"Occupy Till I Come", orthodoxe lezing voor vandaag

Verspreid de liefde

Amen broeders en zusters,

Er zijn zoveel punten in de lectionarium van vandaag die zo belangrijk zijn. "Bezet tot Ik kom", "Heers over Mijn verschillende steden", "maar die Mijn vijanden, die niet wilden dat Ik over hen zou regeren, breng ze daarheen en dood ze voor Mijn aangezicht" (bij Zijn komst). Dit zijn de woorden van Jezus Christus, onze Heer, Koning der koningen, die zijn absolute heerschappij zal hebben op de dag van de afrekening, en elke knie zal buigen en elke tong zal zijn soevereiniteit belijden en dat Hij Zelf Y is.AHWEH God. Raak betrokken bij de orthodoxe kerk, de weg naar de overwinning www.CelticOrthodoxy.com , zullen de lezingen voor volgende maand binnenkort worden gepost. Het is het beste om ze te krijgen en ze af te drukken zodat uw lezingen klaar zijn voor de ochtend en avond Goddelijke Diensten tijden van YAHWEH. Bid met ons voor al zijn mensen (die ook deelnemen aan zijn kerkbijeenkomsten). Voor de rest raad ik aan om snel met Zijn volk deel te nemen aan de wekelijkse OPDRACHT / NIET-OPTIONELE bedrijfsbijeenkomsten, in plaats van Zijn vijanden absoluut te helpen en te steunen. Doe dat in ieder geval vóór Zijn komst, de dag van afrekening waar we allemaal naar uitkijken die Hem liefhebben en zijn prachtige en goede wetten naleven, als de beste manier om te leven. - HE ++ Dr Stephen Michael, Primace, OCC

De Engels-orthodoxe lezing voor vandaag (zaterdag) sabbatochtend, 30 juni 2018 Lucas 19.11-27
“En toen ze deze dingen hoorden, voegde hij eraan toe en sprak een gelijkenis, omdat hij dichtbij Jeruzalem was, en omdat ze dachten dat het koninkrijk van God onmiddellijk zou verschijnen.
Hij zei daarom: Een zekere edelman ging naar een ver land om voor zichzelf een koninkrijk te krijgen en om terug te keren.
En hij riep zijn tien knechten, en leverde hun tien ponden, en zeide tot hen: Bezet tot ik komen.
Maar zijn burgers haatten hem en lieten hem een boodschap achter met de mededeling: Deze man zal niet over ons regeren.
En het geschiedde, toen hij terugkeerde, nadat hij het koninkrijk had ontvangen, toen gebood hij deze dienstknechten tot hem te roepen, aan wie hij het geld had gegeven, zodat hij zou weten hoeveel elke man had verdiend door te handelen.
Toen kwam de eerste, zeggende: Heer, uw pond heeft tien pond gewonnen.
En hij zeide tot hem: Wel, gij goede dienstknecht, omdat gij in het minste getrouw zijt geweest, heb macht over tien steden.
En de tweede kwam en zei: Heer, uw pond heeft vijf pond gewonnen.
En hij zei eveneens tegen hem: Wees ook over vijf steden.
En een ander kwam en zei: Heer, zie, hier is uw pond, dat ik in een servet heb bewaard:
Want ik vreesde u, omdat u een streng mens bent: u neemt op wat u niet neerlegt en maait wat u niet hebt gezaaid.
En hij zeide tot hem: Uit uw eigen mond zal ik u oordelen, gij slechte dienstknecht. U wist dat ik een sobere man was, die nam dat ik niet neerlegde en oogstte wat ik niet zaaide:
Waarom hebt u dan mijn geld niet op de bank gegeven, opdat ik bij mijn komst het mijne met woeker zou hebben geëist?
En hij zeide tot hen, die daarbij stonden: Neem het pond van hem, en geef het aan dengene, die tien ponden heeft.
(En zij zeiden tot hem: Heer, hij heeft tien ponden.)
Want ik zeg u, dat aan een ieder die heeft, zal worden gegeven; en van hem die niet heeft, ook dat hij heeft, zal van hem worden weggenomen.
Maar die mijn vijanden, die niet wilden dat ik over hen zou regeren, breng ze hierheen en dood ze voor mij. "

Wetten op godslastering bewijzen dat Amerika juridisch gezien een christelijke theocratie was en is De godslasteringwetten vormen de laatste bevestiging om ons zonder enige twijfel te laten zien dat Amerika wettelijk een exclusief christelijke theocratie was en nog steeds is.

WARE Amerikaanse regering is een eeuwige goddelijke theocratie, onder Jezus Christus en voor de bevordering van Zijn regering op aarde, ons dagelijkse gebed

Zoals voorspeld is:

Gods uitverkorenen (Ekklesia Holy Church) zullen in de eindtijd sterker zijn dan ooit in de geschiedenis

we zijn elke zaterdag live, kijk op onze website voor uw lokale tijdzone http://www.talkshoe.com/talkshoe/web/talkCast.jsp?masterId=73940&cmd=tc