Aanbevolen boek: The Anglo-Israel Thesis: dwingend bewijs dat blanke Europeanen afstammen van de oude Israëlieten [Paperback]

Verspreid de liefde

klik om nu te kopen of lees erover

Als u een Kaukasisch-Europese achtergrond heeft, wacht u een schitterend legaat. Het is een weinig bekend feit dat Angelsaksische en aanverwante mensen in Midden- en Noordwest-Europa directe genetische afstammelingen zijn van de oude Israëlieten. Hoewel dit geen nieuw idee is, is het grotendeels vergeten. Dit boek presenteert krachtig bewijs uit historische documentatie, archeologie, taalkundige analyse, evenals intern bijbels bewijs uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament. De implicaties van dit proefschrift zullen de manier waarop je naar jezelf, de Bijbel en de wereld waarin we leven, veranderen. Iedereen met een open geest zal de feitelijke gegevens onweerlegbaar vinden.

Geef een reactie