Naamloos bericht

Verspreid de liefde

Nieuwsupdates, Zuid-Afrika, 27 april 2019

 “Tijdens de apartheid was het beter voor ons. We leven hier nu als honden. We hebben geen vrijheid, we hebben nooit vrijheid gehad, dan en nów ”, zegt deze zwarte man op Vrijheidsdag 2019.
'Tijdens de apartheid waren de straten schoon, nu maken we het hier niet schoon.' 27 april 2019.
Gemeld door persbureau @eNCA 
bekijk video via @AdrianaStuijt op twitter link:  
https://t.co/76bEIz1fwm

Uitspraak van de secretaris-generaal van de partij van het Afrikaans Nationaal Congres: 

'Zwarte mensen zijn nu slimmer dan blanken: zwarte leerlingen blinken uit in wiskunde en wetenschappen'. Hij riep ook hun voormalige ANC-jeugdkampioen Julius Malema op om terug te keren naar de schoot:

Rapport door Ngwako Modjadji 20190426
27 april 2019 - "De secretaris-generaal van de regerende partij-alliantie van het Afrikaans Nationaal Congres van Zuid-Afrika, Ace Magashule," onthulde dat de partij wil dat EFF-leider Julius Malema terugkeert naar de verdeelde organisatie.
'Ik hou van Julius. Ik ben met hem aan het praten om naar huis terug te keren, 'zei Magashule. Hij zei dat Malema met zijn aanhangers terug moest komen naar het ANC. Magashule, die werd geflankeerd door de leden van het nationaal uitvoerend comité Dakota Legoete en Obed Bapela, woordvoerder Carl Niehaus van Umkhonto weSizwe Military Veterans 'Association en provinciale leiders zoals Kenetswe Mosenogi, vertelden ANC-aanhangers tijdens het campagnespoor in de gemeente Ikageng, in Tlokwe, in Noord-West vandaag dat hij Malema “liefheeft”.
Deze week zei Malema ook dat de EFF na de algemene verkiezingen van 8 mei coalitiebesprekingen met het ANC zou overwegen.
In 2012 werd Malema uit zijn functie als voorzitter van de ANC Youth League gezet, evenals uit de partij, omdat hij verdeeldheid zaaide en de partij in diskrediet bracht. "
Magashule zei: “zwarte mensen waren nu slimmer dan blanken. Hij zei dat zwarte leerlingen hadden bewezen dat de voormalige leider van de Nationale Partij Hendrik Verwoerd ongelijk had door uit te blinken in wiskunde en wetenschap.
Verwoerd is gek waar hij ook is. Als we onze kinderen correct lesgeven, komt alles goed. "
Hij zei dat hij veel afgestudeerden in engineering en economie wilde zien.
https://city-press.news24.com/News/anc-calls-for-malema-to-return-20190426

Advertentie verbannen uit de Zuid-Afrikaanse staatsomroep, SABC in 2004:
Geplaatst op twitter door @AdvBarryRoux
https://twitter.com/AdvBarryRoux/status/1121996090084143109

Bijgewerkt: april 19, 2022 - 7:16 am