevonden in de Bijbel

Verspreid de liefde

Grote meteorietregens zouden in de eindtijd moeten komen! Lees alstublieft de onderstaande Schriftgedeelten en bid over hoe u moet "waken" en "voorbereiden" zoals er staat dat u moet doen om aan deze dingen te "ontsnappen".

Ze zeggen dat normaal gesproken 90% meteorieten worden gedetecteerd. Er waren echter TWEE GROTE METEORIETEN, een boven Rusland en een boven Californië, die beide ONDETECTEERD bleven totdat ze toesloegen. Bekijk op youtube Californië en Rusland extra vuurballen van meteorieten.
Met ten minste twee niet-ontdekte vuurballen die op 15 februari grote bevolkte gebieden troffen, lijkt dit een geschikt moment om de Bijbelse profetieën hierover opnieuw te herhalen.

Openbaring 8: 7 "De eerste engel blies, en er volgde hagel en vuur vermengd met bloed, en ze werden op de aarde geworpen; en het derde deel van de bomen werd verbrand, en al het groene gras werd verbrand."

Vuurhagel zal naar beneden komen en al het "voedselgras" (dus alle tarwe, nauwelijks graan enz. Is verdwenen) en 1/3 van de bomen zal verbranden.
Openbaring 16:21 “En op de mensen viel een grote hagel uit de hemel, elke steen ongeveer het gewicht van een talent; en de mensen lasterden God vanwege de plaag van de hagel; want de plaag daarvan was buitengewoon groot ''

"Hagel vermengd met vuur" is niets nieuws. De plagen in Egypte hadden er veel van.
Exodus 9:24 "Er was dus hagel, en vuur vermengde zich met de hagel, zeer pijnlijk, zoals er in het hele land Egypte niet was geweest sinds het een natie werd."

De Schrift spreekt over een "tweede Pascha" dat de plagen van Egypte nu over de hele wereld zal vervullen. Al het voedsel van de wereld moet worden verbrand. De belangrijkste profetie die mensen citeren wanneer ze naar dat uur verwijzen, is:
Jesaja 26: 20-21 “Kom, mijn volk, ga uw kamers binnen en sluit uw deuren voor u: verberg u als het ware voor een ogenblik, totdat de verontwaardiging voorbij is. Want zie, de HERE komt uit zijn plaats om de bewoners der aarde te straffen voor hun ongerechtigheid; ook de aarde zal haar bloed openbaren, en zal haar verslagenen niet meer bedekken. "

(De woorden voor „kamers” zijn hier ook het woord voor privégordijn, en deuren worden ook gebruikt om naar de hemel te verwijzen. Dit kan een aanwijzing zijn voor het Hebreeuwse gebed shaul dat alle Israëlieten moesten dragen.) Niettemin lijken profetieën erop te wijzen dat we wacht ergens, misschien kan je eigen huis die plek zijn. Er staat dat als je uitgaat, er geen slechte mensen meer zullen worden gevonden. Lees ons artikel over de komst Zombie-apocalyps.
Het is duidelijk dat het de tweede Pascha is dat mensen niet veilig zullen zijn in hun eigen huis, en zich onder grote rotsen zullen verstoppen uit angst voor de toorn van YAHWEH. Toch is er een overtuiging dat je sterk kunt bidden voor het bloed van Yahshua (het ware Lam van YAHWEH, de God van Israël) om je deurposten te bedekken zoals in het eerste Pascha. In de hoop dat het zou kunnen verwijzen naar dat je je diep in je huis kunt verstoppen (ze droegen natuurlijk ook altijd hun persoonlijke gebedshauls).
Jesaja 2:21 "Om in de kloven van de rotsen te gaan, en in de toppen van de haveloze rotsen, uit angst voor YAHWEH, en voor de glorie van Zijn majesteit, wanneer hij opstaat om de aarde vreselijk te schudden."

Het is mogelijk dat je door je gebed shaul-bedekking kunt staan waar je ook bent. De Schrift spreekt echter over ‘waken’ en ‘ontsnappen’ om later te kunnen staan:

Lucas 21:36 "Waakt daarom en bidt altijd, opdat u waardig zult worden geacht te ontsnappen aan al deze dingen die zullen gebeuren, en om voor de Zoon des mensen te staan."

De voorwaarde hier om voor de Zoon des mensen te staan, is dat we heel aandachtig hebben gekeken naar wat er gaande is in het nieuws en de veranderingen op aarde. Met de informatie die we hebben verzameld door te kijken en “alert” te zijn, hebben we zorgvuldig plannen gemaakt en zijn we met succes ontsnapt. Kijken, alert en nuchter zijn wordt door de hele tekst van de komende beproevingen van het nieuwe testament benadrukt. (Ja VEEL beproevingen, niet slechts één.)

1 Thesselonians 5: 6 “Laten wij daarom niet slapen, zoals anderen doen; maar laten we waken en nuchter zijn. "

[Editor’s Comment: We at the Christ’s Assembly have risen to the challenge to WATCH, and you can join us as a reporter by registering at http://celticorthodoxy.com . Numerous features are being added that will continue to give us high visibility as well as be reachable and syndicated through major news websites. The editor of celticorthodoxy.com can mark certain content he deems worthy to be syndicated out to major sites such as news.google.com etc.]

Niemand zal worden vrijgesteld van de vallende rotsen. Openbaring 6:15 “En de koningen van de aarde, en de groten, en de rijken, en de opperbevelhebbers, en de machtige mannen, en elke slaaf en elke vrije man, verborgen zich in de holen en in de rotsen van de bergen; "

Er zal een climax komen waarbij het eerste 1/4 van de aarde wordt vernietigd door deze meteorieten en onbewoonbaar is. Het vermeldt alle bergen die uit hun plaats worden bewogen en veel vloedgolven.

Sommigen zeggen dat er eerst zichtbare roodheid op de maan moet zijn (omgezet in bloed), ik denk dat de maan al erg bloederig is bij verschillende interpretaties. Het kerklichaam van Christus is de maan die symbolisch het licht van onze Vader in de hemel weerkaatst, dat op symbolische schaal op dezelfde manier wordt afgeslacht. De maan heeft ook veel schadelijke door de mens gemaakte of buitenaardse frequenties die erop weerklinken, waar het resoneert op een zeer ongezonde of dodelijke schaal, zo erg dat je het vaak kunt zien. Dat kan ook worden vermenigvuldigd als de zon zo donker is als een zak, in die zin dat alle elektro-smogvervuiling de goede natuurlijke frequenties kan blokkeren die we normaal van de zon zouden krijgen. De wijnstok rijpt voor de wijnpers van het Lam, die ook de heersende Leeuw is van de stam Juda, onze Koning Jezus.Laten we daarom in Zion een alarm laten klinken zoals we elke week doen tijdens de uitzending van de Christ's Assembly (op de trompetten blazen). U kunt wekelijks bij ons aansluiten DE KONINKRIJKSBOODSCHAP op Talkshoe .

Geef een reactie