Gratis echtscheiding. Een bijbelse christelijke scheidingsbrief.

Verspreid de liefde

DISCLAIMER:

Men zou nooit aan echtscheiding moeten denken, tenzij er een belangrijke reden is zoals

1. Drugs- of alcoholmisbruik

2. Ander opzettelijk en gewoon misbruik

 

Gratis echtscheiding. Een bijbelse christelijke scheidingsbrief.

GRATIS CHRISTELIJKE SCHEIDING

 

GODS WET IS DE KERK BESTAAT NOG ALLE HUWELIJKEN, NIET DE STAAT. DE KERK IS 100 KEER HOGER DAN DE STAAT, IS ALTIJD GEWEEST. DE STAAT HAD ZELFS 30 JAAR GELEDEN NIETS MET HUWELIJKEN TE MAKEN. HOUD DE STAAT GESCHEIDEN VAN UW KERK ZAKEN. VUL UW STAATSDOCUMENTEN IN ALS EEN LAGERE PRIORITEIT DAN UW CHRISTELIJKE SCHEIDINGSBOD IN GODS WET. DIT IS NIET OM JE STAATSDOSSIER LATER TE VERVANGEN, MAAR HET MAAKT JE VANDAAG GEESTELIJK VRIJ.

 

In overeenstemming met de 10 geboden, dat

wij mogen geen heersers boven DE HERE GOD (YAHWEH) stellen.

 

Ontvang vandaag nog uw gratis christelijke scheidingsbrief. Schrijf ons uw verhaal reden voor de scheiding, en een minister van Gods kerk zou u graag dezelfde dag uw scheidingspapieren per e-mail sturen. U kunt dan afdrukken en ondertekenen. Veel mensen zijn al jaren gescheiden van hun echtgenoot en kunnen zich geen conventionele scheiding veroorloven. Ze plegen overspel als ze erover nadenken met iemand anders te trouwen, TENZIJ ze een christelijke scheidingsbrief hebben voltooid! Dit is essentieel om te voltooien, omdat zonde ons van God scheidt!

Hoewel er vanuit een spiritueel oogpunt veel vereisten en voorwaarden zijn voor echtscheiding, moet u daarbij niet bang zijn van de overheid. Degene die we moeten vrezen, is onze Koning in de hemel. Een predikant van de kerk zou graag met u overleggen om te zien of u voldoet aan de vereisten voor de Bijbelse scheidingsbrief.

Wees niet langer bang voor echtscheiding! Het kan zijn dat u op dit moment in zonde blijft, of iemand anders dwingt om de zonde van overspel te begaan, omdat u niet bijbels van hen zult scheiden. Als uw partner heeft bedrogen, of om een lange lijst met andere redenen, mag u dat Scheid ze vandaag GRATIS!

Uw liefdesgeschenken, tienden en offergaven worden gewaardeerd om de bediening te bevorderen.

ECHTSCHEIDING IS NIET VERBODEN DOOR GODS WET. Er zijn veel situaties en gevallen in Gods wet waarin echtscheiding wordt aangemoedigd. Bijvoorbeeld als iemands leven wordt bedreigd. De Bijbel zegt dat zelfs God Zelf gescheiden was van het huis van Israël en hen daarna weer aan de Zoon had hertrouwd. Het enige is dat u niet met dezelfde persoon kunt hertrouwen als u met een ander bent getrouwd. Daarom moest Israël in plaats daarvan met de Zoon trouwen.

Om overspel niet aan te moedigen, VERLENGT U UW SCHEIDINGSVERSLAG NIET AAN de andere partij.

 

Geef een reactie