Resultaten van de vredesconferentie, september 2015

Verspreid de liefde
Van de balie van Grand Marshal Abp. Stephen MK
Inline afbeelding 1
Uw gedachten, gebeden en discussies worden enorm gewaardeerd. Het is een moeilijke tijd geweest tijdens de laatste weken van vredesbijeenkomsten waarbij werd geluisterd naar verschillende kanten van de vluchtelingencrisis. De samenwerking met Marshals en assistenten binnen de "Priorij van Salem" was vruchtbaar.
Enkele details die naar buiten kwamen:
1. Slechts 1/5 van de moslimvluchtelingen komt uit Syrië.
2. De meeste vluchtelingen hebben geen identiteitsbewijs en hadden kunnen worden gevangengenomen en vrijgelaten uit de terroristische gastlanden.
3. Alleen dit jaar hebben zich al ongeveer een miljoen vluchtelingen in Duitsland gevestigd.
4. Geen enkel islamitisch land is bereid deze mensen op te nemen, en het roept veel vragen op waarom.
5. "Gedwongen vermenging" en secularisatie van de vluchtelingen schiet duidelijk tekort. Zelfs onder hun nauw verwante groepen (bijv. Afghaans tegen Syriër) lopen ze gemiddeld 50 gewonden per dag in heel Duitsland (voorbeeld http://www.iol.co.za/news/world/refugees-clash-in-mass-brawl-in-hamburg-1.1923829).
6. De grootste protesten in Duitsland sinds de Tweede Wereldoorlog hebben plaatsgevonden door leden van de voetbalgroep “Hooligans” in een situatie die snel uit de hand loopt.
7. Europese regeringen hebben in feite bepaald dat alle burgers nog eens 10 miljoen islamitische vluchtelingen zonder papieren moeten opvangen.
We hebben ons vredesdocument bijgewerkt (zoals bijgevoegd) voor ondertekening tussen regeringsleiders en gemeenschapsleiders. Dit is de bittere waarheid en realiteit.
 Als ons eervolle compromis nog steeds niet wordt gerespecteerd, help de hemel hen, want wij die eervol hebben gehandeld, zullen van omhoog worden gewroken, want de wraak is van Hem. We zullen nog steeds in liefde handelen.
Hoogachtend in Christus,
Abp. Stephen MK.
Gemeenschapsorganisatie · 334 Likes
Foto van Imperial Gothic Knights.
Keizerlijke gotische ridders
  • Shawn Perry
  • Michael David
  • Peter Becker
  • Blake-Allen Hammacher

Geef een reactie