Bijbelse zombie-apocalyps

Verspreid de liefde

Dit artikel dient in de eerste plaats als een lange lijst van zeer specifieke Schriftgedeelten die spreken over mensen die uit hun graf zijn opgewekt end killing the ungodly. Do what you will with it. Probably most of these are not zombies, but some most certainly are, like the “resurrections of the damned”. Nevertheless what the Scripture describes seems beyond capabilities of even a Holywood film.

Met de huidige crisis naderen we een tijd van grotere voedseltekorten, een prelude om de hongersnood "plaag en hongersnood" te zien die 1/3 van de bevolking van de profetische landen van de "ware Israëlische christenheid" uit Europa wegvaagt. Dit zou zelfs via kannibalisme een dergelijke omvang van massale genocide bereiken. Het maakt deel uit van de vloeken die onze God heeft gegarandeerd aan de sodomitische naties die God hebben verworpen. GROTER KWAAD DAN AFRIKA KOMT NAAR EUROPA

Zoals bisschop Dr. Stephen Michael aan de poorten van Den Haag verklaarde: "Ze zullen straffen krijgen die veel erger zijn dan sodom en gommorah", en kreeg applaus. Dit zijn de realiteiten die Christus ons vertelde om te verkondigen aan zulke steden die YAHWEH niet over hen zullen laten heersen. Als ze Zijn apostelen verwerpen, is dat het antwoord, ga naar het plein en gooi het stof van de stad weg. Vele andere steden zijn verschuldigd voor dit Bijbelse oordeel, vooruitblik op de Grote en Verschrikkelijke Dag van YAHWEH.

Alles is hierop voorbereid, vooral de import door Europa van verschillende derdewereldculturen waar kannibalisme de norm is. Weinigen zullen op die dag standhouden, maar wij moeten standhouden met onze geestelijke wapenrusting, door lofprijs, dankzegging, de vrucht van de geest, de liefde, vreugde en vrede. Wij geloven dat de Gothische Tempeliers en de orthodoxe kerk zal in deze opzichten overleven. Onze regelmatige orthodoxe dagelijkse gebeden, liturgieën, liederen en gezangen praten vaak over het doorkomen van zelfs de ergste dagen die de wereld te bieden heeft. Een overblijfsel wordt altijd beloofd te ontsnappen. Hoewel we niet in enige leerstelling van de opname geloven, zegt de Bijbel dat we gered zullen worden door de verdrukking, gezuiverd zullen worden als goud in het vuur, tot grote overwinning en heerlijkheid gebracht zullen worden door Christus. Dit zijn nog meer redenen waarom u dagelijks met ons zou moeten bidden in de goddelijke diensten.

De Bijbel zegt dat de meeste goddelozen zullen worden opgegeten en vernietigd door de zombiedoden die uit hun graven opstaan. Er zullen ook velen zijn die wensen dat ze zouden kunnen sterven omdat ze zo door ernstige plagen worden gekweld. Ze kunnen echter niet doodgaan. God zal alle doden in de hand houden, hoewel er staat dat ze zullen proberen zichzelf te doden. Naarmate de samenleving verder gaat in buitenlandse heidense afgoderij en kannibalisme toeneemt, zal het eten van muizen en andere verboden dingen toenemen.

De bijbelse zombie-apocalyps

Zombie Apocalypse en luiden in het nieuwe koninkrijk

luister naar onze mp3

* mp3 * Bijbelse zombie-apocalyps
Jesaja 18: 18-19 “Uw verbond met de dood zal worden vernietigd; uw instemming met het graf houdt geen stand. Als de overweldigende plaag voorbij komt, word je erdoor verslagen. Zo vaak als het komt, zal het je meesleuren; 's ochtends na' s morgens, overdag en 's nachts, zal het doorgaan. "
Openbaring 9: 6 "En in die dagen zullen de mensen de dood zoeken, maar hem niet vinden; en zullen verlangen om te sterven, en de dood zal van hen vluchten. "
1 Korintiërs 15: 51-52 “Luister, ik vertel je een mysterie: we zullen niet allemaal slapen, maar we zullen allemaal in een flits, in een oogwenk, bij de laatste bazuin veranderd worden. Want de bazuin zal klinken, de doden zullen onvergankelijk opgewekt worden, en wij zullen veranderd worden. "
We krijgen de belofte om te overleven, voor degenen onder ons die bereid zijn lang binnen onze deuren te blijven:
Jesaja 26: 19-21 “Uw doden zullen leven, samen met mijn dode lichaam zullen zij opstaan. Ontwaak en juich, gij die in stof woont; want uw dauw is als dauw van kruiden, en de aarde zal de doden uitwerpen. Kom, mijn volk, ga uw kamers binnen en sluit uw deuren om u heen: verberg u als het ware voor een ogenblik, totdat de verontwaardiging voorbij is. Want zie, de HEERE komt uit zijn plaats om de bewoners der aarde te straffen voor hun ongerechtigheid: ook de aarde zal haar bloed openbaren, en zal haar verslagenen niet meer bedekken. "
Zacharia 14:12-13 “Hun vlees zal rotten terwijl ze nog op hun voeten staan, hun ogen zullen rotten in hun kassen en hun tong zal rotten in hun mond. Op die dag zullen de mensen met grote paniek door de Heer worden geslagen. Buren zullen hand in hand met elkaar vechten. "
Openbaring 6: 15-17 “En de koningen der aarde, en de groten, en de rijken, en de opperbevelhebbers, en de machtige mannen, en iedere slaaf en iedere vrije man, verborgen zich in de holen en in de rotsen van de bergen; En zeide tot de bergen en rotsen: Val op ons, en verberg ons voor het aangezicht desgenen, die op de troon zit, en voor de toorn van het Lam. Want de grote dag van zijn toorn is gekomen; en wie zal kunnen staan? "
2 Thesselonians 2: 8 "en dan zal die goddeloze worden geopenbaard, die Yahshua zal verteren met de geest van Zijn mond, en zal vernietigen met de helderheid van Zijn komst."
Jesaja 27: 1 “Te dien dage zal de HERE met zijn pijnlijke en grote en sterke zwaard leviathan, de doordringende slang, straffen, ja leviathan die kromme slang; en hij zal de draak die in de zee is, doden. "
Ezekiel 39 12-13 “en zeven maanden zal het huis van Israël hen begraven, opdat zij het land reinigen. Ja, alle mensen van het land zullen hen begraven; en het zal hun a bekendheid zijn op de dag dat ik verheerlijkt zal worden, zegt YAHWEH. "
Er zullen ook grote legers opduiken die de zombies kunnen verslaan. Lees Joël Hoofdstuk 2, en je kunt lezen over de legers van YAHWEH die zullen opstaan en herstelde lichamen zullen hebben, en onoverwinnelijk, zoals gesproken wordt in Ezechiël hoofdstuk 37.
Habukuk 1: 3 “Zie onder de heidenen, en aanschouw en verwonder u wonderbaarlijk; want Ik zal in uw dagen een werk doen dat u niet zult geloven, hoewel het u is verteld. "
Matt 15:13 "elke plant die mijn hemelse vader niet heeft geplant, zal worden uitgeroeid."
en we weten op die dag:
Jeremia 48:10 “Vervloekt is hij die het werk des HEEREN bedrieglijk doet, en vervloekt is hij die zijn zwaard tegen bloed behoedt. "
We zijn in de dagen van de GROTE Slachting, wanneer de torens vallen (ISA 30:25). Eerst zullen veel van onze mensen worden gedood zoals we elke dag horen, ons ras wordt afgeslacht door wilde beesten…. maar hierin worden een uitverkorene verzameld voor de strijd.
Exd 15: 3 "YAHWEH is een man van oorlog: YAHWEH is Zijn naam."
Overwinning komt zoals YAHWEH heeft beloofd.

Romeinen 8:37 "Neen, in al deze dingen zijn wij meer dan overwinnaars door Hem die ons heeft liefgehad."
Daniël 7:18 “Maar de heiligen van de Allerhoogste zullen het koninkrijk nemen en het koninkrijk bezitten voor altijd, zelfs voor altijd en eeuwig. "
Mattheüs 11:12 "het koninkrijk der hemelen lijdt geweld, en de gewelddadigen nemen het met geweld over."
Ons is ook beloofd dat voordat Satan zijn grote aanval kan lanceren, we een volk zullen hebben dat klaar staat om zijn troepen te verpletteren. Het Kingdom of Light komt in opstand tegen het Kingdom of Darkness en we zijn verzekerd van de overwinning. Onze God keert nooit terug op Zijn woord en de hele tekst is geschreven over ons die satans koninkrijk van wereld edomitisch-joods vernietigen, "door de hand van mijn volk Israël" Ez 25:14 uiteindelijk totdat we YAHWEH's vijanden Zijn voetenbank maken, en dan komt Hij aan. We hebben een hoge roeping op aarde.
Ezechiël 25:14 “En ik zal mijn wraak op Edom (wereldjodendom) leggen door de hand van mijn volk Israël; en zij zullen in Edom doen naar mijn toorn en naar mijn grimmigheid; en zij zullen mijn wraak kennen, zegt de Here God. "

Micha 5:15 “En ik zal in toorn en grimmigheid wraak uitoefenen op de heidenen, zoals zij niet hebben gehoord. "
Ezau is het belangrijkste doelwit in de eindtijd:
Malachi. 1: 2 “Ik heb u liefgehad, zegt DE HERE, maar gij zegt: Waarin hebt gij ons liefgehad? Was Esau niet de broer van Jacob? Zegt DE HEER; toch hield ik van Jacob,
: 3 En ik haatte Esau, en verwoestte zijn bergen en zijn erfgoed voor de draken van de woestijn. "

"Romeinen 9:13 Zoals geschreven staat: ik heb Jakob liefgehad, maar ik heb Ezau gehaat." * Waarom wordt in kerken onderwezen dat God van iedereen houdt? Zie: Rom. 9:13
YAHWEH zweert de nakomelingen van Esau (moderne joden) nooit te vergeven (Heb 12:17).
De Kanaänitische edomiet (niet-semitische joden) en al hun leiders vroegen YAHWEH om hun bastaardras te beëindigen, evenals hun KINDEREN met het bloed van Christus en de vloek van de straf van moord op hun kinderen:
Mattheüs 27:25 “Toen antwoordde het hele volk, en zei: Zijn bloed zij over ons en over onze kinderen. "
Jesaja 34: 5 “Want mijn zwaard zal in de hemel baden; zie, het zal neerkomen op Idumea (vertaling van het woord jood), en op het volk van mijn vloek, ten oordeel. "
Psalm 44: 5 "Door U zullen wij onze vijanden neerslaan; door Uw naam zullen wij hen vertrappen onder degenen die tegen ons opstaan."
Psalmen 9: 3 "wanneer mijn vijanden worden teruggedraaid, zullen zij vallen en omkomen bij Uw aanwezigheid."
Psalmen 18: 137 “Gij hebt mij ook de nek van mijn vijanden gegeven; opdat ik hen zou vernietigen die mij haten. "
Openbaring 14:20 "En de wijnpers werd buiten de stad getreden, en er kwam bloed uit de wijnpers, tot aan de hoofdstellen van het paard, over een afstand van duizend en zeshonderd stadiën."

Jesaja 54:17 “Geen wapen dat tegen u wordt gevormd, zal voorspoedig zijn; en elke tong die tegen u in het oordeel zal opstaan, zult u veroordelen. Dit is het erfdeel van de dienstknechten van de Heer, en hun gerechtigheid is van Mij, zegt de Heer. "
Romeinen 9:22-23'Wat als God, die bereid was zijn toorn te tonen en zijn macht bekend te maken, met veel lankmoedigheid de vaten van toorn, die geschikt waren voor vernietiging, zou verdragen: en opdat hij de rijkdom van zijn heerlijkheid zou bekendmaken op de vaten van barmhartigheid die hij had eerder voorbereid tot heerlijkheid, "
Rechtstreeks over de joden gesproken, 2 Petrus 2:12 "Maar deze, als NATUURLIJKE BRUUTBEESTEN, GEMAAKT OM TE WORDEN VERNIETIGD, spreken kwaad over de dingen die ze niet begrijpen, en zullen volkomen omkomen in hun eigen corruptie."
Mattheüs 23:33 “Gij slangen, gij geslacht (GENEALOGIE) van adders, hoe kun je ontsnappen aan de verdoemenis van de hel? " (KING JAMES VERSIE)
Openbaring 3: 9 "Zij die zeggen dat ze van Juda zijn, zijn leugenaars en niet van Juda, maar aanbidden in de synagoge van satan." (verwar het zuidelijke koninkrijk JUDAH niet met het noordelijke koninkrijk * ISRAËL die nooit Joden worden genoemd, maar wel de verloren stammen ...)
Openbaring 2: 9 zegt dat het een BLASFEMIE is voor deze leugenaars om te zeggen dat ze Juda zijn.
Degenen die zich bij hen voegen, zijn twee keer de zoon van de duivel, zoals we lezen:
Mattheüs 23:15 Wee u, schriftgeleerden en Farizeeën, huichelaars! want gij omzeilt zee en land om één bekeerling te maken, en wanneer hij gemaakt is, maakt gij hem tweevoudig meer een kind van de hel dan uzelf.
Mattheüs 3: 7 “Maar toen hij zag dat velen van de Farizeeën en Sadduceeën naar zijn doop kwamen, zei hij tot hen: O generatie (GENEALOGIE) van adders, wie heeft u gewaarschuwd om te vluchten voor de komende toorn? "
Ja, dat woord Genealogie is het Griekse woord voor fysieke voorouders
Zoek een concordantie / Grieks woordenboek om te verifiëren, of kijk hoe "generatie" wordt in de hele bijbel gebruikt. (In het Hebreeuws is het woord "toledaw", afstamming, afkomst en Grieks is het woord "Gennema" #1081 in sterke concordantiewaarden:
Dat wat is geboren of verwekt
a) het nageslacht of nageslacht van mensen of dieren
Het komt van het stamwoord "Gennao": van mannen die kinderen verwekken.
Johannes 8:39 “Zij antwoordden en zeiden tot hem: Abraham is onze vader (* door ESAU, die nooit in slavernij was *). JEZUS zei tegen hen: Als je kinderen van Abraham was, zou je de werken van Abraham doen. ' Merk op dat in het boek Openbaring de kleuren van de Grote Hoer paars zijn, de kleur van JUDAH. Christus beëindigde de Joden (die niet JUDAH zijn) met al het bloed van de rechtvaardigen die op aarde zijn gedood:
Mattheüs 23:35 "Opdat op U (Joden) al het rechtvaardige bloed moogt komen dat op de aarde is vergoten, van het bloed van de rechtvaardige Abel tot het bloed van Zacharias, de zoon van Barachias, die gij hebt gedood tussen de tempel en het altaar."
Openbaring 19: 2 "Want waarachtig en rechtvaardig zijn zijn oordelen; want hij heeft de grote hoer geoordeeld, die de aarde bedierf met haar hoererij, en heeft het bloed van zijn knechten uit haar hand gewroken."
Openbaring 16: 6 “Want zij hebben het bloed van heiligen en profeten vergoten, en gij hebt hun bloed te drinken gegeven; want ze zijn het waard. "
Openbaring 18:24 "En in haar werd het bloed gevonden van profeten en van heiligen en van allen die op aarde werden gedood."
Lucas 11:50 "Dat het bloed van alle profeten, dat vergoten werd vanaf de grondlegging van de wereld, van deze generatie geëist mag worden (GENEALOGIE / RACE in het Grieks);"
Christus noemde hen een ras van slangen en adders beneden. Hij zei ook in Johannes 8:39 - 44 "Abraham is niet je vader", en lees het zelf. Hij zei dat hun ras het fysieke nageslacht is van satan zelf! Genesis 3:15 zegt dat het zaad van de slang zal strijden tegen het zaad van de vrouw. Als je gelooft in het letterlijke zaad van de vrouw, dan moet je ook geloven in het letterlijke zaad van de slang, hetzelfde zaad dat de meeste pastors leren, is een satanisch ras zoals vermeld in Genesis 6 en Judas, waar engelen hun eerste staat verlieten om zich te vermengen. hun race met mensen. Dit is waarom YAHWEH de wet schiep dat we “VOLLEDIG de Kanaänieten moeten VERNIETIGEN, en geen genade met hen hebben en geen verbond met hen sluiten” (Deut 7).
Alle joden geven openlijk toe afstammelingen te zijn van Esau en Kaïn, Kanaänitisch Ashkenazi en Khazar-bloed, zie hun eigen encyclopediecitaten
Mattheüs 12:34 “O generatie (GENEALOGIE) van adders, hoe kunt u, als u slecht bent, goede dingen spreken? want uit de overvloed van het hart spreekt de mond. "
Mattheüs 23:33 “Gij slangen, gij geslacht (GENEALOGIE) van adders, hoe kun je ontsnappen aan de verdoemenis van de hel? "
Lucas 3: 7 “Toen zei hij tegen de menigte die tevoorschijn kwam om door hem gedoopt te worden, o geslacht (GENEALOGIE) van adders, wie heeft u gewaarschuwd om te vluchten voor de komende toorn? "
Lucas 11:50 "Dat het bloed van alle profeten, dat vergoten werd vanaf de grondlegging van de wereld, van deze generatie geëist mag worden (GENEALOGIE / RACE in het Grieks);"
Wiens woord ga je geloven? HET WOORD VAN DE CHRISTEN of de JODEN?
2Johannes 1: 7 “Want er zijn vele DECIEVERS * in de wereld gekomen, die niet belijden dat Jezus de Christus in het vlees is gekomen. Dit is een DECIEVER * en een antichrist. "
1 Johannes 2:22 “Wie is een LEUGENAAR * anders dan hij die ontkent dat Jezus de Messias is? Hij is ANTI-CHRIST, die de Vader en de Zoon verloochent. "
Psalmen 149: 6-8 “Laat de hoge lofprijzingen van YAHWEH in hun mond zijn, en een tweesnijdend zwaard in hun hand; ... om wraak te oefenen op de heidenen, en straffen op het volk; ... om hun koningen met ketenen te binden, en hun edelen met ijzersmokkelaars; ... "
Psalm 118: 10-11 “... alle naties omsingelden mij ... zij omringden mij; maar in de naam van YAHWEH zal ik ze vernietigen. "
Jeremia 8:12 “.. waren ze beschaamd over hun gruwel? nee, ... ze konden ook niet blozen; daarom zullen zij vallen onder hen die vallen: in de tijd van hun bezoek zullen zij worden neergeworpen, zegt YAHWEH. "
Zefanja 2:12 "ook gij Ethiopiërs, gij zult door Mijn zwaard worden gedood." * zie ook Zef 3: 1-8
Deut 21:22 "en als een mens een zonde heeft begaan die de dood waard is, en hij zal ter dood worden gebracht, en u hangt hem aan een boom."
Genesis 9: 5 “En zeker zal ik uw bloed van uw leven eisen; van de hand van elk beest zal ik het eisen, en van de hand van mensen; van de hand van ieders broer zal ik het leven van een mens eisen. "
Leviticus 20:16 "geeft de eis van de doodstraf voor elke racemixer" iedereen die liegt met een beest. " ** en dat is van toepassing op het mengen met hun nageslacht ** (dit is het primaire doel van het huis van Esau, om alle christelijke Israëlitische erfenis weg te mengen zodat ze de aarde kunnen regeren onder satanische joden).
We zullen zegevieren zoals YAHWEH heeft gezegd:
Ezechiël 25:14 “En Ik zal mijn wraak op Edom leggen door de hand van mijn volk Israël; en zij zullen in Edom doen naar mijn toorn en naar mijn grimmigheid; en zij zullen mijn wraak kennen, zegt de Here God. "
Obadja 1:18 “En het huis van Jakob zal een vuur zijn, en het huis van Jozef een vlam, en het huis van Esau tot een stoppel, en zij zullen daarin ontsteken en ze verslinden; en er zal niets overblijven van het huis van Esau; want de Heer heeft het gesproken. "
Nu zou dat u daar iets moeten vertellen. Het woord van YAHWEH Almachtige Beloften Israël zal heel Esau Edom doden en er zullen er geen overblijven.
Obadja 1: 8 "Zal Ik niet te dien dage, zegt de HEERE, zelfs de wijzen uit Edom en het verstand uit de berg van Ezau verdelgen?"
Obadja 1: 9 "En uw helden, o Teman, zullen ontzet zijn, opdat iedereen op de berg van Esau door slachting wordt afgesneden."
Mat 13: 38-42
Mattheüs 15:13 "elke plant die mijn hemelse vader niet heeft geplant, zal worden uitgeroeid."
 
Matteüs 7:19
Lucas 19:27 "maar die mijn vijanden, die niet wilden dat ik over hen koning zou zijn, breng ze hier en dood ze voor MIJ."
2 Thesselonians 2: 8 "en dan zal die goddeloze worden geopenbaard, die Yahshua zal verteren met de geest van Zijn mond, en zal vernietigen met de helderheid van Zijn komst."
2 Petrus 2: 10-14
Judas 4 “want er zijn bepaalde mannen onverwacht binnengeslopen, die voorheen tot deze veroordeling waren verordineerd, goddeloze mannen, die de genade van onze Elohim (God) veranderden in laciviousness, en de enige Elohim (God) loochenen, en onze redder Yahshua (Jezus) de Messias. " (de jood als volk zijn de enigen die bekend staan als een volk dat Christus ontkende)

Geef een reactie