Afschuwelijke Obama komt dezelfde dag door de King's Gate van Jeruzalem dat YAHSHA deed!

Verspreid de liefde

Obama komt op Hosanna-dag en via de Hosanna (Yasha ana) Passage voor koningen!

Slechte cohorten van de synagoge van Satan verwelkomen Obama bij onze Koningspoort, op dezelfde dag dat onze koning binnenkwam. Ik noem het de Hosanna passage van de koningen in Jeruzalem. Hij is dezelfde dag dezelfde dag als ons gepland Koning YAHWEH YASHA heb langs die route gereden, op 10 Nisan! Hij heeft verschillende spreekbeurten gepland langs deze heilige route, op deze heilige dag.

Het is dezelfde poort of doorgang waar Salomo doorheen ging om gekroond te worden. Maar zelfs Salomo zou hier niet op een paard gaan, maar ging op een Jackass, uit respect voor onze Koning YAHWEH YASHA die hier ooit op een wit paard zal komen voor de Armageddon wijnpers. Dit is dezelfde dag dat ze met palmtakken zwaaiden en 'HOSANNA' of in het Hebreeuws riepen YASHA ANA , REDDER NU BESPAREN! Toen Yasha op de ezel reed. Zal zijn tweede komst vroeg worden uitgelokt als Obama niet afzegt?

Het is ook de dag die bekend staat als "het plukken van het lam". Ons offerlam zonder smet, gebruikt voor het Pascha, de lammeren worden gekruisigd op wat precies op een kruis lijkt op hetzelfde moment werd onze koning gekruisigd om 15.00 uur (72 uur voor sabbat). Wat een gruwel om Obama daar te hebben, en zo dag om de Koning, het Lam en de Heiland te noemen! Velen beweren dat Obabma dat was geboren als een gruwel, zijnde een half zwarte homoseksuele jood. Zou er tijdens zijn bezoek een dergelijke overtreding kunnen plaatsvinden die kan worden genoemd "de gruwel die verwoesting maakt? " Het is mogelijk dat hij de laatste vloeken voor dat land ophoudt.

"Wanneer gij daarom de gruwel der verwoesting zult zien, waarover door de profeet Daniël gesproken is, sta dan in de heilige plaats (wie leest, laat hem begrijpen), laat dan degenen die in Judea zijn, naar de bergen vluchten:" (Mattheüs 24: 15)

Het kan heel goed zijn dat Obama deze afschuwelijke verwoesting naar dit land brengt, dat helpt Armageddon in te luiden. Op onze wekelijkse sabbatuitzending “De Koninkrijksboodschap”We spreken vaak over deze gebeurtenis, waar onze Koning YAHWEH YASHA alle slechte mensen in de wijnpers zal gooien en het bloed zal 200 mijl lang naar het hoofdstel van het paard stromen!

[youtube]Ihttp://www.youtube.com/watch?v=o-JsBS_RoyY[/youtube]

Iemand zou ons artikel over moeten lezen de vallei van Armageddon daar. Yasha verzamelt ze daar hopelijk voor de grote wijnpers!

Alleen degenen die heel specifiek de naam gebruiken "Jood" kon zoiets kwaadaardigs bedenken om dit afschuwelijke schepsel op zo'n dag hun land binnen te laten! (Merk op dat het huis van Israël, schriftuurlijk en feitelijk gesproken, altijd gescheiden is van het huis van Juda, en nooit onderling verwisselbaar is om te zeggen dat Jood verwijst naar Israëlieten enz. Het huis van Israël was gescheiden en zou op een dag hertrouwd worden door de Zoon. Zelfs de meest nederige Samaritaanse vrouw begreep dit feit dat ze NIET GERELATEERD waren AAN ENIGE JODEN, maar Israëlieten waren. Schriftuurlijk gesproken komt het maar 30 keer voor dat het woord Jood in het hele Oude Testament voorkomt, terwijl het woord 'Israël' voor niet-joodse Israëlieten verschijnt 2500 keer.)

"Ik ken uw werken, en verdrukking en armoede, (maar gij zijt rijk) en [ik ken] de godslastering van hen die zeggen dat ze Joden zijn en niet zijn, maar de synagoge van Satan zijn." (Openbaring 2: 9; zie ook Openbaring 3: 9)

Geef een reactie