Bio-wapen (slecht / nepvaccin) van massavernietiging "Kan populaties wegvagen", zegt voormalig Gates-wetenschapper

Verspreid de liefde

Talloze nauwkeurige Quotes van Gates worden van internet geschrobd. Dus sla de volgende YouTube-video op of schakel over naar brighteon.com voor belangrijke video's. 

 

Alleen maar verwijder een paar miljard mensen van de planeet, als we het echt goed doen (Zegt Gates, de belangrijkste financier van de Chinese Bioweapons-faciliteit, en de dekmantelorganisatie de WHO die ervoor zorgt dat alle toegang wordt verboden voor buitenstaanders om te zien hoe of wat ze daar doen in hun militaire laboratorium in Wuhan. Biologische massavernietigingswapens)
Bekijk hier deze citaten van Gates en sla een kopie op voordat deze ook offline wordt gehaald: https://www.youtube.com/watch?v=8BobKXkrt8M
Probeer deze video op google of youtube te vinden en je vindt honderden video's waarin staat dat Gates dit nooit heeft gezegd. Er is een grote cover-up gaande, grote leugenaars.
Bill Gates waarschuwde de Chinese leiders in 2017 op het hoogtepunt van de Amerikaanse spanningen en vertelde onze #1 militaire vijanden in China over de biologische wapenfaciliteit die hij in Wuhan had gebouwd. Gates verklaarde aan iedereen dat de genoemde biowapenfaciliteit terroristen zou kunnen uitrusten om hun terroristische politieke redenen (bijvoorbeeld een politieke missie van een "green deal" -politiek, namelijk #1: bevolkingsvermindering).
Waarom is China het ONDERZOEK NAAR DE OORSPRONG VAN CORONAVIRUS ernstig blijven beperken? (Biden vindt het niet erg, hij heeft het zojuist illegaal gemaakt door Executive Order om het een Chinees virus te noemen). Hoewel we allemaal weten dat Gates zegt dat als zijn vaccins succesvol zijn, hij een paar miljard mensen van de wereldbevolking zal verminderen. Het smeekt ons nog steeds om te vragen: "Wat wist Bill Gates van het Chinese programma voor biologische wapens?" We weten dat hij tegelijkertijd hun belangrijkste biowapenfaciliteiten financierde en dat hij mensen in de Chinese regering waarschuwde https://www.theguardian.com/technology/2017/feb/18/bill-gates-warns-tens-of-millions-could-be-killed-by-bio-terrorism dat deze virussen die hij financierde, door terroristen of in oorlogsvoering konden worden gebruikt. Tegelijkertijd financierde zijn stichting hun best uitgeruste faciliteit in Wuhan om vleermuisvirussen te ontwikkelen en ermee te experimenteren die precies dit doen. Hij bracht in feite wapentechnologie over naar China, die moeilijker te ontwikkelen zijn dan nucleair, en zou veel hulp nodig hebben om gefaciliteerd te worden. Als een liefdadigheidsinstelling, zoals de zijne, een Noord-Koreaanse kernwapenfaciliteit zou overnemen, zou die dan serieus worden genomen?

VOORMALIGE STICHTING GATES VACCINWETENSCHAPPER OPROEPT OM TE STOPPEN MET VACCINATIES, VOORSPELT "WEGEN" VAN DE BEVOLKING

https://coronanews123.wordpress.com/2021/03/13/former-gates-foundation-vaccine-scientist-calls-for-halt-to-vaccinations-predicts-wipe-out-of-populations/

Een voormalig Bill and Melinda Gates Foundation Senior Program Officer in Vaccine Discovery, voormalig hoofd van het Vaccine Development Office voor het Duitse equivalent van de CDC, en universiteitsprofessor, heeft een open brief vrijgegeven aan de wetenschappelijke gemeenschap en aan de wereld die waarschuwt dat het huidige massale vaccinatieprogramma "grote delen van onze menselijke bevolking kan wegvagen".

Dr. Geert Vanden Bossche schrijft in zijn Open brief, die hij voor open discussie voorlegt aan de wereldwetenschapsgemeenschap:

“… Het wordt steeds moeilijker voor te stellen hoe de gevolgen van de uitgebreide en foutieve menselijke tussenkomst in deze pandemie grote delen van onze menselijke bevolking niet zullen wegvagen. Je zou maar heel weinig andere strategieën kunnen bedenken om hetzelfde niveau van efficiëntie te bereiken door van een relatief onschadelijk virus een biowapen van massavernietiging te maken ... "

Dr. Bossche zegt het besluit om het brief was "kwellend" en dat hij begrijpt dat hij "mijn hele reputatie en geloofwaardigheid op het spel zet". Hij zei dat hij van andere wetenschappers verwacht dat ze hetzelfde doen als hun geweten dat voorschrijft.

Hoewel de wetenschap achter zijn verklaring enigszins ingewikkeld is, stelt Bossche dat gevaccineerde proefpersonen en Covid-19-seropositieve mensen "beide, hun verworven en aangeboren immuunafweer tegen Covid-19" zullen verliezen.  (Dr. Bossche Open Brief post op Twitter)

De nieuwe technologie in vaccins, die nog nooit eerder op mensen is uitgeprobeerd, mRNA-technologie, heeft tot dusver volgens een rapportageplatform van de CDC geresulteerd in meer dan 1.600 doden mogelijk, maar niet zeker, gerelateerd aan de vaccinaties en bijna 20.000 "ongewenste voorvallen".

covid
Misschien wilt u ook lezen: