De definitie van liefde: Bijbelse liefde

Verspreid de liefde

De Definition of Love: Biblical Love

Het is heiligschennend om de aanvallen op het christendom te negeren. Dit is de "woord van het Koninkrijk'Die de goddeloze uit je hart komt stelen voordat het kan worden begrepen:

Mat 13:19   “Wanneer iemand het woord van het koninkrijk hoort en het niet begrijpt, dan komt de goddeloze en neemt weg wat in zijn hart was gezaaid. Dit is hij die langs de weg zaad ontving. "

           De definitie van liefde: Bijbelse liefde (Uit het goede nieuws van het koninkrijk)

De definitie van ware bijbelse liefde kan geen wetteloosheid zijn

We kunnen God niet liefhebben zonder zijn geboden lief te hebben, en we houden niet van onszelf totdat we onze Schepper liefhebben, aangezien we door Hem, voor Hem en voor Hem zijn gemaakt, en alle dingen die met het leven te maken hebben, bevrijden ons meer richting het bestuur van Zijn Koninkrijkswet. waar we Koninklijke Priesters zullen zijn en nu dienen als Ambassadeurs en Koninklijke Erfgenamen van de Koning der Koningen. Nadat we “grote vreugde hebben geschonken aan al zijn geboden”, dan hebben we onszelf lief, en alleen dan zijn we klaar om onze naaste lief te hebben als onszelf.

Dit onderwerp is van levensbelang omdat ons wordt verteld dat we God #1 moeten liefhebben, dit is de eerste van alle grote geboden. Gebod 1 is een voorwaarde voor gebod 2. Mensen denken echter dat ze het liefhebben en gehoorzamen van al Gods geboden eerst kunnen overslaan. Ja, God is HET WOORD (Johannes 1: 1). De geboden worden altijd "het Woord van God" genoemd. Al zijn geboden zijn altijd liefde geweest, en God is LIEFDE.
Welke "definitie van liefde”Staat in de Schrift: God liefhebben is Zijn woord gehoorzamen. Als je van iemand houdt, ben je niet opzettelijk ongehoorzaam aan directe eisen.

Laten we de bijbelse definitie van liefde rechtstreeks uit de Schrift lezen. De belangrijkste en meest benadrukte liefde.

LIEFDE DEFINITIE: 2Johannes 1: 6 “En dit is liefde, dat we wandelen naar zijn geboden. Dit is het gebod dat u, zoals u vanaf het begin hebt gehoord, erin moet wandelen. ''

LIEFDE DEFINITIE: 1 Johannes 5: 2 "Hieraan weten we dat we de kinderen van DE HEER liefhebben, als we DE HEER liefhebben en zijn geboden onderhouden." We weten dat Christus al Gods geboden onderhield, aangezien ons wordt verteld ook onze kruisen op te nemen en diezelfde geboden te volgen:

Johannes 15:10 “Indien gij mijn geboden onderhoudt, zult gij in mijn liefde blijven; zoals ik de geboden van mijn Vader heb onderhouden en in zijn liefde blijf. "
LIEFDE DEFINITIE: 1Johannes 5: 3 "Want dit is de liefde des HEEREN, dat wij zijn geboden bewaren, en zijn geboden zijn niet zwaar."

(nogmaals laten zien wat de definitie van liefde is)

Je hebt het goed gehoord, nadat je alle geboden hebt onderhouden, heb je liefgehad. Jezus zei dat onze beloning voortkomt uit het onderhouden van zelfs de minste geboden. Zie Matteüs 5:19:  "Een ieder die daarom een van deze minste geboden zal overtreden en de mensen zo zal leren, zal de minste worden genoemd in het koninkrijk der hemelen; maar wie ze zal doen en onderwijzen, die zal groot genoemd worden in het koninkrijk des hemels." (dat heeft het over beloningen, niet over redding)
Lucas 11:42:   'Maar wee u, Farizeeën! want gij tienden munt en wijnruit en allerlei kruiden, en voorbij het oordeel en de liefde van God: deze behoorden u te hebben gedaan, en de andere niet ongedaan te laten. " (Jezus heeft nooit gezegd dat we nu een van de geboden kunnen overtreden, alleen dat we ze beter vervullen in volheid van liefde.)
Jezus, de eeuwige God, zei in Johannes 14:15 "Als u mij liefhebt, onderhoud dan mijn geboden."
LIEFDE DEFINITIE: Johannes 14:21 "Wie mijn geboden heeft en ze bewaart, die is het die mij liefheeft; en wie mij liefheeft, zal door mijn Vader worden liefgehad, en ik zal hem liefhebben en mijzelf aan hem openbaren."

 

Natuurlijk omvat liefde ook de volledige definitie uit 1 Korintiërs 13 "liefde is geduldig, vriendelijk, ... enz.", Maar liefde zal je naaste niet aan de verkeerde kant van de straat laten lopen tegen tegemoetkomend verkeer in. Het liefdevolle zou zijn hem te waarschuwen, of hem, indien nodig, een ogenblik uit de weg van de tegemoetkomende auto te duwen.

 

Uw naaste liefhebben zoals vermeld in Leviticus 19:18

We zien de bijbelse definitie van het liefhebben van onze naaste, zoals geboden door God, is om hem te bestraffen voor het overtreden van Gods wet,
(Merk op dat de enige wettige buren die van ons eigen ras zijn, als je buren van andere raciale culturen hebt, moet je uit hen komen en gescheiden zijn. Alleen de werkplek en het bedrijfsleven zijn gebieden voor andere raciale culturen enz., Niet voor onze familie, sociale en aanbidding leeft in Christus).

    Lev 19: 17-18 “Gij zult uw broeder in uw hart niet haten; gij zult op geen enkele wijze bestraf uw naaste, en laat geen zonde op hem toe.  Gij zult niet wreken, noch enige wrok koesteren tegen de kinderen van uw volk, maar gij zult heb uw naaste lief als uzelf: Ik ben de Heer. "  Vergeef hen snel als "je hebt je broer gewonnen", om geen wrok te koesteren.

Ez 33: 9 Niettemin, als u de goddelozen waarschuwt voor zijn weg om zich ervan af te keren; indien hij zich niet van zijn weg afwendt, zal hij in zijn ongerechtigheid sterven; maar je hebt je ziel verlost.

 

Act 20:31 “Let daarom op en bedenk dat ik na drie jaar niet meer deed waarschuw elke dag en nacht met tranen." Ware liefde is je naaste bestraffen en waarschuwen! God is de enige allerhoogste om te vrezen!

We kunnen niet stilzitten terwijl onze buurman culturele zelfmoord pleegt, of zelfs maar een zonde begaat. Velen promoten de genocide, moord, vernietiging en COMPLETE GENOCIDE van het blanke christelijke ras zonder het te weten, maar simpelweg omdat ze zich er niet tegen hebben uitgesproken zoals onze God ons heeft geboden. We moeten iets zeggen of doen om hun hart van elke zonde te overtuigen, maar vooral van een grote zoals interracialisme dat niet alleen een zonde wordt genoemd, maar ook een gruwel voor de Almachtige God. Er zijn grote zonden en kleine zonden. Grote zonden zoals racemixing maken het voor ons gemakkelijker om ons moediger uit te spreken. Het mengen van rassen is erger dan de zonde van moord. Hoewel we weten dat God ons toestaat te doden als bij de doodstraf en met wettige middelen in oorlogstijd. Deze misdaad van racemixing mag niet onuitgesproken blijven, anders zullen we zelf aansprakelijk worden gesteld voor de hemel en schuldig bevonden aan het goedkeuren ervan.

Daarom,
Tts 1:13 Deze getuige is waar. Bestraf hen daarom scherp, opdat zij gezond mogen zijn in het geloof;
en handel als Paul,
     1Ti 1:20 Van wie zijn Hymenaeus en Alexander; die Ik aan Satan heb overgeleverd, opdat zij zullen leren niet te lasteren.
en, 2Ti 4: 2 Predik het woord; wees direct in het seizoen, buiten het seizoen; terechtwijzing, bestraffing, vermaning met alle lankmoedigheid en leer.

en, Deu 13:11 En gans Israël zal het horen en vrezen, en zal geen kwaad meer doen als deze onder u is. 
en, Deu 17:13 En al het volk zal het horen en vrezen, en niet meer aanmatigend doen.
maar, 1Ti 5: 1 Bestraf een oudste niet, maar behandel hem als een vader; en de jongere mannen als broeders; en, 1Ti 5: 19-20 Ontvang geen beschuldiging tegen een oudste, maar ten overstaan van twee of drie getuigen. Degenen die de zonde voor alles bestraffen, dat anderen ook vrezen.

    Jes 58: 1-2 “Roep luid, spaar niet, verhef uw stem als een bazuin, en vertoon mijn volk hun overtreding, en het huis van Jakob hun zonden. Toch zoeken zij mij dagelijks en vinden het heerlijk mijn wegen te kennen, als een natie die gerechtigheid handelde en de verordening van hun God niet verzaakte: zij vragen mij de verordeningen van gerechtigheid; ze vinden het heerlijk om tot God te naderen. "

We zien dus duidelijk dat de ware definitie van het liefhebben van je naaste is: hem scherp berispen, maar bedenken niet snel te oordelen en degenen te vergeven die een echt 'gewillig' hart hebben om alles te doen wat God gebiedt. Als hun hart voor God gesloten is, dan helpt God hem.

    Jhn 3: 20-21 “Want een ieder die kwaad doet, haat het licht en komt niet tot het licht, opdat zijn daden niet zouden worden terechtgewezen. Maar wie de waarheid doet, komt tot het licht, opdat zijn daden openbaar worden gemaakt, dat ze in God worden verricht. "

 

2Kr 19:10 “En wat de oorzaak van uw broeders die in hun steden wonen, tussen bloed en bloed, tussen wet en geboden, inzettingen en verordeningen, ook zal gebeuren, gij zult hen zelfs waarschuwen dat zij geen overtreding tegen de HEERE hebben, en zo komt toorn over u en over uw broeders; doe dit, en gij zult niet overtreden. "

Although politics may sometimes persecute us for our love, it’s he who endures to the end will be saved. Take for example the belief in 200 Bible Scriptures which were the basis of our Christian laws that ensured Interracial Marriage was Outlawed in 41 states in America under Biblical Law. He is the same God yesterday, today and forever, rewarding obedience and punishing the rebellious nations. As Paul said, “come out of babylon and be ye separate“. This is the true love with God who commanded His law to a thousand generations. Christ Himself is the eternal God who gave His eternal law to Moses.

Geef een reactie