5 miljoen blanke Afrikaaners gewaarschuwd Zuid-Afrika te verlaten

Verspreid de liefde

Nog meer bewijs dat het Huis van Israël de tijd van "Jacob's benauwdheid" ingaat, voordat engelen Zijn uitverkorenen verzamelen uit de vier hoeken van de aarde. Zoals de Schrift ons vertelt, zou Juda de hoeken van de aarde bezetten. NW Europa, Zuidoost-Australië, Zuidwest-Afrika en Noordoost-Rusland worden allemaal bezet door zuivere afstammelingen van de vroege golven van de stam Juda, precies zoals de Schrift en de geschiedenis hebben bevestigd.

Zuma-president Zuma leidt regelmatig gezangen en liederen op legercongressen die de hele geliefde belofte en eed afleggen om alle blanken in Zuid-Afrika neer te schieten en te doden. Ze hebben in hun reguliere regeringsconstructies zo'n belofte om de Boeren-Afrikaner blanken van de aardbodem te vegen.

De in de VS gevestigde "Genocide Watch" -organisatie heeft waarschuwingen afgegeven en opnieuw uitgegeven dat de 5 miljoen blanke Afrikaaners Zuid-Afrika verlaten. Dit biedt geen oplossing voor de 1,5 miljoen blanken die in krakerskampen leven zonder voedsel of hulp van de overheid, zelfs niet voor zaken als schoenen. De meeste blanke kinderen groeien op zonder ooit een paar schoenen te hebben. Toch heeft deze genocide-watch-organisatie het lef om te zeggen dat ze moeten inpakken en vertrekken. Weggaan en waarheen gaan?

Genocide-expert Dr.Stanton had het volgende te zeggen:

“We zien genocidale demonisering en ontmenselijking in Zuid-Afrika, waarbij de documenten van de ANC-regering naar alle blanken verwijzen als 'kolonisten' en zeggen dat 'deze persoon hier niet hoort ...' hetzelfde als wat de Duitsers deden met de Joden, dat de joden waren indringers die moesten worden geëlimineerd. Telkens wanneer je dit soort ontmenselijking hebt, heb je het begin van deze neerwaartse spiraal naar genocide. In SA zijn er verschillende groepen in de categorie van groepen die de gedwongen verplaatsing van de blanke bevolking organiseren en plannen. (Julius Malema van de ANC-jeugdliga riep er openlijk om en de vice-president riep op tot oorlog. Dit is niet alleen pre-genocidaal maar komt ook voor misdaden tegen de menselijkheid. Ik was hier tijdens de apartheid, was erg betrokken bij de -apartheidsbeweging, en voor mij begint dit vat te krijgen op een andere realiteit die ik niet helemaal begreep. Als mensen moeten we onthouden dat we eerst allemaal mensen zijn. Elke keer dat je dit raciale onderscheid maakt, is je het menselijk ras aan het verdelen We zijn in de eerste plaats allemaal mensen. Er is maar één menselijk ras ... het is onze karakteristiek in de ogen van God. Het stadium van polarisatie is het stadium waarin je die mensen die niet bij je zijn als je vijanden verdeelt, je beeldt je vijanden af. gemodereerd als de vijanden. Dat is waar we Zuid-Afrika hebben geclassificeerd als een raciaal gepolariseerde samenleving. Voorstanders van de stichting FW de Klerk, de winnaar van de Nobelprijs voor de vrede, nodigden vertegenwoordigers van het ANC uit om (deze persconferentie) bij te wonen. Niemand kwam opdagen. T hoed is geweldig.
Wat me zorgen baart, is de volgende fase: de voorbereiding: hoe de moord uit te voeren, de gedwongen vervanging, om de mensen te verdrijven die je niet wilt in je land. We zijn bang dat er georganiseerde groepen zijn die dit doen. We brachten Zuid-Afrika tot fase zes van de genocide toen de ANC-jeugdliga deze genocidale slachting en de gedwongen verplaatsing van blanken uit Zuid-Afrika aan het plannen was. De ANC-jeugdcompetitie kreeg een boete en veroordeeld voor hatespeech voor het zingen van zijn hatespeech-lied Kill the Boer. En toen begon de president (Zuma) dit lied te zingen en dat baart ons nu echt zorgen. Wat ook verontrustend is als de feitelijke kracht van de Zuid-Afrikaanse Communistische Partij. We zijn ervan overtuigd dat de moorden op de boerderij niet toevallig zijn. We roepen op tot een internationaal onderzoek om te proberen te bepalen wie deze moorden plant. Wij geloven niet dat dit veelvoorkomende overvallen zijn. Vaak wordt er niets gestolen, ze zijn gewoon vermoord, en dit waren hatecrimes. De lichamen van de mensen werden ontheiligd, in stukken gehakt, van de ingewanden ontdaan, mensen achtergelaten met symbolen erop, dit waren hatelijke misdaden zoals geopende Afrikaanse bijbels op de lichamen. Ik heb dit eerder gezien in andere genocides, Burundi, Rwanda. elders in de wereld. Degenen die dit zouden ontkennen, negeren de feiten. Ik ga naar de Amerikaanse ambassade om daarover te praten met de ministerraad die boven de ambassadeur staat. We zullen ook praten over dit Groenboek, dat een vierde regeringstak zal creëren en zoveel macht van de rechter zal wegnemen dat deze volledig zou worden gecontroleerd door de uitvoerende macht. Dit verstoort het machtsevenwicht zoals dat in de grondwet is ingesteld volledig. De communisten zullen op de lange termijn altijd alle privérechten op eigendom wegnemen, dit is wat ze altijd hebben gedaan. Elke plaats waar u gaat, wanneer de communisten het overnemen, nemen zij het privé-eigendom over. Als je dat eenmaal hebt weggenomen, is er geen basis waarop (particulieren) de economische macht hebben om zich tegen de overheid te verzetten. Dit is een land in gevaar en wij bij Genocide Watch zullen dit niet van ons scherm halen ... ”Luister naar zijn volledige uitleg op zijn persconferentie in Pretoria:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ylKgntJcP4s[/youtube]

 

Geef een reactie