Buitenlandse ADL-huurmoordenaars ontslagen, nu met controle over alle lokale wetshandhaving.

Verspreid de liefde

De ADL is een primaire vleugel van onderdrukking geweest, die wetten inzake haatmisdrijven heeft misbruikt om de grondwettelijke rechten van elke Amerikaan (die niet in de minderheid zijn) aan te vallen. In het verleden hebben ze buitenlandse Israëlische spionnen en huurmoordenaars ingehuurd om pro-Amerikaanse soevereine patriotten te executeren. Met de recente gerechtelijke uitspraken hebben ze nu echter volledige controle over alle takken van het ministerie van Justitie.

Er is geen toezicht op de acties van de ADL, aangezien ze in het buitenland zijn gevestigd en op elk moment kunnen uitbesteden aan andere vijandelijke staten.

Als je nu alleen maar weigert om sodomiehuwelijken (een vorm van aanbidding) te vieren in de heilige heiligdommen van onze kerken, kun je absoluut worden beschuldigd van HAATMISDELDEN en worden opgesloten net zoals Jezus en alle heiligen vóór ons waren.
Elke vorm van discriminatie van de rechten van IEDERE persoon (vooral beschermde groepen) is een HAATMISDELING die bestraft kan worden met meerdere jaren gevangenisstraf. Met de nieuwe beslissing van het Hooggerechtshof hebben sodomieten nu het recht op huwelijk in elke kerk die ze maar willen, en ze hebben alle kinderen geleerd om net zo regelmatig te zijn als alle andere huwelijken binnen alle kerken.

Ben je het er dus mee eens dat Sodomieten elk deel van het heiligdom kunnen kiezen dat ze zo kiezen voor deze godslasterlijke vorm van aanbidding? Ze willen precies doen wat Satan zegt dat hij zou doen. Het zegt dat Satan het zo zou maken dat zulke gruwelen boven alles van God verheven zullen worden, en aanbeden zullen worden in onze zeer heilige plaatsen (dat wil zeggen, om gruwelen te verheffen met veel liefde van het hart, dwz homoseksualiteit); in plaats van zich met heel het hart te verheugen in Gods geboden, zoals David deed. De agenten van Satan zullen niet rusten totdat alle beschaving (christelijke beschaving) is vernietigd. Roep je buren, familie, vrienden en gemeenschap op om je voor te bereiden alsof ze op Armageddon zijn.

Dus bent u een van degenen die de plaatselijke politie zal waarschuwen om de gemeenteleden bijeen te roepen die willen dat hun heiligdom heilig blijft van dergelijke godslasterlijke homo-aanbidding (veel lof en aanbidding)? We raden u aan een kopie van een "Public Servant Questionnaire" af te drukken en op te slaan om ervoor te zorgen dat de politie uw vrijheid van vergadering en de rechten van vereniging en dis-vereniging niet schendt. Download PUblic Servant Questionnaire in PDF (of ga hier naar de webversie:

Zorg voor privacy. Downloadbare VRAGENLIJST VAN DE OPENBARE DIENSTEN - Public Law 93-579)

Het door derden gecontracteerde inlichtingenbedrijf genaamd de ADL is gevestigd in Israël. Ze zijn de belangrijkste haatspecialisten die door de huidige wetshandhaving worden gebruikt. Met de nieuwe rechten op aanbidding in alle kerken om zulke afschuwelijke en godslasterlijke daden te dwingen aanbeden en GELIEFD te worden in de heiligdommen, zijn ze de nieuwe bazen van de "openbare dienaren" geworden. Nu moeten we de ambtenaren ter verantwoording roepen. Geef ze een manier waarop ze hun eden nog kunnen nakomen, door ze deze vragenlijst te laten invullen.

De ADL is vaak in opspraak gekomen. Velen begonnen te vermoeden toen ze iedereen als antisemitisch begonnen te categoriseren. Hun vragenlijst voor antisemitisme bevatte vragen als: geloof je dat joden graag vooruit willen komen in zaken, enz. Je bent eigenlijk alleen maar voor leven en ademen bestempeld als een hater. Nu zullen zij de hoofdaanklagers van kerken zijn die eenvoudig hun heiligdommen respecteren, en de sacramenten die daar worden uitgevoerd. Ze hebben lange tijd samengespannen om alle rechten die we onder de grondwet hebben, weg te nemen. Nu, met de beslissing van het Hooggerechtshof dat sodomitische huwelijken een "recht" zijn, kunnen alle kerken worden beschuldigd van een haatmisdaad als ze de meest verboden tabo's en godslasteringen op onze meest heilige plaatsen gewoon niet aanbidden en buigen, liefhebben en vieren.

Dit is een waarschuwing aan onze leden om op hun hoede te zijn voor de ADL-spionnen die proberen de christelijke erediensten te verstoren en lasterlijke artikelen over gewone christenen posten. Je kunt op hun lijst met haters komen en misschien zelfs ontslagen worden van je baan als je gewoon gelooft dat zonde zonde is, en dat God of zelfs de natuur zelf altijd gelijk heeft gehad.

Hier is een ouder artikel van de Christ's Assembly, waarin de 48 veroordelingen van de ADL worden belicht wegens het bespioneren van Amerikaanse burgers en het sturen van hun informatie naar buitenlandse Israëlische huurmoordenaars.

- ADL-CRIME-OVERTUIGINGEN -

(48 Felony Charges alleen in San Francisco. Veroordeeld voor spionage en het illegaal verkrijgen van informatie, smaad, laster en laster.)

Geplaatst: 21 augustus 2005 (herzien 9.20.05)

Door minister

ADL CRIME OVERTUIGINGEN

De ADL is schuldig bevonden aan SPYING door een Californische rechtbank, werd na 9 jaar van gerechtelijke wegversperringen eindelijk een beslissing genomen, maar er hadden niet minder dan 48 misdrijfveroordelingen gepleegd in de stad San Francisco moeten zijn.

De Anti-Defamation League of B'nai B'rith (ADL) is een niet-geregistreerde buitenlandse instantie die een groep buitenlandse agenten aanmoedigt die onwettig in Amerika opereren als een spionagenetwerk voor de joodse Mossad en de bandietenstaat Israël.

In december 1992 werd de ADL [Anti-Defamation League of B'nai B'rith] op heterdaad betrapt en werden ze ontmaskerd als een "GEHEIME POLITIEKRACHT!"

De Anti-Defamation League of B'nai B'rith (ADL) wordt al lang verdacht van subversieve, criminele en illegale activiteiten. Tot die tijd was het solide bewijs echter minimaal. Nu worden Amerikanen geconfronteerd met het bewijs van EEN NATIONALE POLITIEKRACHT, DIE BOVEN DE WET WERKT, NIET ALLEEN IN EEN OF TWEE LOCATIES, MAAR IN HET HELE LAND!

Er is ontdekt dat de ADL meer dan 42 regionale kantoren in de Verenigde Staten exploiteert, naast kantoren in Jeruzalem, Parijs, Rome en Ontario, Canada. Daarnaast hebben ze een nationaal kantoor op 823 United Nations Plaza, New York City. Er zijn getuigenissen afgelegd waarin staat dat ADL-kantoren in de Verenigde Staten BETROKKEN ZIJN BIJ ILLEGALE STRAFRECHTELIJKE ACTIVITEIT.

Naar verluidt zijn er ILLEGALE DOSSEN VERZAMELD EN BEWAARD OP MEER DAN 12 MILJOEN AMERIKANEN, met meer dan 12.000 alleen al in het gebied van San Francisco. Bovendien zijn de bestanden illegaal verkregen door BRIBING-politieambtenaren in zowel San Francisco als Los Angels. Uit gerechtelijke documenten die in maart (1993) door de officier van justitie van San Francisco werden vrijgegeven, bleek dat de ADL tussen 1985 en 1993 een fulltime informant $170.000 betaalde voor het bespioneren van meer dan 10.000 mensen en 500 politieke en etnische groepen.

De ADL beïnvloedt openlijk het congres en de meeste staatswetgevers door middel van lobbyen. Zij zijn de VERBORGEN KRACHT die bepaalde belangrijke {sleutel} rechtszaken in heel Amerika domineert. Hun missie is om hun kleurbare wetsysteem te gebruiken en alle andere middelen die binnen hun macht liggen om CHRISTELIJKE NATIES TE VERNIETIGEN. Ga naar http://hatelawsexposed.org om te zien hoe doorsnee reguliere kerken en talkshows worden aangevallen die nu criminelen kunnen worden onder de nieuwe ADL-wetgeving (als deze wordt aangenomen).

De ADL B'nai B'rith International, de supermachtige joodse religieuze, educatieve, broederlijke en liefdadigheidsorganisatie, heeft 55 landen (waarin het 2100 loges en een half miljoen joodse leden heeft) overgehaald om zich te verenigen onder het gezag van een Midden-Europese Commandocentrum voor haatmisdrijven. Het heet OVSE, de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa, waar het nu internationaal is, is het overhalen van regeringen om iedereen die "vooringenomenheid" toont jegens een transgender of jood te classificeren als een potentiële haatmisdadiger.

De volgende zijn fragmenten uit de Spotlight Newspaper, 26 april 1993. "Nationaal ontmaskerd. Het ADL-spionageschandaal dat uitbrak in San Francisco krijgt eindelijk nationale bekendheid. Terwijl nationale nieuwsorganisaties zich in de zaak beginnen te graven, levert het politieonderzoek een aantal schokkende nieuwe details op over de enorme omvang van de spionage-inspanningen van de ADL. ADL-functionarissen kunnen worden geconfronteerd met 48 misdrijven. Door Michael Collins Piper, Op 8 april werd het verhaal van de illegale spionageoperaties van de Anti-Defamation League (ADL) van B'nai B'rith eindelijk in verrassende details gerapporteerd door een van de grote nieuwszenders op televisie. En het verhaal begint nationale bekendheid te krijgen, na een lange stilte die alleen werd verbroken door de kranten van San Francisco en de Spotlight.

ABC's Nightly News zond een lang, gedetailleerd rapport uit over het schandaal, dat voor het eerst uitbrak in San Francisco, maar dat zich landelijk verspreidde. Verslaggever James Walker van ABC-News bracht naar schatting ongeveer 18 miljoen televisiekijkers een verhaal dat sinds 1955 door Spotlight en zijn uitgever Libery Lobby wordt verteld; dat de ADL een enorm en permanent spionageapparaat heeft bestuurd in dit land, bevelen aanneemt en optreedt als gevolmachtigde voor een buitenlandse inlichtingendienst - de Israëlische Mossad.
Een tweede artikel uit de Los Angeles Times, 13 april 1993, door Richard C. Paddock, beschrijft de belangrijkste westkustspion van de ADL, Roy Bullock en zijn mogelijke rol bij doodseskaders, marteling en ontvoering.

Het artikel introduceert een andere ADL-spion, Tom Gerard, een voormalig CIA-agent en politieagent uit San Francisco die ervan werd beschuldigd vertrouwelijk materiaal uit politiedossiers te hebben verstrekt aan de Anti-Defamation League.

Gerard vluchtte naar de Filippijnen nadat de FBI hem had geïnterviewd, maar liet een koffertje achter in zijn politiekluis. De inhoud ervan, volgens de Los Angeles Times, omvatte paspoorten, rijbewijzen en identificatiekaarten met 10 verschillende namen; identificatiekaarten op zijn eigen naam voor vier verschillende ambassades in Midden-Amerika; en een verzameling blanco geboorteaktes, ontslagpapieren van het leger en officiële briefpapier van verschillende instanties.

Ook in de koffer van Tom Gerard bevond zich uitgebreide informatie over doodseskaders, een zwarte kap, blijkbaar voor gebruik bij verhoren, en foto's van geblinddoekte en geketende mannen.

Onderzoekers vermoeden dat Gerard en andere politiebronnen de ADL vertrouwelijke rijbewijs- of voertuigregistratiegegevens hebben verstrekt over een groot aantal mensen, waaronder maar liefst 4.500 leden van slechts één doelgroep van interesse voor de ADL, de Arabisch-Amerikaanse anti-discriminatiecommissie .

"ADL-agent Roy Bullock werd ontdekt met een plattegrond van de vermoorde Los Angeles Arabisch-Amerikaanse leider Alex Odeh en een sleutel van zijn kantoor."
Bron:
http://www.counterpunch.org/adlspying2.html

ADL ontving geld van Marc Rich uit het artikel "Handhaving van het grootste deel van een aanklacht wegens laster van $10 miljoen tegen de Anti-Defamation League, een federale rechter ..." Laat de ironie van die zin niet verloren gaan. Merk ook op dat de ADL dit paar aanmoedigde om illegaal de telefoongesprekken van hun buren af te luisteren en dit was NADAT de ADL in 1993 betrapt was op spionage.http://www.forward.com/issues/2001/01.04.13/news3.html

Arabische Amerikanen bespioneerd door ADL Sue Drie politie-afdelingen
http://washington-report.org/backissues/0993/9309015.html

Geef een reactie