Aanbevolen boek: The Anglo-Israel Thesis: dwingend bewijs dat blanke Europeanen afstammen van de oude Israëlieten [Paperback]

Verspreid de liefde

British Israelism has for the last 2,000 years been an unavoidable truth that is becoming more and more plain for all to see. Over the last 200 years British Israelism has sparked so much interest that thousands of books were authored on this topic. Over the last 10-20 years in any major city you could watch the public TV broadcasts where this doctrinal belief was showcased. Numerous such TV broadcasts (watched by millions) have been ongoing over the last 50+ years. Numerous of these TV programs remain household names, reaching every area. Whether you saw it on Murray’s Shepherd’s Chapel, Armstrong’s WWCOG (now UCG), Jenning’s Truth In History, Peter’s Scriptures for America, Dr Gene Scott, America’s Promise, Heirs of the Kingdom syndicate, British Israel World Federation, Church of Israel, of yet other televangelists you will learn God’s church is always called Israel in the Bible.

Available for $11.99 on amazon.com

We at St. Andrew’s OCC would like to recommend a great book demonstrating the Anglo Israel message to people who are new but interested in the topic. The Bible is a book of covenants and refers to the people of the book as it says “for their flesh Christ came… and to the Israelites pertain the adoption, covenants, giving of the law, promises etc…” (Romans 9:4-5) By knowing who Israel is, you prove God is real and has been true to His word. Also you may better know how God deals with the world, and how He trains His people who were given His laws exclusively, like “no other nation”(many verses). “My people perish for lack of knowledge” (Hos 4:6). “If ye continue in My word, ye shall know the truth and the truth shall set you free”.(Joh 8:31-32)

From the Author, Reed Benson, M.A.:

Als u een Kaukasisch-Europese achtergrond heeft, wacht u een schitterend legaat. Het is een weinig bekend feit dat Angelsaksische en aanverwante mensen in Midden- en Noordwest-Europa directe genetische afstammelingen zijn van de oude Israëlieten. Hoewel dit geen nieuw idee is, is het grotendeels vergeten. Dit boek presenteert krachtig bewijs uit historische documentatie, archeologie, taalkundige analyse, evenals intern bijbels bewijs uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament. De implicaties van dit proefschrift zullen de manier waarop je naar jezelf, de Bijbel en de wereld waarin we leven, veranderen. Iedereen met een open geest zal de feitelijke gegevens onweerlegbaar vinden.

Read on. We have numerous other books freely available on this British Israel topic.

Books on British Israelism should be part of every Bible Believing Christian’s home library.

Geef een reactie