Koninkrijk komt, heiligdom voor het ware Juda en het komende oordeel

Verspreid de liefde

Het is inderdaad tijd om in orde te komen met Jahweh en daarom sturen we deze jaarlijkse feestboodschap. Laten we onder gebed tot Hem komen en bestuderen, nadenken en Zijn vergeving smeken voor onszelf en onze natie (zoals Zijn gebed ons vertelt om te bidden voor ONZE zonden, zijnde de zonden van Zijn Koninkrijksvolk Israël). Dat we allemaal gewassen worden in Zijn bloed, en dat onze huizen gespaard blijven van die grote komende dagen, zodat we kunnen ontsnappen aan de straffen die over de hele aarde komen, in de aanloop naar Zijn tweede komst. de hele kerk wereldwijd van die tijd van Christus 'grote lijden en grote overwinning, die tijd Zijn volk (de enige mensen waarmee Hij rechtstreeks contact opnam als Schepper, Zijn enige bruid van het Nieuwe en Oude Testament enz., het Huis van Israël, Christendom en Huis van Juda, vermengd Hieronder vindt u een aanvullend theologisch artikel, ter ondersteuning van onze lezingenpreek uit onze Liturgie van de vooravond van het Feest van Ongezuurde Broden, dag 1. Vandaag is het die hoge heilige dag, en daarom delen we die boodschap vandaag met jullie. De lectie verklaart * zoals in de meeste dagelijkse liturgieën van de wereld *, dat we de terugkeer van Christus vieren, om onze rechter te zijn. Het is in onze geloofsbelijdenissen en gebeden die we vandaag op een grotere manier verheerlijken dan in het hele christendom.

Lees dit bericht op de volgende url: https://www.facebook.com/notes/orthodoxchurchnl-orthodox-church-of-the-culdees/kingdom-come-sanctuary-for-true-judah-and-the-coming-judgement/2633101950133813/